arkadaşlar bu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama yazdığım konuyu bidaha bulamıyorum hyosung kullanıcıları bilir bu gv 250 lerin son hızı kaç acaba?
helal olsun bu kadar güzel acıklanır. tebrik ederim. saygılar. valla zaten bu makinaya bitiyorum bir de böyle olumlu şeyler söylenince bir daha aşık oluyorum.
Orhancığım burada arkadaşlarıma bir açıklamayı zorunlu buluyorum. Değerli motosiklet sever arkdaşlarım; TORK ve Beygir hakkında yani GÜÇ ve KUVVET hakkında biraz halk dilinde bilgi vermek umarım faydalı olur. O sebeble gerçek bir motorsever "abi bu kaç yapıyoo?" şeklinde soru sormanın mantıksızlığını keşf eder.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Selçuk güzel bir açıklama, biraz teknik bilgisi olan herkes rahatlıkla anlayabilir.
..::.. GO ..::..
Bunu böyyyle oturup yazıyosunuz ya hiç üşenmeden valla helal ossun ... pravo valla
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
orhan motor harika görünüyor gerçekten.. maşallah... nasıl bir temizlik yaptıysan aynısını banada yapıcaz kardeşim olurmu? gerçi bensiz çıkmışsın bozuldum ama ehehehehe az kaldı 1 hafta sonra oradayım.. bi geleyim kafa kafayada çekeriz resimlerini... çok özledim motorumu.. binmeyi geçtim keşke sesini kaydetseymişim telefona.. sesini çok özledim.. yarın miting var gidemiyorum ayvalıktayım ama çok heyecanlıyım.. televizyonun başında bekleyeceğim haberleri..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
selam millet uykum kaçtı gireyim dedim.sabahın 5 inde de kimsenin olmaması gayet normal tabi.orhan motorun çantalarına bayıldım bende istiyorum aynısından.çok kalıplı durmuş.
selam arkadaşlar bakıyorum da yine herkes çevrim dışı nedense şaşırmadım
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Koraycım valla motoru gitmeden önce temizleyip kaldırmıştım, gelince geçen hafta çalıştırıp temizlemiştim. Özel bişey yapmadım valla su ve süngerle temizledim sadece Kardeşim gelde kafa kafaya verelim motorları özledim valla. Bugün Maşukiye'ye gittik üniversiteden arkadaşlarla minibüsle. Fakat nişanlımla daha sonra motorla oraya kahvaltıya tekrar gitme kararı aldık. İnşallah hep beraber eşlerle gideriz birgün.
İlkercim çantalarımı bende çok seviyorum, dediğin gibi çok kalıplı duruyor ve çok kullanışlı. İnşallah tanıştığımızda daha ayrıntılı şekilde incelersin çantaları. Armode'nin çantaları benden önceki sahibi almış o yüzden nerden alabilirsin bilemiyorum kardeşim, ama araştırırız almaya niyetlendin mi.
ya şu resimlere bi nazar boncuğu eklermisiniz buraya koyarken.. gidelim kardeşim valla.. bi geleyimde.. tatil bitsin diye dua ediyorum..
Emrahcım maşallah kardeşim allah kazalardan belalardan korusun inşallah... Senin ön cam siyah mı öyle? Yoksa cam değil başka bir şey mi o?
saolun abi cam orjinalde eski sahibi deri ile kaplamış...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Emrah GV650 gerçekten muhteşem. Yalnız Gv250 de çok hoş. Çamurluklarımıza bayılıyorum. GV250 tam klasik. Doğrusu GV650 de isterim GV250 de.
Bu arada arkadaşlar GV250 nin orijinal yolculuk rüzgar siperliği kaç para ve nerede bulabilirim.?
Emrah sissy bar düşünmüyormusun?
t.ederim selçuk abi GV250 nin orjinal camı 230 TL ydi en son.
Sis bar kromcuda abi bi kaç haftaya gelcek beklemedeyim.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
230 YTL eh napalım sanırım vercez galibada nerede bulabiliriz? Kuralkanda akseusarlar bölümünde yok.
bu aksesuar olayıda ciddi maliyetli birşeymiş... ama ilk koruma demiri sanırım.. onu bir halletsem diğerlerinide yavaş yavaş artık.. selçuk bi ara 17 ytl ye halletim demişti bir arkadaş ama sonra birdaha yazmadı.. öncamı nasıl yapmış olabilir acaba? (bu arada saat 03:43 )
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)