Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Haziran 2013, 13:43
oguzhansan adlı üyeden alıntı
merhabalar,aranıza katılmak için çabalayıp duruyorum ama talibi oldugum motor satılmış :/ haliyle yeni alternatiflere bakıyorum... buranın deneyimli abilerine seslenip ricada bulunuyorum, şu ilanlardaki motorları bilen var mı? yada ne bileyim al diye önerebilecek birisi var mı? bana bi yardımcı olun, öyle tanıdık motorcum filan yok, dımdızlak kendi başıma çırpınıp duruyorum....
bu ilanlardakilerin hangisi aralarında en düzgünüdür? yani anca istanbuldan bunları bulabildim... şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim....
NOT: bir geldim tam geldim. 19000. mesajı yazmışım bu başlıkta
sıfırı 9 bin tl olan bir motorun 2014 olarak baz alıyorum benim için ağustosdan sonra mevcut model yılı biter 7-8 yaşında olan modeline verilicek paraya matamatiksel ticari oranda düşünmek gerekir.. 7-8 yaşda sadece ikinci elde 2 bin tl fark edicekse şahsen ben biraz bekler biraz kendi imkanlarımı zorlar o 2 bin tl yi tedarik eder gider sıfır alırım 2 bin tl ucuz diye 7-8 yaşında almaya bana göre değmez.. şahsi fikrimdir...
Reklamlar
-
26 Haziran 2013, 14:19
ilk ilandaki motor iyidir bildiğim motor bir ara bakımlarını ben yapmıştım yeni aldığında tavsiye ederim
-
26 Haziran 2013, 15:50
logaritma adlı üyeden alıntı
sıfırı 9 bin tl olan bir motorun 2014 olarak baz alıyorum benim için ağustosdan sonra mevcut model yılı biter 7-8 yaşında olan modeline verilicek paraya matamatiksel ticari oranda düşünmek gerekir.. 7-8 yaşda sadece ikinci elde 2 bin tl fark edicekse şahsen ben biraz bekler biraz kendi imkanlarımı zorlar o 2 bin tl yi tedarik eder gider sıfır alırım 2 bin tl ucuz diye 7-8 yaşında almaya bana göre değmez.. şahsi fikrimdir...
En azindan 2 yil garantisi var. icin rahat binersin.
-
26 Haziran 2013, 16:12
Merhaba Arkadaşlar
Geçen hafta motorsikletimi satacağımdan bahsetmiştim ama ilanımı henüz verebildim, ilan linktedir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29578648/detay
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
-
26 Haziran 2013, 16:36
logaritma adlı üyeden alıntı
Aslinda cok dogru diyorsun ancak 2 binlirayi gectim zaten 5.700-6000 tl arasindakilere zor yetisebiliyorum :/ baya bi saglik masraflarim oldu elimde kalan son param bu yoksa cok cok cok haklisin...
O yuzden sormak zorunda kaldim, cidden sifir almak mantikli ama satis bedeli + masraflar ile 10 bini gecen bi motoru alma durumum su an yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
gv650i adlı üyeden alıntı
ilk ilandaki motor iyidir bildiğim motor bir ara bakımlarını ben yapmıştım yeni aldığında tavsiye ederim
Peki sizce asıl ortalama ederi nedir? 2008 icin? Biraz yuksek bi rakam gibi geldi bana
-
26 Haziran 2013, 23:24
arkadaslar.. motor alıcam diye bir soru sordum ama ciddiye alınmadı heralde.. suan itibari ile.. 2007 model 31binde gv almıs bulunmaktayım.. Tekeriniz düz bassın..
-
26 Haziran 2013, 23:32
arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
rıdvan kardeşim ve muncipoyraz arkadaşım,fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
ama büyük ihtimalle hero-2 alacam.rıdvanın da dediği gibi çok aşırı özelliklerini kullanmam çünkü profesyonel değilim.haliyle hero-2 işimi görecektir.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın motorları hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
saygılarımla..
-
26 Haziran 2013, 23:38
teşekkürler cbf 150'den sonra tank gibi geldi
-
26 Haziran 2013, 23:45
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
arkadaslar.. motor alıcam diye bir soru sordum ama ciddiye alınmadı heralde.. suan itibari ile.. 2007 model 31binde gv almıs bulunmaktayım.. Tekeriniz düz bassın..
hayırlı olsun
güzel günlerde kullanman dileğiyle... tekerin düz bassın
-
26 Haziran 2013, 23:48
teşekkür ederim.
