okudum düzenli takipçiyim hatta ondan sonraki gün motorun yanına gidip depo hariç söktüm de
mıklatısla çektim dedin ya takarken nasıl yetiştirebildim
buji anahtarının içine takıp alt silindiri sorunsuz yerlestirdim üst silindirde hafif yan durdu tornavida yardımıyla dik konuma getirdim birazda el becerisi istiyor. benim mesleğim bakım
benim mesleğim bakım değil o bakımdan işimi garantiye alayım zaten ilk bakımı 1000 km olmadan yapılmış olarak aldım henüz 1600de daha vakti var sanırım ehlieti alayım kmler vbaşlayacak
aman diyim gezme ehliyetsiz arkadasım..
Sakın ha sakın cevrenizde de varsa sokak arasi cadde kapisi mahalle cikmazi deniz kenari diyip ehliyetsiz yola cikmayin cikarmayin. Kaza bu olur hakliyken haksiz duruma dusersiniz...
murat aydın hoş geldin....... ben gidip baktım ve motorunla bi tur atmıştım
5700 den aşağı olmaz diyodu ne kadara aldın sorması ayıp
iki gün daha geç kalsan ben alıyodum salı günü param geliyodu neyse hayırlı olsun
kazasız günlerde kullanman dileğiyle... istersen bir kaç foto yollayayım motorunun
arkadaşlar şu koruma demirinin ve sisibarın orjinal sıfırını nereden bulabilirim???? netten okadar araştırdım bulamadım. bide gv lerin yedek parçaları bukadar sıkıntılımı?? almaktan vazmı geçeyim!!! şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------
bide ikinci el önerdiğiniz bir gv varmı arkadaşlarınızda falan. yoksa sıfır mı alayım. önerilerinizi bekliyoorum
arkadaslar bırısı bulusma demıs bunu bı netlestırsek ya bi bulussak hanı ?
Herkese günaydın... Evet Burdurlu Mesut arkadaşım senin muhabbetini yapmıştık fatih beyle. Kulaklarını çınlattık, hakkını helal et Kusura bakma ama motoru bir kaç gün daha beklesem karıcağımı bildiğim için aynı akşam, mehmet arkadaşla telde görüşüp karar verip yola çıktım. Benim yol birazdaha uzun olduğu için yol parasını karşıladı gibi oldu işte. İyi dileklerin için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:43 ----------
Evet hyosungsource den sipariş vercem kısmetse. Hatta siperlik bağlantı aparat seti siparişide var listemde. Fakat bayramdan sonra olcak inşallah. O zaman tekrar haberiniz olur sanırsam Cümleten kazasız, belasız ve cezasız günler dilerim.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar ! . .
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
büyükçekmeceye yakın olan var mı arkadaslar ?
Sorun varsa avcılarda servisteki arkadaşlar yardımcı olur?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-gv-250-koruma-demiri-133029970/detay/
*arkadaşlar satılık gv-250 koruma demiri
*Antalya içi elden teslim diğer şehirlere kargo imkanı
*kendi motoruma uzun süredir arayıp bulamadığım aksesuardır, en sonunda kolları sıvadım ve bunu elde ettim =)
ürün metal özelliği nedir ? paslanmazmı galvenizmi demirmi çelikmi ? tam darbe alıcagı yerden kaynak var mukavemeti nedir ? bunlardan biraz bahsedersen daha güzel olur arkadasım emeğine sağlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
silivride yaparsak beni yazın buluşmaya. ortak nokta orası olabilir
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Hayırlı olsun demenizi beklerim
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)