Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Temmuz 2013, 19:12
Thracian adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Acaba aldığınız ayak basamklarının kodunu öğrenebilir miyim?Sitede iki farklı ayak basamağı vardı.MSA da arkadaşlarında dediği gibi hem sissy bar hem motor koruma demiri mevcut.Şahsi fikrim orjianl sissy bar daha çok yakışıyor ama MSA nın ürettiği çok daha kullanışlı.Koruma demirine gelince MSA nın ki orjinal koruma demirine(Hyosungsource ta gördüğüm kadarıyla) göre daha güzel gibi duruyor.Delta Motor'un sitesinde koruma demirini bulamadım.Linki atarsanız sevinirim.
selamlar deltadan aldıgım ayak basamagının kodu hys 141 bundan memnunum kendım takdım montjı kolay
sisy bar kodu hys 23 sısy barı kanunı servısı orjınal degıl dıye takmadı cunku orkjınalı yokmus.)) baska bır ustaya goturdum oda ugrasmadı bende calıstıgım yerdekı ustalara taktırdım bunu takarken ugrasmak gerekıyor ama motorun hıc bır yerınde oynama yapmıyorsunuz deleme vs sadece sısy de delıgı genısletık vs gayet guzel oldu yakında resmını koyarım.
motor koruma demırı kodu hys 25 bu boruyu malesef takamadık deltayı aradım bu ıslerı yapan bırı takar dedı montaj yerı yag sogutma culerının ustekı ıkı vıdasından fakat takınca motorun donmesıne engel oldu hafta sonu kartal sanayıye bakacam fakat sunu soleyım kraom gercek kaplama vs degıl o yonden ıyı ve fıyatı makul ama bunları ıst yaklask 600 tl ye yaptırabılırsınız ven ıkısıne 340 verdım bırı ok dıgerı beklemede))
Reklamlar
-
16 Temmuz 2013, 20:06
lion05 adlı üyeden alıntı
selamlar deltadan aldıgım ayak basamagının kodu hys 141 bundan memnunum kendım takdım montjı kolay
sisy bar kodu hys 23 sısy barı kanunı servısı orjınal degıl dıye takmadı cunku orkjınalı yokmus.)) baska bır ustaya goturdum oda ugrasmadı bende calıstıgım yerdekı ustalara taktırdım bunu takarken ugrasmak gerekıyor ama motorun hıc bır yerınde oynama yapmıyorsunuz deleme vs sadece sısy de delıgı genısletık vs gayet guzel oldu yakında resmını koyarım.
motor koruma demırı kodu hys 25 bu boruyu malesef takamadık deltayı aradım bu ıslerı yapan bırı takar dedı montaj yerı yag sogutma culerının ustekı ıkı vıdasından fakat takınca motorun donmesıne engel oldu hafta sonu kartal sanayıye bakacam fakat sunu soleyım kraom gercek kaplama vs degıl o yonden ıyı ve fıyatı makul ama bunları ıst yaklask 600 tl ye yaptırabılırsınız ven ıkısıne 340 verdım bırı ok dıgerı beklemede
))
hsy25 kodlu ürün resminden gördüğüm üzere GV650 nin koruna demiri olduğunu düşünüyorum. Zaten sen de siteden bakarsan GV250 nin altında motor koruma demiri olmadığını göreceksin. Umarım ben yanılıyorumdur veya sanayide bir şekilde onu motosiklete monte ettirmeyi başarabilirsin. Ama dikkat et motosikletin sürüş dinamiklerini olumsuz yönde etkileyip seni ve motosikletini koruması gereken parça zarar vermesin.
