Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Ağustos 2013, 21:43
Al al hemen al eylulde ehliyetini almis olacaksin sanirsam dimi?
Reklamlar
-
04 Ağustos 2013, 21:44
Kantır adlı üyeden alıntı
delta motorda kı camurluk koruma demırı ve orta sehpa nasıl monte ediliyor ve ya nerde monte ettırebilirim ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:04 ----------
aynen o benım nerde gordun usta
camurluk korumasını sen de takarsın orta sehpa ıcın acıklama yazdım
-
04 Ağustos 2013, 22:02
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Eyvallah
artik beraber guzel uzun turlara insallah
bugun 2 gv bi burgman biraz takıldık GV'yi seviyorum. birde piaggo x8 200 takası geldi fena kararsızım
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
04 Ağustos 2013, 22:14
X8 guzel kullandim ama paran cikarsa 25-26 binlerde burgman bak bence. Tabi sahsi dusuncem... X8 kotumu? Hayir degil ama....ne bileyim ben olsam etmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Bu arada arkadaslar,large beden korumali temiz montlara talibim,ls2 kasklara talibim... Ama 10 gun sonra filan anca odeme sarti ile... Kaskim var gdr marka medium beden ve kafam cok sıkıstı sanki :/ takas da edebiliriz isteyen olursa...
-
04 Ağustos 2013, 22:16
X8 guzel kullandim ama paran cikarsa 25-26 binlerde burgman bak bence. Tabi sahsi dusuncem... X8 kotumu? Hayir degil ama....ne bileyim ben olsam etmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Bu arada arkadaslar,large beden korumali temiz montlara talibim,ls2 kasklara talibim... Ama 10 gun sonra filan anca odeme sarti ile... Kaskim var gdr marka medium beden ve kafam cok sıkıstı sanki :/ takas da edebiliriz isteyen olursa...
kaskın 2ci eli olmaz be üstat.. ls2 ff351-1 mat siyah kullanıyorum 120 ye falan bulursun sıfırı..
-
04 Ağustos 2013, 22:19
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
kaskın 2ci eli olmaz be üstat.. ls2 ff351-1 mat siyah kullanıyorum 120 ye falan bulursun sıfırı..
Ya dogru olmaz da, bazisi alir begenmez alir motoru satar kullanmadan durur kenarda. Cok gordum, belki denk gelir diye... Ama mont konusunda sifira yaklasamadim o yuzden el mecbur
-
04 Ağustos 2013, 22:34
prohell kullanıyorum 4 mevsim. içliği çıkıyor. 1 yıldır memnunum kötünün iyisi 160-170 e de onu bulursun sezon ortası şimdi üstat
-
04 Ağustos 2013, 22:38
Al al hemen al
eylulde ehliyetini almis olacaksin sanirsam dimi?
18 inde sınavımvar inşallah alacagım
-
04 Ağustos 2013, 22:41
Korumasi nasil yani dirsek omuz??? Omurgaligim var ama omuz dirsek onemli ya :/ soguk olayi nasil???
-
04 Ağustos 2013, 22:56
Korumasi nasil yani dirsek omuz??? Omurgaligim var ama omuz dirsek onemli ya :/ soguk olayi nasil???
rüzgar geçirmiyo yağmurda yedim. yağmurdanda koruyor. sırtlık omuzluk dirseklik var. kaza yapmadım. ama parasına göre iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
http://www.feyizoglu.com/3002-Volt-Motosiklet-Montu_47056.html#0
-
04 Ağustos 2013, 22:57
Model yaziyormu mont da??? Valla onu da soyle de 1 hafta 10 gun sonra alayim eminonunden
-
04 Ağustos 2013, 22:58
link verdim ya üstat
http://www.feyizoglu.com/3002-Volt-M...u_47056.html#0
mutlaka ama mutlaka pazarlık yap 165 e düşürmüştüm ben.
-
04 Ağustos 2013, 23:30
Linki gormemisim ya tabletten giriyorum ya valla :/ super oldu yardimin... Bi gidip denicem pazarlik beceremem ama. Bakalim :/
-
04 Ağustos 2013, 23:49
Cümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlarınız olsun. Ben Çanakkaleden Murat. 2 gün önce 98 model gv 250mi ıspartaya gidip kendi ellerimle teslim aldım ve aranıza katılmak için destur istemeye geldim. Yaklaşık 20 sene önce puch marka bir motorum vardı. şimdiki gençlik pek bilemeyebilir ama zamanında seçenek pek fazla yoktu. Java, mz, mobilette, puch, rus planet v.s. Burada tarih anlatmak değil maksadım Motorumu aldığımdan beri (yani 2 gündür) sürekli aksesuar aramaya başladım. Forumda pek çok kez Hyosungsource adını duyunca hemen uye olup daldım içine. Orjinal olan parçaların bu kadar uzaktan olsada bulunabilmesi güzel. Sisy bar, motor koruma demiri, alt sehpa, zincir muhafazası, ön cam, koltuk kılıfı v.s.
