cam iyi hoş güzel ama silerken ve yıkarken dikkat etmek gerekiyor çabuk çiziliyor.evdeki led tvyi silerken bu kadar özenmiyorum birde bağlantıyı yaptıktan sonra farın üstüne gelen kısım çukurdan kasisten vs den geçince cam sallanıyor ve farın üzerine vuruyordu bende oraya hırdavatçıdan kapı fitili aldım farı çizmesin diye şimdilik bi sıkıntı yok ama gidona yapılan bağlantıları zayıf.ayrıca koreden gelen camın aparatları eksik çıktı zor bi hal arkadaşımdan buldumda öyle taktım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
amanınnnn karizmamı? o zaman kaslın kardeş yerin dibine batsın onun karizması.onlar benim paramı yediler haram zıkkım olsun.telefonda demediğimi bırakmadım bi ağzına ..... kaldı ama adamlar o kadar rahat ki neyse...oraya notum sıfır bedava verseler yine almam.
live to ride...ride to live...
ne kadar sanslıyım yav.. sissy barım orjinal.. sis farlarım koruma demirim.. sıkıntısız kalın titremeyen sallanmayan ön camım var :D bu motoru alırken bu kadar sıkıntı oldugunu bılmıyordum aksesuarların.. sansıma full halde aldım
Guzel gunlerde kullanmaya devam etmen dilegiyle dostum icimden geldi maasallah de nazar degdirme kendi kendine ne guzel bende alacaktim motorumu, simdi cocuga bisey olmadi diye mi sevineyim yoksa param gitti 800 tl zararim var diye mi uzuleyim, gencotr nin motoru kaciricam diye uykularimin kacmasina mi uzuleyim bilemedim.... Kismet nasip diye diye bi hal olduk ama tak etti yeminle...7.200 para kaldi. 800 umu de geri alabilsem alicam gencotr nin motoru :/
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
selam arkadaslar ben aksesuar almayı dusunuyorum öncelıklı olarak koruma demiri ve cam alıcam daha sonra da sis farı eger varsa ön camurluk koruma demırı mika canta ( buyuk ıhtımalle givi ) sisy bara yukluk... bunları almayı dusunen varsa beraber alalım veya daha onceden alan varsa nereden aldıgını yazabilir mi ? koruma demırnı msadan alıcam
Aksesuar edinmenin bunu motora uygulamanın ne kadar zor bir şey olduğunu ancak bu yollardan geçmiş bir kişi anlayabilir. Motosu kişiselleştirmek tabi ki çok ayrı bir keyip ama parçalıran gerek bulunması gerekse maddi anlamda butür işler çok zorlayıcı yorucu hatta bıktırıcı olabiliyor. Bu bakımdan motosikletinizin kıymetini bilin keyfini sürün.
no one lives forever...
öncelikle selam arkadaşlar uzun süredir foruma bakamıyordum .ben gv250 mi yeni aldım daha önce hiç vitesli motoru bırak motor kullanmamış biri olarak gümrükten geldi sanayiye indi montajı yapıldı plakası takıldı bindiğim gün trafiğe çıktım çok soru işareti vardı aklımda nasıl kullanırım ederim diye şimdi ortalama 15 - 20 günlük motor kullanıcısıyım sanki 40 senedir kullanıyorum canavarı hiç yabancılık çekmedim zorlanmadım ilk gün bikaç ışıkta stop harici çok şaşırtıcı şekilde güzel bir motor kesinlikle çok doğru bir karar vermişim almak için uzun süre beklememede değmiş alacak arkadaşların akıllarında en ufak bir soru işareti olmasın.
selam arkadaslar motora alt sehpa aldim lakin baglanti somun civata yay gelmedi montaj konusunda bilgisi olan varmi.
slm
biz 4 44 motordan almıştık tam set çıkmıştı 100 tl ye
delta motorda da var fiyatı 70 tl sanırım isterseniz bir onlarla konuşup tam set çıkıp çıkmadığını sorun malzemeler orjinal bugün sissy barım geldi dün sipariş etmiştim öğlen geldi ve hemen taktım
keyifli sürüşler
arkadaslar benım ıcın onemlı bır sey sormak ıstıyorum motorum 2012 model ve kartal da ki ercan motorsıklet (smoke head ) egzoz takılıyo hıc bır sıkıntı cıkmıyo aksıne guc verıyor dedı sızce boyle mıdır? daha önce gittigım ustalar enjeksyonda sıkıntı oluyo demıstı sız ne dusunuyosunuz ?
http://www.regalraptor.net/forums/sh...ighlight=gv250
buraya bak istersen yusuf
Slm arkadaslar sizlere bir iyi bir kotu haberim var kotu haber takas yapmayinca gv sahibi olamadim iyi haber ise sahibindendeki isparta da bulunan gv ye baktim biraz once canli canli bi deneme turu da attim. Motordan tik olumsuz ses. Yok vites gecisleri duzeni on numara tek birkac kusuru henuz iki uc km de iken kucuk bi yan yatmasi.. O kusurlarinda fotosunu cektim simdi telden yazdigim icin gonderemiyorum. Bilgisayar basina gecince hemen yukleeim.. Bir eksigide lastikleri disleri iyi ama omru bitik.. Km si suan guncel 8250 de.. İlk sahibi yagi yeni degismis. Fatura ve yedek anahtarlari mevcut.. İlgilenenler beni arayabilir. Detaylarini anlatabilirim.. İi forumlar..
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)