http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28877116/detay
Arkadaslar sizce nedir bu ilandaki motorun durumu? Bilen taniyan var mi saticiyi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28877116/detay
Arkadaslar sizce nedir bu ilandaki motorun durumu? Bilen taniyan var mi saticiyi?
Yani efi olanlar iyi duydum bende ama korku iste.... Neden satiyor filan diye insan supheleniyor. Forumdan birisinin makinesi oldugunu bilsem bu ilanin, gozum kapali alicam da iste
Herkese selamlar ve iyi forumlar. Bir süredir motosiklet araştırması yapıyorum. İnşallah en kısa zamanda bir gv250 sahibi olup sizlere katılmak istiyorum. Sevdiğim tarz cruiser/chopper olduğu için hyosung gv 250 birçok yerde karşıma çıktı ve beğenimi de kazandı. Yalnız siz bilenlere ufak birkaç sorum olacak.
Bazı yerlerde Hyosung gt250 R'ın frenlerinin hiç iyi olmadığnı duydum. Tabii bu sadece bir duyum. gv250'de böyle bir problem var mı?
Aynı zamanda sanırım gt250 R'ın krank kırma problemi varmış bildiğim kadarıyla. Bu durum gv250de de var mı acaba? Bunun kullanıcı nedenli olduğunu biliyorum ancak hız kesici olmadığı için böyle bir sıkıntı olabiliyormuş.
Frenler gayet iyi gv 250'de, sorun yaşamadım, yaşayan da duymadım. GT250 krank kırma dişli değiştirip redlineda gidenler için mevcut; dişli değiştirip redlineda gitmek için GV 250 alınmaz haliyle. Krank kıran da duymadım, becerebileni de tebrik ederim heralde.
---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
7500 tl biraz fazla bence. Almışken sıfır almak daha iyi o kadar para ikinci ele verene kadar, en azından motorun huyunu suyunu sen bilirsin, rodajını kendin yaparsın. Acemi arkadaş da GV250 aldı, bende de var, benimki 22binde 2012 model, onunki de 2012 2500de. Onun motoruna da bindim ama cidden benim motorun huyunu suyunu gidişini tercih ederim çok fark var arada. Ufak şeyler motorun sesi, gazı verdiğinde alması, selenin sertliği frenlerin tutması gibi, ama fark yaratıyor, motosiklete bağlılığı arttırıyor bunlar sıfırdan ilk sahibi olarak olunca.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Yani pazarlikla 6.800 e dusurebilirsem alicam zaten 7.500 ucu ucuna cikti kendi motorumu sattim,sirinbaba34 nickli arkadasin motoru alicam diye. Bi anda dosya masraflari dahil 10 bin verebilsem alacaktim sifir motor konusunda cok haklisiniz ama iste :/
[QUOTE=lycantrophic;3088263]Frenler gayet iyi gv 250'de, sorun yaşamadım, yaşayan da duymadım. GT250 krank kırma dişli değiştirip redlineda gidenler için mevcut; dişli değiştirip redlineda gitmek için GV 250 alınmaz haliyle. Krank kıran da duymadım, becerebileni de tebrik ederim heralde.
---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
Teşekkür ederim cevabın için. Frenlerle alakalı bayağı sert eleştiriler okumuştum GT250 hakkında. Acaba GV250'de de böyle bir sorun var mı diye merak ettim. Malum yeni başlayacağım için frenlerdeki problem benim için dönüşü olmayan bir yol olabilir :D
bu gün iş yerimden istanbulda oturan gv650 ve gv250 sahibi bir iş arkadaşıma parca siparislerimi verdim. saolsun istanbuldan halledicek. hava filtresi bujiler yag filtresi ve 2litre tam sentetik 10-40 yağ beklemedeyiz
bugun sonunda motoru teslım aldım sabahta koredekı fabrıka maıl atım umarım servısler ve kanunı duzelır tekrar herkeze selamlar sımdı motora alısma evresındeyım
Günaydın arkadaşalr ne zamandır foruma girmiyordum, bende 2012 efi modeli var ve aşırı memnunum çok sağlam bir motor.
Arkadaslar bende pazartesi aksam teslim aldim. Simdilik gayet memnunum. 1000 km rodaji tamamlama hedefindeyim. )
Cook tesekkur ettim. Allah kimseye kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)