-
16 Temmuz 2013, 20:47
gencotr adlı üyeden alıntı
hsy25 kodlu ürün resminden gördüğüm üzere GV650 nin koruna demiri olduğunu düşünüyorum. Zaten sen de siteden bakarsan GV250 nin altında motor koruma demiri olmadığını göreceksin. Umarım ben yanılıyorumdur veya sanayide bir şekilde onu motosiklete monte ettirmeyi başarabilirsin. Ama dikkat et motosikletin sürüş dinamiklerini olumsuz yönde etkileyip seni ve motosikletini koruması gereken parça zarar vermesin.
basamak ve sısy de sorun yok koruma da ıse dedıgın gıbı gv 650 ye aıt malesef bızım motorlar uygun sısy korum demırı olmuyor bakalım cumartesı nasıl halledecem son halının fotolarını cekecem bu arada kadıkoy hasanpasada choperlara ozel motorcu varmıs
-
16 Temmuz 2013, 21:34
-
16 Temmuz 2013, 23:29
-
17 Temmuz 2013, 00:47
Arastiriyormusunuz arkadaslar bana motorsiklet para cikismadi arkadaslar 7.600 limit.... Km az olsa 2011 ustu olsa ohhh ustunde hatunu hazir olsa )
-
17 Temmuz 2013, 01:38
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
hava filtresi 35
yağ 10
2 adet buji 50 lira
2 lt yağ 50 lira desek aynı hesap çıkıyor ortaya
hangi siteden aldınız acaba benim motorun 30 bin bakımı yaklaşıyor aynı şeyleri bende alıp takacam
2 litre yağ 60 ödedim. internetten almadım üstat. isyerinde bir iş arkadaşımda gv650 kardesinde de gv250 var. sagolsun rica ettim istanbuldan kendi servisinden temin etti getirdi. buralarda servis sıkıntısı var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Arastiriyormusunuz arkadaslar bana motorsiklet
para cikismadi arkadaslar 7.600 limit.... Km az olsa 2011 ustu olsa ohhh ustunde hatunu hazir olsa
)
2007 (2008 trafik cıkıslı) karbüratörlü kullanıyorum. çok memnunum. taş gibi motor Maşallah. bütcen benim gibi kısıtlı ise biraz daha düsük model düşünebilirsin bence. koruma demirli sis varlı ön camlı arka yolcu sırt dayama lı vs. 6-6bucuk alırsın
-
17 Temmuz 2013, 02:01
Km si kacta bulmustun sen dostum???
-
17 Temmuz 2013, 02:06
Km si kacta bulmustun sen dostum???
25000lerdeydi galiba onunki
ben baya şanslıyım galiba 800 kmde bulmuştum
-
17 Temmuz 2013, 02:18
yesiroğlu adlı üyeden alıntı
25000lerdeydi galiba onunki
ben baya şanslıyım galiba
800 kmde bulmuştum
Vay arkadas boyle bi motor denk gelmedi ki :( sirinbaba34 vardi 2012 7.500 e o da satmaktan vagzecti. Hic daha bulamadim :( murat abinin ki haric, o da indirim yapsa alip gidicem
-
17 Temmuz 2013, 04:45
32 bin oldu aldıgım günün ertesi günü 1200 yaptım zaten. hafta sonları 700-1000 artıyor
-
17 Temmuz 2013, 08:56
Arastiriyormusunuz arkadaslar bana motorsiklet
para cikismadi arkadaslar 7.600 limit.... Km az olsa 2011 ustu olsa ohhh ustunde hatunu hazir olsa
)
kışın o paraya yüksek modelleri alabilirsin yazın biraz zor şuan mini goldwing tabir ettiğimiz motor var sahibinden.com da fiyat uygun aksesuara göre tavsiye ederim
yanlız adanadaymış http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-mini-goldwing-127753258/detay# ben fizana giderim bu motoru almak için :D
-
17 Temmuz 2013, 10:22
aflteam adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun dostum. Paylaşımları görünce lastik ihtiyacım aklıma geldi:-) Bende ufak bir araştırma yaptım. 250ye unilli buldum. Unilli alınırmı? Forumda birkaç arkadaşın unillilerden de memnun olduğunu okumuştum. Ha bi michelin olamaz ama aradada baya bir fiyat farkı var. Koruma demiri arayışımız devam ediyor. Birde dün akşam aküm bitme sinyali verdi. Akü olarak ne almalıyız. 12 volt 12 olurmu yoksa 12/9 iş görürmü? Mtorum 2007 model.
-
17 Temmuz 2013, 10:37
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
kışın o paraya yüksek modelleri alabilirsin yazın biraz zor şuan mini goldwing tabir ettiğimiz motor var sahibinden.com da fiyat uygun aksesuara göre tavsiye ederim
yanlız adanadaymış http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-mini-goldwing-127753258/detay# ben fizana giderim bu motoru almak için :D
Sabah sabah beni benden aldı, adam bildiğin masa üstü resmim Elektra yı yapmış ya la Gv 1.90 boyu kasar diye düşünüyorum, yanlış mıyım acaba?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
17 Temmuz 2013, 10:57
gv250 vitesteyken (debriyaj ı çekince tabi) , çalışır mı
-
17 Temmuz 2013, 11:27
drakyuz adlı üyeden alıntı
gv250 vitesteyken (debriyaj ı çekince tabi) , çalışır mı
Yan ayak kapalı ise çalışır. Yan ayak açıksa ancak vites boşta iken çalışır. Tabi enjeksiyonlu modellerde hertürlü debriyajı çekmek gerekiyor o malum.
-
17 Temmuz 2013, 11:42
gencotr adlı üyeden alıntı
Yan ayak kapalı ise çalışır. Yan ayak açıksa ancak vites boşta iken çalışır. Tabi enjeksiyonlu modellerde hertürlü debriyajı çekmek gerekiyor o malum.
Sol tarafta debriyaj müşürü var, onun kablosunu kestim bağladım biribirine. Şimdi viteste boşta her türlü çalışıyor da ben her şekilde debriyajı çekiyorum. Temassızlık yapmıştı bir ara şerefsiz bir de boştayken de çalışmıyordu iyi oldu.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
17 Temmuz 2013, 12:48
-
17 Temmuz 2013, 14:00
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Sol tarafta debriyaj müşürü var, onun kablosunu kestim bağladım biribirine. Şimdi viteste boşta her türlü çalışıyor da ben her şekilde debriyajı çekiyorum. Temassızlık yapmıştı bir ara şerefsiz bir de boştayken de çalışmıyordu iyi oldu.
5 liraya bi çin malı motorun debriyaj müsürü uyuyor. ben aldım kendim taktım cok basit
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
yesiroğlu adlı üyeden alıntı
yaz aylarında motor satmak pek akıl karı değil
insan aşka geliyor. Satacağım dedirtmiyor alet. Bu arada kymco venox formuna göz gezdirdim. Biri demiş ki gv250 ile kıyas kabul etmez. gülsem mi ağlasam mı şaşırdım ya
formun her yerinde parça bulamıyoruz servis yok diye inliyorlar bir de kıyas kabul etmez demezler mi? Kurban olsunlar GV250'mize
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
Mehmet sen kaçbinde bir bakımını yaptırmayı düşünüyorsun? Soru yanlış oldu kaç haftada diyeyim
o kmler nedir öyle? Hakkaten yağı filitreyi felan kaç km de bir değiştirmeyi düşünüyorsun?
4 binde bir yapıcam üstat. aldım tüm malzemeyi 12 saat çalıştığımdan fırsat bulamıyorum.
-
17 Temmuz 2013, 14:05
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
5 liraya bi çin malı motorun debriyaj müsürü uyuyor. ben aldım kendim taktım cok basit
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
4 binde bir yapıcam üstat. aldım tüm malzemeyi 12 saat çalıştığımdan fırsat bulamıyorum.
Muhakkak, benimkini de öyle bi paraya yaptırtmıştım da müşür olayı sinir etti beni sadece, böyle rahat gayet.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler