ben hala cam bulamadım inanır mısın mehmet olmadı seninkinden sipariş vereeğim
ben hala cam bulamadım inanır mısın mehmet olmadı seninkinden sipariş vereeğim
131867925 nolu ilan hakkında görüş alabilir miyim_? şimdiden teşekkürler...
herkese slm...kışın sonunda koreden ön cam,ayna,koltuk kılıfı,yağ filtresi,hava filtresi,yağ doldurma tapası(altın renk9 vs şeyler istedim hepside bi kutuda ptt kargo aracılığı ile inanılmaz bi şekilde eve kadar geldi
daha sonra bi takım iridyum buji aldım bide 5100 motul motor yağı.çektim binanın garajına motoru yağını,yağ filtresini,hava filtresini,bujileri değiştirdim koreden gelen parçaları taktım...belli bi süre sonra D.I.D 520 zincirimide taktım şuan çok şükür yola hazır (tabi bu arada 4000 km yol yaptım) bayramı bekliyorum dört gözle
ersins dostum o koruama demiriyle motoru yatıran çok oldu şu ana kadar hiç kötü birşey olmadı yamulma bükülme gibi.. almaya değer yani.. bende bursadayım bir ara gezmeye değilde motora para harcamaya karar verirsem istanbula gidip yaptırıcam yada istanbuldan getirticem nasıl olsa ölçüler belli
Yahudı nın bırı pazarda lımon satıyormus az ılerısınde bızım turk esnaf lımon satıyormus aksam olunca bızım turk mallarını toplamıs sonra yahudının yanına gıtmıs adama ya demıs benım lımonları sattıgım fıyatının yarısına lımon sattın aksama kadar demıs neden ucuza verdın dıyınce yahudı bızımkıne ben lımon ucuza verdım lımonlar bıtınce kasalarıda satım ama sen hem lımonları az sattın hemde kasalar duruyor demıs ben lımondanda kazandm kasadanda kazandım...
kısadan hısemı dersınız ne dersenız dıyın sımdı gelelım olaya malum bızım gv250 ler aksesuar ıstıyor sısy bar koruma demırı ruzgar sıperlıgı vs ıstanbul gıbı kozmapolıtık sehırde yasamama rahmen ya asırı pahalı yada dandık bende konyadakı deltadan ayak basamagı sısy ve koruma demırı aldım neyse basamak super oldu sısy de bıraz ugrastık oda oldu gel gelelım koruma demırı olmadı deltayı aradım adamlar motorcular yapar dedı ama uyduranı bulamadım dreksıyonun donusunu engelıyor cunku ben bunu alırken gv 250 uyar dedıler ama uymuyor be guzel karddesım de bana bıraz oynama yapmak lazım veya gv 250 uymaz de almıyım sımdı ben bunu k ............. neyse adamları aradım ıade edecem bakalım alırlarsa tabı gellelım ıkkıncı konuya sıfır motor aldık sag onden arkaya gıden gaz veya vıtes tellının koruma ızalasyonu yag kulerıne surtunmus dıs koruma ızalasyonu az zarar gormus bende plastık spral gecırdım butun kaplo vs ye bunu tavsıye olsun dıye yazıyorum ...
