Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Haziran 2013, 22:17
arkadaslar bu hafta bayıye gv 250 gelıyor onumuzdekı hafta sanırım plaka sıgorta ruhsat ıslemlerı bıter de merakla bekledıgım motora kavusurum sızden kask onerınız ıstıcem baktıklarım modellerı yazdım sızce hangısı ben ceneden acılır kask ıstıyorum sızce uygun kask hangısı ve gv250 ye uygun mont ıcın onerınızıde alabılırmıyım derımı tekstılmı sızcee
bell marka M1
BELL marka ımr
shark marka s600
nıtro marka carbon ev ff
nıtro nsfc carbon dvs
scorpıon exo 500 aır
Reklamlar
-
28 Haziran 2013, 10:04
ben dün görüştü bayi ile haftaya çarşamba giriş yapıyormuş motorlar cumaya filan antalyada olur dedi sözde 26 sında gelecekti nasip artık o kadar bekledik 1 hafta daha bekleriz
ben kaskı
LS2 FF370 Çeneden Açılır Kask Siyah
aldım
montu
Prosev Sport Motosiklet Montu
-
28 Haziran 2013, 10:43
lion05 adlı üyeden alıntı
arkadaslar bu hafta bayıye gv 250 gelıyor onumuzdekı hafta sanırım plaka sıgorta ruhsat ıslemlerı bıter de merakla bekledıgım motora kavusurum sızden kask onerınız ıstıcem baktıklarım modellerı yazdım sızce hangısı ben ceneden acılır kask ıstıyorum sızce uygun kask hangısı ve gv250 ye uygun mont ıcın onerınızıde alabılırmıyım derımı tekstılmı sızcee
bell marka M1
BELL marka ımr
shark marka s600
nıtro marka carbon ev ff
nıtro nsfc carbon dvs
scorpıon exo 500 aır
Bu camiada giyim işi biraz masraflı. Önümüz yaz, herşeyi yazlık alacağını düşünüyorum. Montunu prosev yada prohell marka yazlık fileli mont alabilirsin. Katlanabilir bir dizlik almayı da unutma. Kış için mont tavsiyem kesinlikle Hudson Deri, tekstil olsun dersen Venom Tourex
Kask işi sıkıntı öncelikle bedenini keşfet. Çeneden açılır istiyorsan, Scorpion exo500'ü unut. Bell'i bilmiyorum, nitro için yorumlar iyi değil, yazdıkların içinde en makulu Shark ama kafana takıp denemeden alma. Ayrıca artık çenesi tamamen çıkabilen kasklar var onlara da göz at bence. Givi x01 comfort (yazlık kışlık 2 tane çenesi var), Caberg Hyperx, Nolan N44 Scorpion exo300 gibi. Daha önce alışveriş yapmadıysan mutlaka yanında birisi bulunsun. Özellikle kask alırken dikkat et, tam bedenini al, bir beden küçük yada bir beden büyük o kaskı saksı yapmana neden olur.
-
28 Haziran 2013, 16:15
delta motorlu araçlardan sipariş ettiğim SÜRÜCÜ AYAK BASAMAK TAKIMI dün geldi. Bir günde gönderdiler. 70+6 tl tuttu.ürün fena durmuyor orjipnal olduğunu düsünmüyorum ama kaliteli duruyorlar.buda fotografları..
-
28 Haziran 2013, 18:36
güle güle kullan birader
ilk izlenimlerini bizimlede paylaşırsın artık
-
28 Haziran 2013, 20:48
-
28 Haziran 2013, 22:27
muncipoyraz adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş. Fiyat yazmamışlar sitelerinde. Ayaklıklar katlanır değil galiba?
-
29 Haziran 2013, 02:00
muncipoyraz adlı üyeden alıntı
selam,
ayaklıklar büyük ihtimal orijinal. benim verdiğim paranın 3te 1ine almışsın ben hyosungsource ten sipariş vermiştim. güle güle kullan
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
-
29 Haziran 2013, 18:12
-
29 Haziran 2013, 19:31
Ersin_Ftr adlı üyeden alıntı
çok hoş gerçekten ama aksesuarın yok neden?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Arkadaşlar bir rüzgarlık alamadım şu motora. Ben mi beceriksizim motor aksesuarı satanlar mı anlayamadım?
GV250 için bağlantı aparatlarını nereden bulabilirim? Bir imalatçı buldum aparat bul yapayım dedi.
-
29 Haziran 2013, 20:05
Çok teşekkür ederim öncelikle.Aksesuar yok çünkü böyle sade seviyorum motoru.Deri çanta,püskül hattaa sissybar bile bana çok uzak abi bi koruma demiri düşünüorum sadece birde egzozun sesi çok hoşuma gitmiyor onda ufak bi değişiklik istiyorum.Hattaa bu konuda öneriniz varsa çok sevinirim.Egzoz için nasıl bi işlem gerekir şöyle tok ve ağır bi ses almak için.
-
29 Haziran 2013, 22:18
ben de yeniyim senin gibi... işi bilen çoktur. Ama trafik egzozst ayarını affetmez.
