sonunda uzun bir bekleyişin ardından kızım geldi duygularımı anlatamam
sonunda uzun bir bekleyişin ardından kızım geldi duygularımı anlatamam
hayırlı olsun arkadaşım ne kadara aldın ve izlenimlerini bekliyorum
Hayırlı olsun patoz çok güzel makine. Arkadaşlar yan çanta olarak ar-750 200 tl. Bİrde şu http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ar-96-deri-yan-canta-takim-88414562 var 100tl aradaki farka değermi? İkiside armode.
darısı basıma sınır sıstemım bozulmazsa )
teşekkür ederim arkadaşlar bu gün geldi gittiğimde daha montajı yapılıyordu plaka işlemleri filan 1-2 güne bünyeme dahil ederim inşallah o zaman paylaşırım görüşlerimi.
Tekerlekler hakkında bilgim yok
Yan çanta olayında sanırım çantaya uyacak vidalar uzun oluyor o vidanın baş tarafına bir arkadaş sert plastik boru uydurmuştu bir de griye boyamıştı. Sağlıklı duruyordu. Onu yapmadan önce kullandığı zamandan kalma çanta deformasyonu mevcuttu eklemeyi yapınca arada mesafe kalıyor haliyle deformasyon da olmuyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
kardeş ar 750 çok daha geniş ben ondan alacağım nasipse. Hodsun deride 175' nakit ya da tek çekime vardı. bilgine montajı onlar yapıyordu.
hayırlı olsun. 2007 karbüratörlü kullanıyorum. hic tarzım olmıyan bi motordu. alel acele aldım yola gidicem diye. mükemmel bi makina beni çok şaşırttı aldıgım günün ertesi günü 1200 km yol yaptım. 250cc de olabilceğin en iyisi dedim kendi kendime. Aşırı memnun kaldım. değiştirirsem alıcağım motor GV250 efi olacaktır. yani sıfırını alırım. güle güle kullan arkadaşım..
Yesiroglu cevabın için çok saol dostum. Bende ar 750 bakayım o zaman almışken her zamanki gibi en iyisini alalım. Kocaelinde olduğum için montajı kendim yapacağım. Permatiq ben motor işinden anlamıyordum başlangıç için 1,5 hafta önce bu makineyi aldım. Motordan anlayan abiler bu motorun 400lük makinelere kafa tutacağını söylediler. Hİç 250lik gibi değilmiş. Haftasonu 350 km civarı yaptım. Taş gibi motor. Kazasız sürüşler hepimize.
Yesiroğlu ben koruma demiri bulamadım sende mevcutmu?
kardeş benimkinin üstünde mevcuttu. Koruma demirlerinin hepsi neredeyse olur. Ama bu forumda da paylaştığım bir link vardi hyosungsourch sitesinde ayaklıkla birlikte vardı onu beğenmiştim.
Montaj olayları sanırım kolay ben önümüzdeki ay ya da kışın alacağım. Kışın işleri düşer motorcuların. o vakit indirim kaçınılmaz olur bana rüzgarlık lazım bir türlü bulamadım
birkaç aksesuar tamam geriye kaldı koruma demiri antalyada yapan yada satan bildiğiniz uygun bir yer varmı arkadaşlar birde akdeniz sanayide rüzgarlık yaptırıcam füme bakalım nasıl olacak onun resimlerinide eklerim bitince beğenen olursa yardımcıda oluruz .
herkese slmlar. yerimidir bilmniyorum ama 2006 sonrasıo gv 250 aramaktayım. satmak isteyenler bana 5413495822 nolu telefondan ulaşırlarsa sevinirim .Fatih KOÇYİĞİT/ İZMİR.
Motor almaya karar verdiğimde hedefim gt 250 r almaktı ve para biriktiriyorum hala ama son zamanlarda mantıklı düşündüğümde gv 250 benim için daha iyi olacak sanıyorum. Tecbüresiz biri için en azından daha kolay kullanır değil mi gt 250 r a göre ?
arkadaslar. bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Tekirdağ Çorluda oturuyorum. ve parça ve servis sıkıntısı mevcut. motorumu yeni aldım malüm. üstünede 2000km devirdim. yağı falan temiz fakat yinede güzel bi bakımdan geçirip gönlüm rahat sürmek istiyorum. ''hava filtresi - yağ filtresi '' alabileceğim bir servis biliyorsanız telefon numarasını ve hangi servis olduğunu 5 dakikanızı ayırıp özel mesajla bana ulastırırmısınız (istanbul-kırklareli-edirne-tekirdağ) biri göndermiştir nasıl olsa demeyin özel mesaj olarak atın lütfen. Yardımcı olan arkadaslarıma şimdiden çok teşekkür ederim..
polycarbondan birşeyler düşünüyorum çantalar için rüzgarlığı yaptırırken ayarlıyacam
Kanuni internet sitesinden satın al. Sana en yakın kanuni bayisine bırakmalarını iste. İnternetten takip et geldiğinde o bayıden istediklerini teslim al.
http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
Yağ filtresine baktım 10,73 TL diyor )
Hava filtresi 29,62 TL
Yeniden hyoyamı donsem ne yapsam
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)