-
27 Haziran 2013, 00:07
güzel günlerde kullan mehmet çok hoş duruyor benimki de gri kırmızı
-
27 Haziran 2013, 00:08
-
27 Haziran 2013, 09:53
selam bende bekliyorum birader sözde 26 sında gelecekti bayiye gümrükteymiş motorlar 10 15 gün oluyor geleli heralde max 1 haftaya gelir.sende bir gelişme olursa bana yazarsın ok
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------
beyler aranıza yeni katıldım bende gv 250 mi bekliyorum siz eski kullanıcılardan takıldığım yerlerde bilgi almayı umuyorum.
Aklıma takılan bir konu var öncekikle internetten Armode AR-33 Üçlü Çanta Seti aldım bunu motoruma monte edebilmem için extra aparata ihtiyacım varmıdır ve motajı nasıl yapacağım ile ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar varmı ?
-
27 Haziran 2013, 11:14
patoz07 adlı üyeden alıntı
selam bende bekliyorum birader sözde 26 sında gelecekti bayiye gümrükteymiş motorlar 10 15 gün oluyor geleli heralde max 1 haftaya gelir.sende bir gelişme olursa bana yazarsın ok
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------
beyler aranıza yeni katıldım bende gv 250 mi bekliyorum siz eski kullanıcılardan takıldığım yerlerde bilgi almayı umuyorum.
Aklıma takılan bir konu var öncekikle internetten Armode AR-33 Üçlü Çanta Seti aldım bunu motoruma monte edebilmem için extra aparata ihtiyacım varmıdır ve motajı nasıl yapacağım ile ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar varmı ?
O çantalardan benim MCT'de vardı, kötü, işlevsel de olmaz bunun yanında. Ekstra aparata da ihtiyaç olur heybe olduğu için. AR 750 alsan daha memnun kalırsın. Ufak bir modifikasyonla idare ediyor 1 sene. AR 33 için uğraştığına değmez, demir taktırman gerek altına öbür türlü amortisöre sürter kısa sürede parçalanır.
Benim aldığım çantalar da bunlardı, ama ebay'den almıştım; montaj aparatını dandik gönderdiler ebayden lakin. Direkt sitesinden almak daha iyi olabilir düşünen olursa. Sağlamlık ve görüntü olarak memnunum çantalardan şimdilik; Givi ayarında değil tabii de Çinli motosikletlerin çantalarından iyi olduğunu düşünüyorum.
http://www.mutazu.com/products.php?c...442&s=prod.php
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
27 Haziran 2013, 11:28
öncelikle bilgi için saol dostum
sen bu çantalarımı kullanıyorsun gv 250 için bir foto atabilirmisin ?
-
27 Haziran 2013, 11:38
lycantrophic adlı üyeden alıntı
O çantalardan benim MCT'de vardı, kötü, işlevsel de olmaz bunun yanında. Ekstra aparata da ihtiyaç olur heybe olduğu için. AR 750 alsan daha memnun kalırsın. Ufak bir modifikasyonla idare ediyor 1 sene. AR 33 için uğraştığına değmez, demir taktırman gerek altına öbür türlü amortisöre sürter kısa sürede parçalanır.
Benim aldığım çantalar da bunlardı, ama ebay'den almıştım; montaj aparatını dandik gönderdiler ebayden lakin. Direkt sitesinden almak daha iyi olabilir düşünen olursa. Sağlamlık ve görüntü olarak memnunum çantalardan şimdilik; Givi ayarında değil tabii de Çinli motosikletlerin çantalarından iyi olduğunu düşünüyorum.
http://www.mutazu.com/products.php?c...442&s=prod.php
murat hakikate foto koyarsan çok iyi olur duruşunu görürüz
-
27 Haziran 2013, 11:48
bak burdaki çekik gözlü kardeşimin çantaları çok hoşuma gitmişti mesela
http://www.youtube.com/watch?v=umKE_hvlJC0
-
27 Haziran 2013, 19:43
Bir kaç güne motoru istanbula getirip satacağım henuz ilan vermedim.
İlgilenenlere duyurulur.
-
27 Haziran 2013, 21:54
arkadaslar bu hafta bayıye gv 250 gelıyor onumuzdekı hafta sanırım plaka sıgorta ruhsat ıslemlerı bıter de merakla bekledıgım motora kavusurum sızden kask onerınız ıstıcem baktıklarım modellerı yazdım sızce hangısı ben ceneden acılır kask ıstıyorum sızce uygun kask hangısı ve gv250 ye uygun mont ıcın onerınızıde alabılırmıyım derımı tekstılmı sızcee
-
27 Haziran 2013, 22:09
arkadaslar km teli sıkıntısı cekenler mondial scooterlerın km teli bire bir bizim motorlara uyuyor servisi aradım yok dedi istetiriz gönderirler dedi. bende eski bi ustama ugradım 5 tl ye 2dk da halletti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler