Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mayıs 2013, 02:30
ftdgr adlı üyeden alıntı
yeni bir gv 250 kullanıcısı olarak herkese merhaba,
motorsikletimi alma sürecinde sizlerin foruma yazmış oldukları sayesinde baya bilgi sahibi oldum. yazılar için şimdiden herkese teşekkürler.
şu anda motorum rodaj döneminde 320 km oldu. motorla ilgili birşey sormak istiyorum. benzin deposundan digital bir ses geliyor acaba bu sizin motorunuzda da mevcut mu normal mi bu ses?
EFI modellere has olan extra motorların sesleri. Benzin deposunun tam altında rölanti kontrol valfi var kontağı açtığında ve kapadıktan bir müddet sonra çalışıma sesi net olarak duyulur. Selenin altında da benzin pompası mevcut.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
ozgurparlar adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar
Geçen hafta sonu cuma gidiş pazar dönüş olmak üzere toplam 500 km yol yaptım. Ankara Eskişehir arası git gel yani. Vardığımda umduğumdan çok daha az yorulmuştum , bir bu kadar daha yol giderim diye düşünüyordum. Ama çok sıkıcıydı , Ankara Eskişehir yolunu kullananlar bilir ufka kadar yol gözüküyor ve dümdüz etrafta görecek hiç birşey de yok. molalarla beraber 3 saat sürdü gidişte dönüşte. Sık sık ama kısa molalar verdim. en uzun wc ve sigara molası yani . dakikalarca 140 ile ve yolun çoğunda da 130 ile gittim. 140 dan sonrası rahatsız ediciydi. Ön cam mevcut uygun ama saçma olmayan güvenli bir pozisyonda ( nasıl tarif ediecegimi bilemedim ) rüzgar darbesi yemediğim için ve titreşim seviyesi (o hızlar da bile ) yok gibi olduğundan sadece gaz vermek için kolum ağrıdı. o ağrıda sabaha çıktı biraz tutulmuş galiba. İç anadolu hala güneş batınca baya soğuk oluyor . Uzun yola çıkacaklar hava kararmadan hedefe ulaşmalı bu mevsimlerde.
O kadar rahat ve o kadar sıkıcı bir yolculuk oldu ki cruise kontrol bile düşündüm. Olsaydı süper olurdu muhtemelen , en azından arada sol elimde işe yarardı. Şayet böyle bir yol için son hızı düşük bir motormuş. Ama olsun ne kadar korunursan korun o hızlar çok tehlikeli ötesine gerek yok dene bilir.
Bir de sizlere bişey danışacağım. sürücü için sissy barlar oluyor ya tam adı ne bilmiyorum. onları nasıl ve nerden temin edebiliriz.tek kişi yolculukta konforu daha da arttırır diye düşünüyorum.
Bir tane de resim koyayım
http://j1305.hizliresim.com/19/2/mpmlg.jpg
Sürücü için sisy bar işini bende düşünüyorum. Aslında aklımda olan artçı koltuğunu uygun bir mekanizma ile güzel bir sırt desteği haline dönüştürmek, projelendirip uğraşmak lazım.
Bir de 2-3 sene önce bir gv250 ilanında görmüştüm. Arkadaş çok fonksiyonel bir şey yapmış tebrik ederim kendisini, eminim bu forumdan birisidir; Tanıyan varmı?
Dip not Antalya'lımısın buralara gelirsen görüşelim
Reklamlar
-
04 Mayıs 2013, 17:56
yok ben Antalyalı değilim motor antalyalı Ben özünde istanbulluyum ama 2 ay kadar daha Ankara da olacağım. Sonra İstanbula döneceğim. Motorla Antalya ya gelme niyetim var ama tek motor o kadar uzun yola çıkılmaz gibi geliyor.
Resimdeki sürücü sissy barı çok güzel ve çok kullanışlıya benziyor. Umarım burdandır da yardımcı olur bize
-
04 Mayıs 2013, 21:03
helin126 adlı üyeden alıntı
ebay'dan gv250 için neler alınabilir arkadaşlar? en fazla kaç dolarlık mal alabiliyoruz? kargo ve gümrük ücreti çok tutuyor mu? teşekkürler ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
selamlar ilker bey..koyun derisinden fazla ne var türkiye de
) nasıl kullanılacak o koyun kürkü? selenin üzerinde nasıl kaymadan duracak? teşekkürler..
yanılmıyorsam bir defada 100 dolar sınırı var..100 doları geçmediğiniz süre sorun yok..
deriye gelince onun kenarlarında seleye bağlantı aparatları oluyor.sabitliyorsunuz.zaten oturduğunuz sürece sıkıntı yok..
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
ilker abi inşallah herşey yolunda gidiyordur.
geçenlerde dayın gelmiş vizeye arkadaş motorunun markasını söyleyince bildim keşke nöbette ben olsa idim.
bu arada abi keşke kızılcığı bana bıraksaydın giderken başına bi iş getirmeden güzelce bakardım belki birkaç aksesuarda ben eklerdim (kullanma bedeli olarak)
sadece motorun km si birazcıııııııııık artardı
kendine ii bak abi
kardeşim işte o adam beni motor dünyasına alıştıran beni zehirleyen adamdır.her ne kadar artık çok fazla görüşemesekte tüm dayılarım arasında en sevdiğim en çok paylaşımda bulunduğum odur.kızılcığı harbiden yakınlarda olsa verebilirdim.en azından boşta beklemezdi..bebeğin durumu nasıl bu arada?herşey yolundadır umarım..
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Afganistan'a motorla gideydin ya, hem tam enduro yolları vardır orada da .
dostum benim motor için biraz hard enduro olur ağır gelir buralar..ama ne diyeyim çok da iç geçirmedim değil..tabi yolda taliban ve diğer tiplerle muhattap olmak hayati tehlikeye maruz kalsakta..yine de uzun yol çok iyi olurdu..tabi tek motor olmaması kaydıyla..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
04 Mayıs 2013, 22:59
çok şükür ilker abi eli kulağında 1 hafta 10 güne kadar kucağımızda artık. bütün şartlar gayet uygun son tahlilde
fenada yapmamış hani dayın abi hiç olmazsa bilinçli ve örnek bi motor kullanıcısı yetiştirmiş
bu sayede de bizim de bi abimiz oldu.
-
05 Mayıs 2013, 01:51
arkadaşlar daha önceki mesajlardaki resimlerdede gördüğüm kadarıyla çanta için koruma demiri yaptıranlar olmuş neden bu arkadaşlar yardımcı olmuyor nerde yaptırdıkları hakkında
-
05 Mayıs 2013, 18:48
Pitcher adlı üyeden alıntı
Heyecan sürüyor şimdi tekrar torbaya eklendi..
6. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM) 01/05/2013 09:51:44
PTT duramıyor yine Geliş kaydı yaptı..
7. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(TOPKAPI KARGO DTM/TOPKAPI KARGO DTM)
-
05 Mayıs 2013, 23:01
selamlar arkadaslar,gv250 cok begendigim bir motor ancak bir kac yerde motorun beyninde(enjeksiyonlu olanlarinda) sorun oldugunu duymustum,acaba bu son modellerinde hala devam ediyor mu yoksa duzeltildi mi?Ya da boyle bir durum hic soz konusu degil mi,bilgiledirirseniz cok sevinirim.
saygilarimla
-
05 Mayıs 2013, 23:16
Herkese merhaba;
Arkadaşlar bi süredir yazamadım. Minik kızımıza pazartesi günü kavuştuk ve tatlı telaşıyla uğraşıyoruz
Allah bu güzel mutluluğu herkese nasip etsin.
Bu ortamdaki samimiyet ve paylaşım bu güzel gümünde beni yazmaya zorladı ve paylaşmak istedim.
Bir çok yeni katılan arkadaş olmuş, hoşgeldiniz arkadaşlar.
İlkercim umarım herşey yolundadır. Allah kazasız belasız yuvana dönmeyi nasip etsin...
En kısa sürede sisi barı da tasarlayuıp yaptırcam arkadaşlar.
Çanta demirini bağladım fakat çok hoşuma gitmedi. Bu sebepten resimini koymak istemedim. En kısa zamanda onu da yenileyip sizlerle paylaşırım.
Sağlıcakla kalın...
-
06 Mayıs 2013, 00:50
Onur Allah bağışlasın.. bahtı açık olsun yeğenimizin.
-
06 Mayıs 2013, 00:50
no_tenshi adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaslar,gv250 cok begendigim bir motor ancak bir kac yerde motorun beyninde(enjeksiyonlu olanlarinda) sorun oldugunu duymustum,acaba bu son modellerinde hala devam ediyor mu yoksa duzeltildi mi?Ya da boyle bir durum hic soz konusu degil mi,bilgiledirirseniz cok sevinirim.
saygilarimla
Bildiğim kadarıyla yeni modellerin beyninde bir sorun yok.