Şimdi asıl konu şu ki; sipariş edilen malzemenin kendisi 900tl, kargosuda 200 tl civarı tutuyor. Sizce Hyosungsource sitesinden alışveriş yapmak mantıklı mı? Yoksa Memlekettende bu malzemelerin orjinalini ya da muadillerini bulmak mumkun mü ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Hayırlı geceler.
-
04 Ağustos 2013, 23:59
Arkadaşlar istanbuldakiler için soruyorum sadece meraktan bende gt20r ile bile bazen trafikte sıkışıp kalıyorum istanbul trafiği malum siz nasıl baş ediyorsunuz merak ettim cüsseli motorlar trafikte aradanda gidilmiyordu diye düşünüyorum.
-
05 Ağustos 2013, 00:00
MURATAYDIN adlı üyeden alıntı
Cümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlarınız olsun. Ben Çanakkaleden Murat. 2 gün önce 98 model gv 250mi ıspartaya gidip kendi ellerimle teslim aldım ve aranıza katılmak için destur istemeye geldim. Yaklaşık 20 sene önce puch marka bir motorum vardı. şimdiki gençlik pek bilemeyebilir ama zamanında seçenek pek fazla yoktu. Java, mz, mobilette, puch, rus planet v.s. Burada tarih anlatmak değil maksadım
Motorumu aldığımdan beri (yani 2 gündür) sürekli aksesuar aramaya başladım. Forumda pek çok kez Hyosungsource adını duyunca hemen uye olup daldım içine. Orjinal olan parçaların bu kadar uzaktan olsada bulunabilmesi güzel. Sisy bar, motor koruma demiri, alt sehpa, zincir muhafazası, ön cam, koltuk kılıfı v.s.
Şimdi asıl konu şu ki; sipariş edilen malzemenin kendisi 900tl, kargosuda 200 tl civarı tutuyor. Sizce Hyosungsource sitesinden alışveriş yapmak mantıklı mı? Yoksa Memlekettende bu malzemelerin orjinalini ya da muadillerini bulmak mumkun mü ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Hayırlı geceler.
Abim hayirli olsun motorun... 98 model gv250 varmiymis??? Bilmiyormusum yada yazim yanlisi oldu :/ deltamotorluaraclar diye google a yaz, orada da parcalarin bazilari var. 1000 tl lik urun gumrukten gecer mi bilemem :/ 3 e bolsen sanki daha iyi gibi...
-
05 Ağustos 2013, 00:03
Cümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlarınız olsun. Ben Çanakkaleden Murat. 2 gün önce 98 model gv 250mi ıspartaya gidip kendi ellerimle teslim aldım ve aranıza katılmak için destur istemeye geldim. Yaklaşık 20 sene önce puch marka bir motorum vardı. şimdiki gençlik pek bilemeyebilir ama zamanında seçenek pek fazla yoktu. Java, mz, mobilette, puch, rus planet v.s. Burada tarih anlatmak değil maksadım
Motorumu aldığımdan beri (yani 2 gündür) sürekli aksesuar aramaya başladım. Forumda pek çok kez Hyosungsource adını duyunca hemen uye olup daldım içine. Orjinal olan parçaların bu kadar uzaktan olsada bulunabilmesi güzel. Sisy bar, motor koruma demiri, alt sehpa, zincir muhafazası, ön cam, koltuk kılıfı v.s.
hos geldin üstat. telefonda sohbetimiz olmuştu ben tekirdağ çorludan mehmet. hayırlı olsun güle güle kullan
-
05 Ağustos 2013, 00:05
Allah razı olsun eksik olmayın inşallah. 2008 dicektim heyecandan herhal şaşırmışım :D
Mehmet üstadım Hoş bulduk, saygılar nasılsın inşallah ? Zaman kaybetmeden araştırmalara başladım vallahi hiç sorma
-
05 Ağustos 2013, 00:14
Allah razı olsun eksik olmayın inşallah. 2008 dicektim heyecandan herhal şaşırmışım :D
Mehmet üstadım Hoş bulduk, saygılar nasılsın inşallah ? Zaman kaybetmeden araştırmalara başladım vallahi hiç sorma
tatlı heyecanlar bunlar edirne tarafına yolum düştüğünde ithalatcı bir firmam var alısveris yaptıgım ona cam gelmiş diye duydum bizzat bakıcam senin için. sahibinden de ki ilanlarına baktım ama göremedim üstat.
Ayrıca benimde ilk motorum PUCH'tu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
bu gün gv ci bir arkadasla turladık.. seninlede bizzat tanışmak istiyorum.. yarın motoru güzelce yıkayıp ilanı kaldırabilirim
-
05 Ağustos 2013, 00:18
Şimdiden teşekkür ederim... Ispartadan aldım motoru izmirden sonra gelene kadar rüzgar çok yordu beni yaklaşık 700 km yol yapmışım. Güya 8000km de motor aldık :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler