Selam millet!2005 Model 57000km de Gv250 'm halen satılık.Arayan soran varsa çevrenizde benimkini bi görmeyi tavsiye edin.
Selam millet!2005 Model 57000km de Gv250 'm halen satılık.Arayan soran varsa çevrenizde benimkini bi görmeyi tavsiye edin.
İlker daha ne km yapican be kardesim,mil olarak yazsan yine üç basamakli
Nasil oralar,umarım güvenlik sorunu yoktur ki Turk askeri orda gayet guvendeymis,bilene sordum ogrendim(hatta zorda kalınca Türk askeri olduğunu söyleyenler varmış doğru mudur?)
Bu arada Emre ve Rıdvan beni çeteye almadılar,ucak tamircisi aldılar bitane.adam tam cilgin,motoru kaldırıma bırakıyor bir hafta sonra gidip aynı yerden alıyor kimse dokunamiyor o derece
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
motorum artık elimde)) ama ankara trafiğinde kullanmak çooookkkk tehlikeli gibi görünüyor!!
merhaba arkadaşlar. bende bir gv 250 sahibi olmak ve aranıza katılmak üzereyim. aklıma takılan bir kaç soru var cevaplayabilirseniz sevinirim.
ilk sorum gv 250 2013 modelleri s&t olarak mı hyusong olarak mı geldi. benim baktıklarımda hep s&t yazıyor. konuyu yanlış mı biliyorum acaba.
şehir içinde kullanmakta zorluk çeker miyim? aks mesafesi uzun olunca aklıma takılmıyor değil. dönüş çapı çok geniş gibi geliyor bana. bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
son olarakta bu boş vites meselesi. bu konu çok konuşuldu sanırım. kimisi boşu bulabilmek için 10 dakika uğraştığını söylüyor. o arkadaşmı bulamıyor yoksa gerçekten bu kadar mı zor. gözümü korkutmuyor değil trafikte.
son olarak beklenmedik bir durum olduğunda (hastalık, maddi vs.) ikinci eli nasıldır? cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba diablo . yeni modellerde hyosung diye yazıyor ama motor tamamen aynı tabi. boş vites konusunda söyleyeceklerim var galiba. ben motoru yaklaşık bir ay önce aldım. çok da kullanma fırsatım olmadı fakat son kullanışlarımda tek seferde bulmaya başlamıştım vitesi. yöntemini öğreniyorsun yani bir kaç zaman sonra. ama ilk kullanışlarımda kesinlikle boşa alamadım. alışmakla alakalı.
Hayırlı olsun motorlariniz mutlu kullanın..
Diablo,ben acemi olarak diyebilirim ki;manevrası cok cok rahat bir motor,duran trafikte ayağını yere basmadan arabaların arasında dolanabilirsin.2013 modellerde St yazısı yok,kesin yok
Boş vitese de geçiyor,zor geçebiliyor ama alışıyorsun ki motor kapaliyken rahat geçiyor,zaten genelde isıtırken boş vites kullandığım icin motor kapaliyken takiyorum bosa,onun dısında da pek kullanmiyorum boş vitesi malum trafikte her an kaçmak gerekebilir diye..
İkinci el olarak her arac gibi deger kaybeder sıfır aldıysan,arkadaslar daha iyi aydinlatabilir bu konuda..
abi dediğin gibi ama uçakta gelirken de düşündüm şöyle transalp gibi bir motorun olacak Türkiyeden çıkıp afganistana motorla gideceksin süper macera olurdu valla
bu arada evet başta İngilizler olmak üzere diğer yabancı ülkeler araçlarına şanlı bayrağımızı,kamuflajlarına da bayrağımızın peçini yapışıtırıyorlardı.yani ben 2009 da ilk kez geldiğimde çok daha sıklıkla görebiliyorduk ama şimdi şöyle bir göz attım sanırım isaf komutanı bu konuda ciddi uyarılarda bulunmuş artık yapmıyorlar gibi görünüyor..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Mümkünse batıya sürmeyi tercih ederdim,Akdeniz kıyısında sagdan sagdan
Yok ben Mısır Tunus Fas gibi kıyılardan bahsediyorum batıya doğru,ne isim var kendini beğenmiş Avrupa kıyılarında dii mi ya?
Aynen biliyorum da,sen de çadır konusunda yanılıyorsun biliyorsun di mi?
Tüm karadeniz kıyılarımızı çadırda konaklayarak gecmisligim var
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
Ayrıca ben nokta atışı yapmıştım,lütfen yani carpitmayalim
@ege926 @LEVENT E.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. İkinci elde deger kaybetmesinden ziyade ikinci el pazarı var mı? Bir çok model insanların ilk ve son motoru olabiliyor. Satamıyorlar ikinci eli ölü oluyor bu sebepten sormuştum.
Geride kalan sayfalara goz atarsan ne kadar hareket olduğunu görebilirsin,insanlar gayet bekliyor temiz motor düşmesini.motoruna iyi bakarsan rahatça satarsın bence.
Buradakiler motorlarını birbirlerine satıyorlar genelde
arkadaşlar merhaba aklımda birşeyler var benim motorun radyatör kapağını söküp boyasını bir şekilde çıkartıp nikelaj kaplattırıcam sonra yerine takıcam
varmı daha önce deneyen? tavsiye edermisiniz? bence olmayacak birşey değil
arkadaşlar sonunda bende bir gv 250 kullanıcı oldum
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)