-
06 Mayıs 2013, 00:55
mhmtrn adlı üyeden alıntı
Onur Allah bağışlasın.. bahtı açık olsun yeğenimizin.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için dostum Hanımı artçı yapamadık, ilerisi için güzel planlarım var kızım için
Bu arada kilit almak istiyorum arkadaşlar, aşağıdaki kilidi kullanan yada farklı bir önerisi olan var mı?
http://www.motosuperstore.net/MOTOSIKLET-ZINCIRLI-U-KILIT,PR-1096.html
-
06 Mayıs 2013, 01:29
hyce adlı üyeden alıntı
GV 250 nin karbüratörlü ve enjeksiyonlu modellerinin her ikisini de kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim bir iki istisna dışında motor beyniyle ilgili bir sıkıntı yok. Bu motorun beyni olmadığı anlamına gelir mi onu bilemem. Duyum asparagastır itibar etmeyiniz.
Dip not;
Tabi GV 250 gurubu içerisinde bizimle birlikte seyahat eden bir çinli motosiklet kullanıcısının yaşadığı CDI problemini ve akabinde gelişen bedevivari olaylar zinciri sayılmazsa elbette. Bilenler bilir.
Anahtar sözcükler: Kıyıköy, Rıfkı, Bedevi.
-
06 Mayıs 2013, 01:41
hyce adlı üyeden alıntı
Cvp icin tesekkurler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
gencotr adlı üyeden alıntı
GV 250 nin karbüratörlü ve enjeksiyonlu modellerinin her ikisini de kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim bir iki istisna dışında motor beyniyle ilgili bir sıkıntı yok. Bu motorun beyni olmadığı anlamına gelir mi onu bilemem. Duyum asparagastır itibar etmeyiniz.
Dip not;
Tabi GV 250 gurubu içerisinde bizimle birlikte seyahat eden bir çinli motosiklet kullanıcısının yaşadığı CDI problemini ve akabinde gelişen bedevivari olaylar zinciri sayılmazsa elbette. Bilenler bilir.
Anahtar sözcükler: Kıyıköy, Rıfkı, Bedevi.
Tesekkurler
-
06 Mayıs 2013, 09:49
-
06 Mayıs 2013, 11:21
Ben olsam forumdaki arkadaslardan birinin motorunu alırdım,ayrıca temiz motor bulursan karburatorlu almani tavsiye ederim masraf çıkarırsa enjeksiyonlu kadar olmaz..otobus ya da kargo götürür sehirlerarasi.yakiti da 20krs/km gibi duşun,hatta biraz daha az olabilir.
-
06 Mayıs 2013, 11:33
Levent E. adlı üyeden alıntı
Ben olsam forumdaki arkadaslardan birinin motorunu alırdım,ayrıca temiz motor bulursan karburatorlu almani tavsiye ederim masraf çıkarırsa enjeksiyonlu kadar olmaz..otobus ya da kargo götürür sehirlerarasi.yakiti da 20krs/km gibi duşun,hatta biraz daha az olabilir.
Peki kaç modellere bakmalıyım kmsi ne olmali vs... ve makul fiyatları nelerdir ??? sahibinden.comda biraz yüksek fiyatlar yazmışlar.
-
06 Mayıs 2013, 12:43
mustipasa33 adlı üyeden alıntı
Peki kaç modellere bakmalıyım kmsi ne olmali vs... ve makul fiyatları nelerdir ??? sahibinden.comda biraz yüksek fiyatlar yazmışlar.
Musti dostum km ye pek takılmamak lazım sonuçta 70 80 bin yapan,halada bakımını yapıp canavar gibi kullanan arkadaşlar var.Daha çok motor bakımları zamanında yapılmışmı,kullanan vatandaş hor kullanmışmı.az çok bakınca motor kendisini belli eder bide ustasına baktırırsın olur biter.sonra kullandıkça iyiki almışım deyip keyfini sürersin.
-
06 Mayıs 2013, 13:46
mhmtrn adlı üyeden alıntı
Musti dostum km ye pek takılmamak lazım sonuçta 70 80 bin yapan,halada bakımını yapıp canavar gibi kullanan arkadaşlar var.Daha çok motor bakımları zamanında yapılmışmı,kullanan vatandaş hor kullanmışmı.az çok bakınca motor kendisini belli eder bide ustasına baktırırsın olur biter.sonra kullandıkça iyiki almışım deyip keyfini sürersin.
varmı sitede şu an satan güvenilir bir gv250 daha ehliyete 1.5 ayım var ama olur ise erkende alabilirim
-
06 Mayıs 2013, 14:48
bi kaç sayfa geriye gidersen satan arkadaşların bilgileri vardı.cihan vardı hatırladığım.
-
06 Mayıs 2013, 15:01
10 sayfa gittim göremedim yazar galiba buraya...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 78 kullanıcı var. (0 üye ve 78 misafir)
Bu Konudaki Etiketler