-
30 Haziran 2013, 00:00
Dostlar hayırlısı ile Aranıza 2012 bir hyosung ile katılacagım çok az kaldı ama bi iki şey sormak isterim sizlere...
acaba şu aşağıdaki resim de gösterdiğim ürünler fiyat olarak nasıldır? daha muadil bir ürün bulma olasılıgı varmıdır? yani sizce tercihler dogrumudur? sevgilerimle
-
30 Haziran 2013, 00:43
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Dostlar hayırlısı ile Aranıza 2012 bir hyosung ile katılacagım çok az kaldı ama bi iki şey sormak isterim sizlere...
acaba şu aşağıdaki resim de gösterdiğim ürünler fiyat olarak nasıldır? daha muadil bir ürün bulma olasılıgı varmıdır? yani sizce tercihler dogrumudur? sevgilerimle
http://o1306.hizliresim.com/1b/x/pqx4v.jpg
slm
ayaklıklar 70-80tl
sissy bar 120 tl
orta sehpa 100tl (4 44 ten almıştım ben)
benim bildiğim fiyatlar bunlar diğer ikisinin fiyatını bilmiyorum ama ön çamurluk korumanın fiyatını merak ediyorum öğrendiğinde paylaşabilir misin ?
-
30 Haziran 2013, 00:51
Acemice olacak ama, radyatör ön siperlik normalde var mı?
m_cbc adlı üyeden alıntı
slm
ayaklıklar 70-80tl
sissy bar 120 tl
orta sehpa 100tl (4 44 ten almıştım ben)
benim bildiğim fiyatlar bunlar diğer ikisinin fiyatını bilmiyorum ama ön çamurluk korumanın fiyatını merak ediyorum öğrendiğinde paylaşabilir misin ?
-
30 Haziran 2013, 00:56
muhtemelen var. aksesuar parçası değil hocam o. motorundaki radyatörün üstünde bulunan siyah ızgaranın adı.
çamurluk korumanın fiyatı 95 tl.
-
30 Haziran 2013, 00:56
evet var almana gerek yok
-
30 Haziran 2013, 01:09
m_cbc adlı üyeden alıntı
evet var almana gerek yok
95 tl bir fiyatı var çamurluk demirinin. işin doğrusu önceki motorumda kırılmıştı çamurluk ve koruma bu motoruma istiyorum
arkayada olsa keşke bu modeller için. stopların kenarına kadar, çerçeve olacak şekilde...
koruma demirini hyosung sourceden getirebilen daha dogrusu gumrukten geçirmeyi becerebilmek nasıl bi iştir? aslında direk hyosource den almak isterdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
ahriman adlı üyeden alıntı
muhtemelen var. aksesuar parçası değil hocam o. motorundaki radyatörün üstünde bulunan siyah ızgaranın adı.
çamurluk korumanın fiyatı 95 tl.
doğru ama ne bileyim geçen biyerlerde okumuştum "herşeyi aksesuar diye satıyorlar orta sehpayı bile!" işte bunu okuyunca soaryım dedim radyatör siperliğide ekstra mı diye :/
son bir soru daha, garantili motor da servisler de garantiyi önemsiyorlar dimi? yani sallamasyon yapmıyorlar yani?
-
30 Haziran 2013, 01:12
95 tl bir fiyatı var çamurluk demirinin. işin doğrusu önceki motorumda kırılmıştı çamurluk ve koruma bu motoruma istiyorum
arkayada olsa keşke bu modeller için. stopların kenarına kadar, çerçeve olacak şekilde...
koruma demirini hyosung sourceden getirebilen daha dogrusu gumrukten geçirmeyi becerebilmek nasıl bi iştir? aslında direk hyosource den almak isterdim.
çamurluk korumasını taktığın zaman paylaşırmısın nasıl oluyor koruma demirini istanbulda msa var orası yapıyor
biz kendimiz yaptık bakmak istersen
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10030-hyosung-s-and-t-kanuni-gv250-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-950.html
bu sayfada paylaşmıştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
doğru ama ne bileyim geçen biyerlerde okumuştum "herşeyi aksesuar diye satıyorlar orta sehpayı bile!" işte bunu okuyunca soaryım dedim radyatör siperliğide ekstra mı diye :/
son bir soru daha, garantili motor da servisler de garantiyi önemsiyorlar dimi? yani sallamasyon yapmıyorlar yani?
garanti kapsamında sadece rodaj bakımının işçilik ücretini almıyorlar bir de eğer garantiden birşey değişmesi gerekirse garanti belgesindeki bakım tablosunun kaşelenip kaşelenmediği önemli benim bildiğim.
-
30 Haziran 2013, 01:31
hocam bizim çamurluklar plastik olduğu için koruma demiri düşme - çarpma anında kırabilir çamurluğu. yani o aksesuar korumadan ziyade görüntü için işe yarar.
bu arada arkadaşlar global motor zamanı ile kanuni arasında ne gibi farklar var servisler vs konusunda? bi değerlendirme yapsanız? noldu şu an global'e
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler