Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Temmuz 2013, 00:53
[QUOTE=emperor42;3103096]daha 2gün öce 34 plaka 2012 model için 340 ödedim trafik sigortasını.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
ddiği gibi 97 noter ama sıgorta sıkıntı.. ankarada 400-430 fiyat çeken oldu. alianze için. ama baska bi yerden alianza 140 a yaptırdım. sigorta ypan özel işyerine göre bile değişiyor, aynı sgorta olsa bile
Reklamlar
-
26 Temmuz 2013, 01:33
Arkadaş hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim,forumda yaptığım araştırma sonucunda İstanbulda MOTOSER Doğan beyi telefonla aradım,sorunumu anlattım DOGAN Bey telefondan tarif ederek FI LAMBASINI SÖNDÜRDÜ ankarada4.44 motor cihaz bağlayıp FI lambasını söndürüyordu ve beyfendi sizin motorunuzda arıza yok diyordu:D 10 km yaptıktan sonra lamba tekrar yanıyordu..Doğan bey telefonla tarif etti ve 100 km yaptım halen yanmadı umarım böyle devam eder.
NOT: DOĞAN BEYE VERDİĞİM SÖZDEN DOLAYI NASIL YAPTIĞIMI ANLATAMIYORUM HEPİNİZDEN ÖZÜRDİLERİM,ÇARESİZLİĞİMİ ANLADIĞI İÇİN SAĞOLSUN YARDIM ETTİ.
-
26 Temmuz 2013, 02:22
her aksam oldugu gibi iş dönüşü garaja ugradım.. brandayı kaldırıp koca oğlanı inceledim dokunan varmı diye.. örterken istem dışı yarın biraz yol yapalım' dedim
-
26 Temmuz 2013, 10:08
yarın izmit seferine cıkıyorum e 5 den bakalım nasıl olcak korkuyla merak arasındaki zevki yaşıyorum
-
26 Temmuz 2013, 11:09
günaydınarkadaşlar. benimde nur topu gibi bi fi lambası yanması sorunum oldu. motoru çalıştırınca yanıyor. kafasına göre sönüyor. ama en geç 2. vitese aldığımda sönmüş oluyo. normalmidir, nedendir, nedir? we hala yaşadığım motor ısındıktan sonra durduğumda stop etme ile alakalı olabilirmiki acep..
-
26 Temmuz 2013, 11:41
merhaba,
çankırıdan uğur..
forumun gv250 ile alakalı kısmının %70 ini okudum. motoru almak için içimde kuvvetli his doğdu.
size bi kaç tane nacizane sorum olacak cvplarsanız sevinirim.
1- yeni nesil gvlerle eski nesil gvler arasındaki farklar nelerdir?
2- yeni nesil gvlerde yasanan kronik sorunlar var mıdır?
3- malum benzin fiyatları arttı yeni nesil gvler km de ne kadar yakıyor?
4- ankarada gv250 yi nereden temin edebilirim?
5- servisleri nasıldır? sorunlarınıza yardımcı oluyorlar mı?
-
-
26 Temmuz 2013, 12:01
luckily adlı üyeden alıntı
merhaba,
çankırıdan uğur..
forumun gv250 ile alakalı kısmının %70 ini okudum. motoru almak için içimde kuvvetli his doğdu.
-
forumun 70% ini okuduysan bu soruların cevaplarını biliyor olman gerekirdi.
-
26 Temmuz 2013, 12:01
luckily adlı üyeden alıntı
merhaba,
çankırıdan uğur..
-
Konunu %70'ini okumuş olsaydın bu soruların hiç birini sormazdın, sadece ben bile en az beşer kere cevaplamışımdır bunları.
-
26 Temmuz 2013, 12:03
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Konunu %70'ini okumuş olsaydın bu soruların hiç birini sormazdın, sadece ben bile en az beşer kere cevaplamışımdır bunları.
okudum emin olabilirsin almaya karar verdim onun için bi de kendim sorayım dedim
-
26 Temmuz 2013, 12:27
emperor42 adlı üyeden alıntı
forumun 70% ini okuduysan bu soruların cevaplarını biliyor olman gerekirdi.
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Ağız birliği mi yaptınız yahu Ayrıca Rıdvan formundan düşmüşsün, eskiden senden önce kimse cevap veremezdi
-
26 Temmuz 2013, 13:25
Teşekkürler masraflarla ilgili bilgilendirme için.
-
26 Temmuz 2013, 14:04
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
Bayram da İstanbul'dan Danişment, Keşan'a gitmeyi planlıyorum, rotayı görünce sevindim, ahaa dedim benden önce birisi yapmış.. Tecrübeli bi insanın tavsiyerine ihtiyacım var Yollar nasıl, gideceğim rotayı kısaca yazabilir misin ? Otobandan Kınalı çıkışı, Tekirdağ Malkara yolunu takip et vs gibi kolay tariflere ihtiyacım olacak ilk defa gidiyorum o taraflara..
Bunların dışında bilmem gereken bir şey var mı ? Yol üzerinde uğranacak yemek-mola yerleri falan :=)
Teşekkürler şimdiden.
Screw it! Let's Ride
-
26 Temmuz 2013, 14:38
DeathRacer adlı üyeden alıntı
Bayram da İstanbul'dan Danişment, Keşan'a gitmeyi planlıyorum, rotayı görünce sevindim, ahaa dedim benden önce birisi yapmış.. Tecrübeli bi insanın tavsiyerine ihtiyacım var
Yollar nasıl, gideceğim rotayı kısaca yazabilir misin ? Otobandan Kınalı çıkışı, Tekirdağ Malkara yolunu takip et vs gibi kolay tariflere ihtiyacım olacak ilk defa gidiyorum o taraflara..
Bunların dışında bilmem gereken bir şey var mı ? Yol üzerinde uğranacak yemek-mola yerleri falan :=)
Teşekkürler şimdiden.
bu rota bizim uğrak rotalarımızdan biri.. bayramın kaçıncı günü gideceksin ? eşlik edebilirim. gezdirir tanırım.
otobandan silivriden bir sonra kınalı gişelerinden çıkacaksın.. ve yolu keşana kadar hic bırakmıyacaksın düm düz zaten
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
26 Temmuz 2013, 14:51
g_gokhan adlı üyeden alıntı
herkese iyi forumlar.2006 model 06 plakalı gv250ım ıcın aldıgım trafık sıgortası fiyatı 172tl! Geçen sene 113tl ödemiştim.Bu nasıl iştir böyle..
Ben geçen sene 200cc 2007 model eski motosikletime 25 TL ye yaptırmıştım sigortayı bu sene Bursa kayıtlı Gv 250 mi 116 TL ye yaptırdım.Benim neler hissettiğimi ve ne tarz küfürler ettiğimi sanırım tahmin edebilirsiniz.Bu senenin başlarında sigorta ile ilgili kanunlar değişti.Sigorta şirketleri devlet tarafından serbest bırkıldılar şu anda tuttuklarını ısırıyorlar.Kısaca Hüloogg Burası Türkiye ne güzel burası.Hep faiz lobisini işi bunlar.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
26 Temmuz 2013, 15:16
Thracian adlı üyeden alıntı
Sigorta şirketleri devlet tarafından serbest bırkıldılar şu anda tuttuklarını ısırıyorlar.
Sigorta şirketleri zaten yıllardır serbest bir şekilde fiyat belirliyor ama sürücüler kendi aralarında tutanak tutabildiğinden beri yalandan doldurulan tutanaklarla sigorta dolandırıcılığı arttığından fiyatlar sürekli yükseliyor. Yani bir yerlere çarpıp sonra kaza yapmış gibi gösterenler yüzünden bu kadar yüksek tutarlar ödüyoruz.
-
26 Temmuz 2013, 15:59
bu rota bizim uğrak rotalarımızdan biri.. bayramın kaçıncı günü gideceksin ? eşlik edebilirim. gezdirir tanırım.
otobandan silivriden bir sonra kınalı gişelerinden çıkacaksın.. ve yolu keşana kadar hic bırakmıyacaksın
düm düz zaten
Perşembe sabahı yola çıkmayı düşünüyorum, pazar günü de geri döneceğim. Dalış ta yapmayı planlıyorum Argos Dalış okulu ile ön rezervasyon yaptırdım.
Screw it! Let's Ride
-
26 Temmuz 2013, 21:15
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Ağız birliği mi yaptınız yahu
Ayrıca Rıdvan formundan düşmüşsün, eskiden senden önce kimse cevap veremezdi
Doktor hala yol yorgunu
-
27 Temmuz 2013, 00:24
Selam arkadaslar motor 2 hafta önce elime geçti çok şükür; motoru sivastan aldığımı ve çektiğim sıkıntıları yazmıstım.Motoru aldım fatura gelmesini bekledim araya tatil girdi vs.. Plaka ruhsat işlemleri önümüzdeki hafta tamamlanacak alan eden arkadaslara da bilgi olsun diye yazayım dedim ; ruhsat işlemlerini istanbulda motoru toplayan kanuni bayisine yaptırdım fiyat arastırması da yapmadım daha fazla ugrasmamak adına sigorta plaka vs.. toplam ücret 550 tl -sigortasız 350 tl- , 70 tl de vekaletname ye verdim sigortanın fiyatının değişken oldugunu da belirttiler
-
27 Temmuz 2013, 00:35
-
27 Temmuz 2013, 01:12
bayraklar güzel olmuş orjinal sisibarla koruma demirini nerden temin etin acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler