Deri sevmem, AR750 kullanıyordum; plastik aldım taktım çok daha iyi görünüyor bence. Regal'in demirleri de bizim motora uymaz tahminen. Sanayide bişeyler uydurulabilir.
Deri sevmem, AR750 kullanıyordum; plastik aldım taktım çok daha iyi görünüyor bence. Regal'in demirleri de bizim motora uymaz tahminen. Sanayide bişeyler uydurulabilir.
selam ben servisten motoru aldığımda satışa bakan arkadaş gv lere çanta rüzgârlık sisy için montaja uygun değil dedi delta dan sürücü basamağı sisyy ve motor koruma demiri aldimbasta sunu belirtiyim krom kaplama degil o yonden iyi cunku sisy bagl. arken deligi matkapla genisletigimde krom oldugu belli fakat dedigim gibi montaj zor bu canta icinde afdamlara tel de b gv 250 uygunmu de bide monte edecek bir usta bul benotor koruma demirini cumartesi takdiracam sisy takarkendw sisy de az tadilat yaptik
Ya motor kaza yapmis motorcuya birakmisar tamir edip camurluk ve depoyu boyamis motorcu... On takiminda bi sorun oldumu dedim, "bilmiyorum, motoru sapasaglam onu biliyorum, sahibi askere gitti ben ondan satin aldim satmak icin" dedi adam...iste gidip gorecegim ustam olmadigi icin gidip kendim baksam bi halt anlamicam :/
Arkadaslar turk chopper hakında bılgısı olan ve hyo guruplasmaları felan varmı
bu dyno-boost yakıt kontrol ünitesini hiç kullanan takan varmı bu forumda
http://www.amazon.com/Dyno-Boost-Adjustable-Controller-Performance-Injection/dp/B004TYIG2C
Dyno-Boost performance chips have dyno-proven results
15 % + HP
15 % + Torque
30 % + acceleration
6 % economy improvement
higher top end speed (if no factory speed governor or RPM limiter fitted)
no flat spots
improved throttle response
engine reliability, durability not affected
Power status LED
Arkadaşlar,
Bursa'da yaşıyorum. Motorumu ikinci al almıştım, çantalarını, camını sökmüştüm. koruma demiri yoktu. Tatil döneminde bazı uzun yollar planlıyorum.
Uzun yol için tavsiye ettiğiniz çanta var mı?
Ön cam için tavsiyeleriniz nedir?
Daha önce motora hiç bakım yapmadım, kendim mi yapayım bir ustaya mı götüreyim? Ortalama bakım maliyeti ne tutar acaba?
Koruma demiri uygn fiyatlı ve güzel bir şey nasıl ayarlayabilirim?
musica gratis
Bilgisayarla kontrol için konuştum sadece. Yoksa yemişim bütün kanuni servislerini, hepsi biribirinden beter.
---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
Bakım yapmayı biliyorsan kendin yapabilirsin de değişmesi gereken birşeyler var mı yok mu onu biliyorsan ihtiyaç duyulan parçaları da alman gerekir. Bakımlarda çok aman aman bişey yapılmıyor. Dörtbinde bir bakım yapman gerekir normalde. Cam ben sevmiyorum kullanmıyorum, eksikliğini duymuyorum. Koruma demirini metal sanatları atölyesinden alabilirsin, kargoyla yolluyorlar. Çok eşyan varsa AR750 oldukça hacimli bir çanta işini görür.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Merhaba beyler,
Bir arkadaşım da Gv250 almak istiyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28877116/detay
Bu linkteki motora bakan var mı aranızda? Fikriniz nedir?
Dostum, ben bu ilan sahibiyle gorusmustum, sorunu yok dedi ancak oksijen sensorunde bi problem varmis onu garantiden yaptirip oiyle teslim ederim sana demisti, besiktasta acik otoparkta ustu branda ile kapali duruyor su an demisti, @Gencotr nickli murat abimiz soyledi, kayalar motorda yatarken gordum bu motoru haberin olsun demisti... Yani benim tek midemi bulandiran sey bana evin onunde yatiyor garajda dedi ama serviste duruyormus arac, yani bana motor servisinde duruyor, istersen orda disina filan bak ustaya neyi var yok sorabilirsin diyebilirdi. Tabi yine anlayan bi usta ile gidip gorebilirsin belki birseyi yok derler oksijen sensorunden baska.... Ben @gencotr murat abinin motorunu alicam o yuzden de biraz ugrasmadim...
malüm hayat kavgasında ramazan dolayısıyla gece 00:00 - öğlen 12:00. calısıyordum bu hafta. malzemeler elime gecmesine ragmen bir türlü elim değmemişti motora. bu aksam işe motorla gidip hava - yağ filtresi - bujiler - yağ değiştiricem. genel bi bakım yapıcam zincir elektrık tesisatı vs. gece tek çalışıyorum. tek derdim yağı doldururken motoru dik tutmak olucak onun içinde bişeyler uydurucam fırsat bulursam video kaydı yapıcam. kendi bakımını kendi yapmak istiyen arkadaslar için. TEKERİNİZ DÜZ BASSIN
E hadi bakalim soyle bi kendine gelsin motor simdiden kolay gelsin, gece yapacaksan islerini, cevir davulcuyu iki dakika tut abicim sunu de aman gozunu seveyim dikkatli ol yag doldurayim derken ustune devrilmesin sen yagi doldururken... Videolari ozellikle buji degisimi icin videolarini bekliyoruz
Arkadaşlar merhaba ;
Gçeen hafta 0 km aldığım motor, bugün marşa basınca motrdan çıtçıtçıt ses geliyor motor çalışmıyor fikri olan var mıdır ?
motor viteste ve ayaklık açık olmasın. öyleyse çalışmaz
Daha önce bakım yapmadım, en son hangi km'de neler değişti veya neler yapıldı da bilmiyorum. Kullanıcı kılavuzundaki gibi herşeyini kontrol edip değiştirilebilenleri değiştirsem ne kadar tutar tahmini?
Koruma demiri paslanmaz mı, nikelaj mı yapıyor metal sanatları atölyesi? Fiyatı ne civarda olur? Bursa'dan İstanbula gitmeye deger mi?
Cam için Bursa'da aşağıdaki ilanı buldum. Bir fikri olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hysoung-gv-250-cam-99477122/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-gv-250-on-cam-124250768/detay
Ar750 çanta ile uzun yol ve güneş altında deformasyon yaşar mıyım? Direkt sele altına bağlanabiliyor mu? Ayrıca çanta için aparat takmaya gerek var mı?
Çok soru sordum biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim
slm
öncamı ben de kullanıyorum önceki sayfalarda fotolarımız var bakabilirsin. bence kullanışlı belki küçük gelebilir ama fena değil
ar 750 çantanın yanında montaj demiri var yalnız orjinal civatalar kısa geliyor bir de daha uzun civata alıp çantayı amortisörden uzaklaştırmak gerekli. deformasyon için yorum yapamıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)