arkadaslar aksam yapamadım bakımı bende oglen ısten cıkınca sıfır uyku yaptım.. vıdeo alamadım ama bol bol foto aldım. bujileri merak edenler en cok buji uğrastırdı.. depoyu söküp (2 vida - 1 soket -bi hortum ) üst silindire ulasılıyor. alt silindir buji için koruma demiri ve radyatörü baglantılarından söktüm.. yinede hareket kısıtlıydı neyse dikkatimi ceken bir noktada hava filtresi kutusunda gv125 yazısını görmemdi en basiti yağ filtresini değiştirmekti 1.5 litre yağ aldı makine filtre de değişince. yarın fotoları atıp depo sökülüşünü vs anlatıcam. o kadar acmısken benzin filtresi ve benzin hortumlarınıda yeniledim..sis farlarınada bi ayar verdim
Arkadaşlar yaklaşık iki yıl önce GV 250 min arkasına çanta taşıyıcı bir aparat yapmıştım. Amacım bir topcase bağlayıp üzerini deri ve püsküllerle kaplamak böylece hem geniş hem chopper tarzına uygun bir çantaya kavuşmaktı. Lakin o çantayı hiç yapamasamda çanta taşıyıcı demiri kendim üretmiştim. Uzun zaman kullandım. Yandaki cıvata yerlerine tam oturuyor. Açıkta kaldığı için komple paslanmış. Şayet pasını zımparalar bir boya atarım kullanırım diyen varsa hiç bir bedel talep etmeden verebilirim. Yer ayazağa.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
abi bujileri merak ettim herşeyi yaparım ama bujileri değiştirmeye korkuyorum yanlış bişey yaparım diye resimleri falan bekliyorum
bu arada çantalar geldi demirlerini falan taktım ve tabiki amortisöre çarpıyor şimdiden biraz zedelendi bile, ama ben ne demire nede motora müdahale yapacağım, ben çantaye ek tahta veya plastik parçalar monte edicem çarpmasını önleyecem belki demiride biraz açtırabilirim boruyla
ayrıca bayrak direği (çubuğu yani yanlış anlaşılma olmasın) yaptım çok güzel oldu resimleri yarın eklerim
üstat şimdi uyandım.. fakat kampa cıkıyorum. yarın dönüşte anlatmaya calısıcam depo işini gözünü korkutmasın. sürücü koltuğunun altında 2 vıda söküyorsun depoyu kendıne dogru hafıfce cekıp kaldırıyorsun benzın vanasını kapatıyor ve hortumunu söküyorsun. bide samandıra'nın soketini söküyorsun.. bu kadar.. üst silindire cok kolay ermene rağmen alt silindir için radyatörü sökmen gerekiyor. en azından ben koruma demiri ve radyatörü sökmek zorunda kaldım. ama elimde orjinal buji anahtarı yoktu ünivarsal anahtar kullandım.
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Herkese tekrar selamlar. Sizlere bir sorum daha olacak. Ondan önce kendimi de biraz tanıtmak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum yaş 27. Yakın zamanda motor kullanmaya başlamak istiyorum ve gv 250 aklımdaki motor. Sizlere sorum, gv 250 hangi modelden itibaren enjeksiyonlu oluyor?
2012 hyosungumun 7500 bakımını avcılardaki motopark daki serviste yaptırmış bulunmaktayım lakin 140 lira biraz tuzlu gibi geldi :D hadı onuda geçtim motoru topladıklarında moturun çalışmaması biraz daha şaşırttı :D depo altında bulunan soketlerin yanlış bağlanması sonucu motor bi turlü çalışmamıştı komik bi durum oldu. hatta benzin göstergesine baktıgımda depoyu full gösteriyordu bende bunun olamayacagını belirttiğimde arıza anlaşıldı :D yoksa baya uğraşacaklardı kanımca
Bu arada ön cam olayını bende hala çözebilmiş değilim ön camı nerden tedarik edebilirim. Bu şekilde 100 ün üstüne cıktıgında cok fazla rüzgar yiyorum 140 dan sonra hele şerit değiştirecek nerdeyse motor :D 150 yi hala denemedim ama ön camı taktırdıktan sonra deneyebilirim ama cok rahat cıkacağını motor beni ikna etti ama rüzgara bi çare bulmak şart.
Merhaba arkadaşlar,
Adım Harun. Cuma günü yeni GV250 motosikletimi alarak aranıza katıldım. Daha önce hondanın cb125e modelini kullanıyordum. Yeni makinemden performans olarak memnunum. Ancak ön fren ile ilgili bir sorum olacak. 60-70 km/s bir hız ile giderken ön freni sıktığımda gidonun bariz şekilde titrediğini hissediyorum. Dün motosikleti aldığım bayiye gittim, önde tek disk olduğu için durumun normal olduğunu söylediler. Ancak bir önceki motorumda böyle bir şey hiç yaşamadım. Acaba GV250 kullanıcıları olarak sizde de aynı durum var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
merhaba. bu motosikleti haftaiçi hergün şirinevler kültür üni. binası yanında görürdüm. tabi okul zamanı . ben de kendi motorumu onun yanına bırakırdım kardeş kardeş dururlardı beraber :D en azından sahibi motoru gölgede bırakırdı buna kefil olabilirim sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
bu motoru her gün okulumun yanında şirinevlerde görüyordum okul zamanı tabi. kendi motorumla arka arkaya par ederdik ikisini. sahibini hiç görmedim fakat motoru hep gölgede bırakan bir insandı:D
Arkadaslar arka fren balata değisimi kac para bilgisi olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)