[/COLOR]bu gün gv ci bir arkadasla turladık.. seninlede bizzat tanışmak istiyorum.. yarın motoru güzelce yıkayıp ilanı kaldırabilirim [/QUOTE]
İnşallah en kısa zamanda tanışalım bu taraflara yolun düşerse mutlaka görüşelim ya da yakın zamanda bi kaçamak yapıp o tarafa gelebilirim )
İnşallah en kısa zamanda tanışalım bu taraflara yolun düşerse mutlaka görüşelim ya da yakın zamanda bi kaçamak yapıp o tarafa gelebilirim )[/QUOTE]
bu gün bayramda kuş adası planı düştü ortaya ama bakalım kısmet. düşük ihtimal. keşanda buluşur erikli tarafında gezer sohbet ederiz tam ortası orası
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
nettekini mi aldın kırmızı gri az kmli fiyatı da iyiydi
temiz gibiydi nasıl satamadı diyordum benimki de aynı renk oradan dikkatimi çekmişti
herkesin kısmeti bir yerlerde duruyordur üstat
Kumbag %80 ok, montumu alayim dar kaskla cikacaz yola artik napalim
aynen öyle mehmet kardeş
sen mtoru alnca yanında buji anahtarını da almış mıydın sıfırlarda var mıymış ne
Evet nettekini aldım. Sağolsun Permatiq59 arkadaşımız detaylı anlatım ve önerileriyle çok yardımcı oldu. Onunda dediği gibi "kısmetten öte yol gitmezmiş"
hayırlı olsun dikkatli ol koruma demiri yok aman diyim yatırayım deme
2008de trafiğe cıkmış motorda türkiye gibi yam yam piyasasında takım çantası kalırmı üstat. evet sıfırlarında var. adam aksesuarı bıle söküp satıyo.. sinekten yağ çıkarmak denir buna
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
üstat mesajını okudum orda da belirttim buji yağ filtresi hava filtresi benzin filtresi olayını kafaya takma tr de cok kolay bulunuyor ben istanbuldan aldırıyorum. 2 hafta once hava filtresi 30 mu 39 mu neydi yağ filtresi 10 lira. bujiler ngk 2 adet 40 lira. ayrıca bizim motorlarda tek hava filtresi var. tek yağ filtresi var 2 tane almana gerek yok
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
doğru diyorsun bujileri çıkaramayız o vakit:S
yo gayet kolay cıkıyor.. üniversal buji anahtarları uyuyor fakat bizim bujiler bayağı içte duruyor mıklatısla cektım bujileri dışarı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
bakım konusunu sıkıntı etmeyin gayet basit. resimli anlatmıstım. depoyu sökmek falan cok basit. yine anlatırım ihtiyac olursa
eyvallah mehmet zaten kendim yapmak istiyorum ama bizimkiler içerde işte o sıkıntı biliyorsun bujileri uygun yerleştiremeyince çok yakar az kaçar
ilk bakımıma kendim götüreceğim ustayla beraber yapacağım hatta diyeceğim bana söktür sökülecek ne varsa
zira uzun yola çıktın sorun oldu o vakit yolda kalmamak lazım.
o zaman güzel ama dediğim gibi önce görmem lazım benim fotografik hafıza daha iyi
murat bey hyosungsource dan sipariş verecekse siperlik bağlantı aparatı hediye istesin türkiyede yok meret :(
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)