Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2013, 00:12
[QUOTE=Permatiq59;3112805]hayırlı olsun üstat. kazasız belasız.. birtek cam kalmıs[
cok tesekur ederım yok koruma camı suan dusunmuyorum ama ıkı tane korumaya sıs farı taktıracam sart sıs farı ama cam ıcın beklemedeyım)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
oguzhan camurluk demırı resımde ole duruyor bence normal sartmı dersen degıl ben bayadır ıstedıgım motor tarzıydı cruıser ozelıkle yamaha drag star ve bır hayalım var kromdan albatros yaptırıp on camurluga monte etmek de bu bıraz zor krom albatrosu bulamadım malesef)
Reklamlar
-
03 Ağustos 2013, 00:40
-
03 Ağustos 2013, 02:28
[QUOTE=lion05;3112922]
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun üstat. kazasız belasız.. birtek cam kalmıs[
cok tesekur ederım yok koruma camı suan dusunmuyorum ama ıkı tane korumaya sıs farı taktıracam sart sıs farı ama cam ıcın beklemedeyım
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
oguzhan camurluk demırı resımde ole duruyor bence normal sartmı dersen degıl ben bayadır ıstedıgım motor tarzıydı cruıser ozelıkle yamaha drag star ve bır hayalım var kromdan albatros yaptırıp on camurluga monte etmek de bu bıraz zor krom albatrosu bulamadım malesef
)
Yok yok iyice arastirdim demir yukarida duruyor.. Benim de listemde bu demir var, simdi motorcu bi abiye sordum, camurlugun tam uc noktasi ile esit durmali dedi, ama guzel duruyor bisey diyemem vallahi benim de hayalim dragstar 1300 ama zamanla bakalim... Abim dragstar ve 600 luk fazer sahibi, hasta oluyorum memlekete her gittigimde motorlari gorunce... Albatros tarzi bulursun da, 300 kagida kadar cikar, ithal olmasi sebebiyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Vay arkadas, bugun gunlerden cuma ve hic kimse ortalarda yok... Bi haller oldu foruma... Ben motor aliyorum diye herkes kacistimi ne oldu
-
03 Ağustos 2013, 02:38
herkese slm arkadaşlar...bayramda yokmu yola çıkacak gezecek tozacak olan
-
03 Ağustos 2013, 03:19
bursa ve edirne düşünüyoruz. 1 gecede eriklide kamp. ama baklım kısmet. 10 gün tatil var
-
03 Ağustos 2013, 03:33
live to ride...ride to live...
-
03 Ağustos 2013, 03:34
sanada üstat. ben gv ile 3 haftada 4000km yaptım sıkıntı yok
-
03 Ağustos 2013, 03:44
live to ride...ride to live...
-
03 Ağustos 2013, 04:09
-
03 Ağustos 2013, 05:19
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Hee sen satmaya karar ver gv yi, sonra 4000 km 5000 km diyip dur...
yeni motorunla da ben varken yaparsin artik uzun yollari
ben maxi olursa maxiyle takasa vermeyi düşündüm üstat. ilandada belirttim burdada söyledim gv den memnunum kafama göre takas cıkmassa gv ile devam aramız iyi bi sıkıntı yok koca oğlanla
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
03 Ağustos 2013, 06:04
Biliyorum biliyorum senin motora bile niyetlenmistim bi ara "satsa da alsak" diye, o derece temiz ve titiz kullandin biliyorum. Maksat benimkisi iste takilmak hayirlisi olsun diyelim artik....
Pzts kismet olursa Murat ile satisi yapicaz bakalim...
-
03 Ağustos 2013, 06:45
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Biliyorum biliyorum senin motora bile niyetlenmistim bi ara "satsa da alsak" diye, o derece temiz ve titiz kullandin biliyorum. Maksat benimkisi iste takilmak
hayirlisi olsun diyelim artik....
Pzts kismet olursa Murat ile satisi yapicaz bakalim...
bak buna gercekten sevindim bayram tatili de geliyor.. e cık gel bu tarafa ? misafir ağırlamayı severiz biz ortada silivride de görüşebiliriz. yada kumbağ falan
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
03 Ağustos 2013, 13:29
Levent E. adlı üyeden alıntı
Ya Oğuzhan seninle topkapidaki bayide karşılaştık mı biz kardesim?gv almak isteyen bir arkadasla tanışmıştık,sanki ismi oğuzhan gibi hatırlıyorum
yok levent o bendim . karşılaşma denmez ben görmek istedim motoru sen geldin. adım Abdullah. :D
-
03 Ağustos 2013, 14:01
Ha evet hatırladım Zeki abi aramıştı sanırım,arada gormek isteyenler olunca yardımcı oluyoruz kardesim.hayirli olsun sen de almışsin motorunu kazasiz belasiz kullan..
-
03 Ağustos 2013, 15:02
Daha önceki sayfalarda ya da feysbuk grubunda anlatımı ve fotolari vardi.ridvanin ve bir kac farklı kisinin yaptıgı uygulamada normal ampuller yerine 3adet birer wattlikled devresi konmuştu icine,sebebi de ürettiğinden cok akım tuketmesiyle akunun boşalması durumuydu..ben motoru aldığımda gündüz farı olarak uygulamak istedim ama istediğim model sis farı bulamadığımdan hala beklemede.baglanti olarak da Rıdvan Çinli aynalarının kollarını farin altına monte edip ucuna da sisleri bağlamıştı ama hazırı da biraz pahalı olmakla birlikte hudson magazasinda mevcut,aynı sekilde krom sis farı da satıyorlar,uğraşmak istemezsen onları lede çevirip rolesiz takabilirsin ikisi toplam 6watt çeker sıkıntı olmaz.
Bu arada bahcelievlerdeysen yakınız kahve ismarlariz gelirsen,haznedarda oluyoruz bir yere gitmediğimiz zamanlarda..
Tabi cok sevinirim ben sürekli cıkıyorum haznedara zaten lakin başka gv250 hiç çarpmamıştı gozume . Tek derdim şu an şu sis farları lede nasıl cevireceğimide öğrenirsem en kısa sürede takmayı düşünüyorum
-
03 Ağustos 2013, 15:23
Sis farı icin Rıdvan yardımcı olur tahminimce,onunla baglantiya gecersin.farin icine takacagin led devresi de hazır satılıyor yuvarlak kesilmiş sekilde,sadece içerideki yuvayı büyütüp devreyi yapistiriyorsun,kendin de yaparsın.yalniz sis farı özelliği olmaz ancak gündüz farı ve aydınlatma olarak cok ise yarıyor.
-
03 Ağustos 2013, 16:06
Derdim biraz aydınlatma sağlamak ve ön taraftaki boşluğu doldurmak sis özelliği olmasada olur
-
03 Ağustos 2013, 16:32
herkes yakın çevreden bayramdan sonra bir tanışma toplantısı yapalım ne dersiniz
-
03 Ağustos 2013, 20:46
Ha evet hatırladım Zeki abi aramıştı sanırım,arada gormek isteyenler olunca yardımcı oluyoruz kardesim.hayirli olsun sen de almışsin motorunu kazasiz belasiz kullan..
doğrudur.. teşekkürler inşallah toplu bi sürüş yaparız müsait bi zamanda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
Kantır adlı üyeden alıntı
öğrenciyim edirnede
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
yakacıkta ki ercan motora gıttın mı hiç ben oraaya gıdıp aksesuar almayı dusunuyorum internette guzel seyler vardı
plakan 22 NK 574 mü acaba_?
-
03 Ağustos 2013, 21:43
yesiroğlu adlı üyeden alıntı
herkes yakın çevreden bayramdan sonra bir tanışma toplantısı yapalım ne dersiniz
çok iyi olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)
Bu Konudaki Etiketler