Far ampulünü nightbraker le değiştirip aceleyle çıkmıştım bir aksam üstü,ampulü yamuk takmisim haberim yok ulan diyorum amma fena aydınlatıyor hatta delip geçiyor kaliteye para vereceksin..o aksam Gv toplantısı vardı,zar zor yetistim sonra birlikte floryaya giderken onumdekiler kaçışmaya basladiktan sonra uyarilar esliginde farı kapatıp sürmüştüm
Taciz etmek isteyene tavsiye ederim..
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
arkadaşlar herkese selamlar..
hakan hocam motorunuzu satmışsınız hayırlısı olsun..umarım gönlünüzdeki motora sahip olursunuz ama uzun yol yapacaksanız dl650 mi alsanız ne
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler.
emre mükemmel manzaralar dostum,ama rıdvanın motor daha bir adv sanki biraz daha çalışman lazım gibi geliyor bana
bu arada malumunuz önümüzdeki haftasonu afganistana gidiyorum..şuan kurs için ankaradayım..sizlere ankaradan yazıyorum..muhtemelen afganistanda internet sıkıntısı çekmeyeceğim..dolayısıyla yazışmaya devam ederiz..herkese selamlar,saygılar,sevgiler...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Merhaba Arkadaşlar bir hafta önce foruma yeni GV250 sahibi acemi motorcu olarak ilk mesajımızı atmıştık...Videosunuda koymuştuk...Arkadaşlar ben baya bir acemiyim yaşım 35 ama orta yaş bunalımımı dersiniz yada macera arayışımı bir motor sevdasına tutulduk.Fakat baya bir soru var aklımda ...sorularım çok komik gelebilir artık cahilliğimize verin...
Geçen haftasonu GV250 ile gezinirken çamurlu bir yola girdim ve motor sağlam kirlendi...Yıkamam gerekiyor ve hiç hayatımda motor yıkamadım ve nasıl yıkanır bilmiyorum.Direkt üstüne suyu tutsak temizlesek elektronik aksamına yada herhangi bir yerine zarar verirmiyim ...Nasıl yıkamalıyım ... Sadece ıslak bezle silinecek gibi değil hali motorun... Motor yıkarken nasıl yıkanmalı ve nelere dikkat edilmeli bu konuda bir kac satır cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler yardımı dokunanlara...
Hocam bildigin araba gibi yıkıyorsun iste,kac kez kopurtursun ya da durularsin sana kalmış,hiç bir şey olmaz.yalniz selenin altına su tutma orada beyin var,sıçrayan birkac damladan etkilenmiyor ama oraya akmasın su.bir de kişisel tavsiye olarak cok tazyikli su tutma bence boya deforme oluyor az da olsa.iyi durula lastiklerde sabun kalmasın,kurula,zinciri yağla yeter daha ne olsun bir tur ativer sonra keyifle
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Teşekkürler Levent E. ve Slayerrr ...
arkadaşlar iyi akşamlar...
motoru aldığımdan beri ön cam, koruma demiri, yan çanta olayına giricem ama bir türlü giremedim (işsizlik sağolsun):(
neyse bugun aklımda bi düşünce parladı; öncamı ultra classic glide lardaki gibi yaptırayım dedim ve araştırmaya başladım. şükürki derdimin devasını da buldum
link: http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_reviews&products_id=10 43
adam motoruda bayağı güzel yapmış hoşuma gitti... koruma demirleride sitedeki bir arkadaşın yaptırdıklarına benziyor (ins. virajlarda sürtmüyordur)
sorum şu bunu türkiyede bulabilirmiyiz veya yaptırtabilirmiyiz?
ek olarak: benim enjeksiyon ışığı her yola çıktığımda yanıyor ama motorda hiç bir sıkıntı yok sebebini bilen varmı?
hyosung gv 250
arkadaşlar motoru alalı 1 ay ouluyor memnunum bi sıkıntı yok dün yakıtını kontrol ettim ne kadar yakıyor diye motorum 37 000 de 2007 model sadece istanbul şehir içi kullanımında çoğu zaman kalkışlarda yüklenerek az agresif şekilde kullandım km de 19 kuruş yakıyormuş benzin fiyatı 4.75 (sonra okuyacaklar için ) nasıl sizce başka ölçüm yapan var mı
merhaba arkadaşlar
alfet benim de 100 km de 20 tl çıktı son 2 ölçümüm yaklaşık 4 lt diye yorumladım bende.
Benim koruma demirleri henüz yere sürtmedi ama yandan kaldırıma sürttüm kromaja birşey oldu mu diye baktığımda kaliteli kromaj olduğunu anladım ve sevindim açıkcası
Bulamazsın, yaptırabileceğine de hiç ihtimal vermiyorum, verdiğin linkten alabilirsin. Fotoğrafta gördüğün koruma demiri orijinal, virajda sürtmez. Eğer motorda belirgin bir sorun yoksa gereksiz bir detay sebebiyle de yanıyor olabilir, serviste baksınlar.
Tüketim normal ama 4 lt/100 km şeklinde yazsan hem daha dolay anlaşılır hem de hesap yapmak zorunda kalmazdık.
hakan güzel oldu hayırla kullan akşam karanlıgında pek bakamdık.Başka koruma demiri istiyen varsa acele etsin malzemeye zam geldiği için elimizdekiler bitince fiat biraz artabilir. seni garaja ekliyemedim mail adresini kaybettim yaz ben veya cihan ekler sahifeye pazar günü geziye gelmek istersen ara bizi
arkadaşlar sis farı alacağım benim bulduklarım bu ikisi sizin önerebileceğiniz varsa bekliyorum
http://www.feyizoglu.com/Krom-Sis-Lambasi-2li_44584.html#0
http://www.feyizoglu.com/Halogen-Sis-Lambasi_47208.html#1
Kullanan var mı hangisi daha iyidir yada nasıl bir özelliğe dikkat etmem gerekir?
Benim ölçüm de yakın, 1 lt benzinle 23.77 km :D burda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Cihan linki yollamış sağolsun, giriyorum şimdi
Türkiye'de yaptıramazsın bunu, açıkçası ben de almayı düşünüyordum ama haliyle faturayı biraz düşük göstertmek gerek vergi, gümrük filan uğraşmaktan kaçınabilmek için. Hyosungsource da attığım mesajlara cevap vermiyor, öyle kaldı çok ihtiyaç olmadığına karar verdim. Bu arada ben de sis farı düşünüyorum, hyosource'takiler yine pahalı benzer biçimde, feyizoğlu'ndan alıp kullanan varsa ya da başka önerisi olan varsa açığım. Çantalar da sonunda Adapazarı gümrükten çıktı gözüküyor, bugün yarın alacağım çantaları bir terslik olmazsa, fotoğrafları yorumları koyarım hemen.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Selamlar arkadaşlar ;
26 mart 2013 itibari ile ben de 2013 model hyosung gv250 sahibi oldum. Burdan paylaşımlarınızı vakit buldukça okumaya çalışacağım. Şimdilik motordan memnunum. Ben bu siteye 2006 yılında superlight 150 alarak dahil olmuştum. Tabi geçen yıllar içerisinde çok fazla siteyle içli dışlı olamadım. Keeway Superlightımı da satmadım. Hala kullanıyorum. Ancak şu aralar garajdan çıkmıyor malum. Öncelikle Muğla da hyosung gv250 kullanıcıları ile tanışmak isterim. Bilgi alışverişi bakımından. Ayrıca bana sissy bar depo koruması ve çanta tavsiyesi olan olursa çok sevinirim. Hepinize kazasız sürüşler.
Çantalar geldi, sert çanta fantazimi gerçeğe dönüştürmeme az kaldı. Gayet güzel açıkçası kalite olarak bence ama salak satıcı faturayı düşük kesmemiş, gümrük vergisi ve ptt payı toplam 40 lira ödedim ama sağlık olsun napalım, en azından elden teslim ettiler gümrük müdürlüğüne gidip uğraşmadım. Takayım da çantaları haftasonu banyo yaptırıp fotoğrafları koyarım.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)