Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Nisan 2013, 23:55
Arkadaşlar motoru 4-5 kullanmıyorum. Aküyü sökmeyide unuttğum için normal olarak aküsü bitti. Bugün vurdururarak çalıştırmayı denedim, zar zor çalıştı fakaat böyle civ civ civ diye hiç duymadığım bir uyarı sesi erdi. Bir süre sonra stop etti ve bir daha çalıştıramadım. Bu civ civ uyarı sesi nedir? Daha önce hiç başınıza geldi mi?
Aküyü söktüm bir arkadaş gece şarz edecek yarında çalışmazsa sebebi ne olabilir?
Reklamlar
-
01 Nisan 2013, 23:58
Exzina adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoru 4-5 kullanmıyorum. Aküyü sökmeyide unuttğum için normal olarak aküsü bitti. Bugün vurdururarak çalıştırmayı denedim, zar zor çalıştı fakaat böyle civ civ civ diye hiç duymadığım bir uyarı sesi erdi. Bir süre sonra stop etti ve bir daha çalıştıramadım. Bu civ civ uyarı sesi nedir? Daha önce hiç başınıza geldi mi?
Aküyü söktüm bir arkadaş gece şarz edecek yarında çalışmazsa sebebi ne olabilir?
Motorda uyarı sesi çıkartacak herhangi bir donanım yok, yani o uyarı sesi değildi. Ne sesine benzediğini tarif edebilir misin?
-
02 Nisan 2013, 00:42
Kuş sesine benziyordu ama mekanik bir ses değil gibi geldi.
-
02 Nisan 2013, 01:32
selam arkadaşlar
bu gün ankara bahçelievlerde gv 250 gördüm apartmanın bahçesinde duruyordu. önünden geçerken hep görüyordum brandalı bir şekilde acaba brandanın altından ne çıkacak diye düşünüyordum . Acaba o arkadaş forumdan mı?
-
02 Nisan 2013, 01:33
Çalıştığında hala marsa basıyor olmayasin
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
02 Nisan 2013, 02:07
Selamlar, benim GV Mcdonaldnsn aşağısındakini diyorsan
-
02 Nisan 2013, 05:29
Selam beyler ne ediyosunuz nassı gidiyor?? Bugün Nc'mi aldım,iyi güzel motor ancak Gv'de güzel hee kıymetini bilin motorlarınızın,bakımını yağını aksatmayın,oda size iyi baksın sorun çıkarmasın.
-
02 Nisan 2013, 09:27
audioslave adlı üyeden alıntı
Selam beyler ne ediyosunuz nassı gidiyor?? Bugün Nc'mi aldım,iyi güzel motor ancak Gv'de güzel hee kıymetini bilin motorlarınızın,bakımını yağını aksatmayın,oda size iyi baksın sorun çıkarmasın.
Hayırlı olsun Cihan güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Biraz kullan da motor hakkındaki izlenimlerini bize de aktar benim de merak ettiğim bir motor.
-
02 Nisan 2013, 10:27
-
02 Nisan 2013, 10:30
canoz67 adlı üyeden alıntı
Selamlar, benim GV
Mcdonaldnsn aşağısındakini diyorsan
komşu sayılırız senden 100 m metre aşağı tarafta oturuyorum 75. sokakta
Motorunda güzel bir ön cam vardı. nerden aldın nasıl aldın? Baya büyük duruyordu
-
02 Nisan 2013, 10:52
Gunaydin,önümüzdeki hafta motoruma yeni bir egsoz yaptırmayı planlıyorum,az da olsa sesi artsin diye..
Sizce bir anormallik ya da arızaya yol acacak mı bu durum sayın ustalar?
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
02 Nisan 2013, 11:09
Bir tur versene Cihan. (dünyanın çevresinde)
-
02 Nisan 2013, 11:25
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Kazasız günlerde kullan, çantalar gayet güzel olmuş dediğin gibi spor durmuş.
Bu arada koruma demirini nereden aldın veya nerede taktırdın? Bir türlü koruma demiri bulamadım.. :( Yönlendirebileceğin bir yer var mıdır?
-
02 Nisan 2013, 11:31
Herkese Selam,
Cihan hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Benim de takip ettiğim bir motor izlenimlerini özellikle gv den nc ye gecen biri olarak benim için çok önemli hatırlarmısın bilmiyorum motoru almadan önce gelip bana gv ni göstermiştin senden sonra motoru aldım ) bunuda bir ara görmeye gelirim inşallah )
-
02 Nisan 2013, 11:44
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Silindirlerin birisi ateşlenmiyor büyük ihtimalle. Sanıyorum sıfır almıştın, götür servise baksınlar.
zengin karışım neticesi egsozda yanma bogulma enjeksiyonluda lamda sensörü veya hararet sensörü arızalı olabilir yeni makinada baglantı hatasıda olabilir servis çözer
-
02 Nisan 2013, 12:01
1-2 hafta sonra tam zamanlı geniş ve fotoğraflı bir inceleme yazarım beyler,siz merak etmeyin
-
02 Nisan 2013, 12:24
Pitcher adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Kazasız günlerde kullan, çantalar gayet güzel olmuş dediğin gibi spor durmuş.
Bu arada koruma demirini nereden aldın veya nerede taktırdın? Bir türlü koruma demiri bulamadım.. :( Yönlendirebileceğin bir yer var mıdır?
Teşekkürler, kağıthanede metal sanatları atölyesi diye bir yer var, çoğunluk da ordan kullanıyor demirleri. Sahibinden'de ilanı vardı; googledan aratınca da çıkabilir. Bulamazsan ben de bakarım.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
02 Nisan 2013, 12:34
Teşekkürler, kağıthanede metal sanatları atölyesi diye bir yer var, çoğunluk da ordan kullanıyor demirleri. Sahibinden'de ilanı vardı; googledan aratınca da çıkabilir. Bulamazsan ben de bakarım.
Teşekkürler, sanırım bahsetmiş olduğun ilan; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
-
02 Nisan 2013, 12:41
Pitcher adlı üyeden alıntı
Tamam bu işte. Gidemezsen bağlantı aparatlarıyla kargoyla da yollayabiliyorlar aklında bulunsun. 250 fazla ama biraz pazarlık yapmayı dene bence, forumda kendi yaptıranlar da vardı onlara da sorabilirsin önceki sayfalarda.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
02 Nisan 2013, 13:16
Tamam bu işte. Gidemezsen bağlantı aparatlarıyla kargoyla da yollayabiliyorlar aklında bulunsun. 250 fazla ama biraz pazarlık yapmayı dene bence, forumda kendi yaptıranlar da vardı onlara da sorabilirsin önceki sayfalarda.
Bilgi için teşekkürler, evet gidememe durumum var gibi ama öncelikle 250 TL bana da biraz fazla geldi. Çok yeni olduğum için aslında fiyat skalasını da pek bilmiyorum. Ne kadar pazarlık yapacağıma dair bir bilgim de yok; ama orjinal olanı bile 205 TL http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=488
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler