Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Mart 2013, 04:28
ahriman adlı üyeden alıntı
audioslave,
yarın atölyeye gidecek misin hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
arkadaşlar bu arada motorumdaki koruma demiri, sissy bar ve camı satabilirim düşünen olursa.
Dostum bana isim soyismini yazıver,facebookgaraj sayfasına ekleyelim ordan haberdar olursun.Yarın eğitim alıcaz pazar günü toplaşma olabilir.
Reklamlar
-
23 Mart 2013, 11:46
-
23 Mart 2013, 12:20
Hayırlı olsun.aklima takılan bir şey oldu,acaba bu motorun modeli Ridvan'in motorla tekerlekleri falan benziyor ama aynı degil herhalde?
Heh heh
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
23 Mart 2013, 13:00
merhaba helin hanım sanırım levent beyin bahsettiği ve ankaraya da gönderiyorum bu modelden dediği kişi sizsiniz bende ankaralıyım ve iskenderunda çalışıyorum tufanlardan gv 250 siparişi verdim. 10 güne kadar gelecek sanırım motorlar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız gezmeler dilerim.
-
23 Mart 2013, 13:04
Levent E. adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.aklima takılan bir şey oldu,acaba bu motorun modeli Ridvan'in motorla tekerlekleri falan benziyor ama aynı degil herhalde?
Heh heh
Yok bu fotoğraftaki düz modeli, benimki GS ADV modeli, özel seri.
-
23 Mart 2013, 17:41
ahriman adlı üyeden alıntı
audioslave,
yarın atölyeye gidecek misin hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
arkadaşlar bu arada motorumdaki koruma demiri, sissy bar ve camı satabilirim düşünen olursa.
Selam,sissy bar orjinalmı?
-
23 Mart 2013, 18:14
gakko44 adlı üyeden alıntı
Selam,sissy bar orjinalmı?
MAALESEF DEGIL FOTOLARINI CEKINCE YUKLERIM. uzun arkasinda da bagaj-canta koyma demiri var
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
-
23 Mart 2013, 22:18
timoti adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum;
Uzun zamandır siteye girememiştim yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş.
Arkadaşlar, güzel tatlı motorumu geçen hafta sattım. Alan arkadaş motora binip deneme sürüşü yaparken az daha satmaktan vazgeçecek, yol paralarının yanında bir kilo da leblebi verip geri gönderecektim. Yazın eşimle uzun bir yolculuk planladığımızdan daha büyük (özellikle eşimin eşyalarını taşıyabilecek) bir motora ihtiyacımız var. Hala ne alacağıma da karar veremedim ama ben çapırcı olmaya devam edeceğim galiba.
İşte güzel motorumun fotoğrafları ...
Hakan hocam hayırlı olsun hakkaten satılmaya kıyılacak gibi değilmiş motorun alana da hayırlı olsun gönlüne göre bir motor alırsın inşallah.
-
24 Mart 2013, 00:11
Arkadaşlar bugün akşama doğru karların erimesiyle motosikleti çıkardım 15-20km kadar biraz dolaştım arkadaşla daha sonra bi cafeye girdik 2 saat kadar dışarıdaydı motor sonra çalıştırmaya çalıştım marş basıyor ama motor çalışmıyor epey bi bastım daha sonra arkadaş fazla zorlama aküyü bitireceksin (vurdurma demek istemiyorum) ittirme yoluyla çalıştıralım dedi denedik direk çalıştı sebebi nedir ki ? soğuklardan falan mıdır ?
-
24 Mart 2013, 03:36
Slience adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün akşama doğru karların erimesiyle motosikleti çıkardım 15-20km kadar biraz dolaştım arkadaşla daha sonra bi cafeye girdik 2 saat kadar dışarıdaydı motor sonra çalıştırmaya çalıştım marş basıyor ama motor çalışmıyor epey bi bastım daha sonra arkadaş fazla zorlama aküyü bitireceksin (vurdurma demek istemiyorum)
ittirme yoluyla çalıştıralım dedi denedik direk çalıştı sebebi nedir ki ? soğuklardan falan mıdır ?
akü zayıfladıysa eğer döndürür ama çalıştırmaz o kadar hızlı döndüremez yani hehe benim motorda çalışıyor ama gaz yemiyor soğukta :D
-
24 Mart 2013, 17:00
abbasglr adlı üyeden alıntı
merhaba helin hanım sanırım levent beyin bahsettiği ve ankaraya da gönderiyorum bu modelden dediği kişi sizsiniz bende ankaralıyım ve iskenderunda çalışıyorum tufanlardan gv 250 siparişi verdim. 10 güne kadar gelecek sanırım motorlar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız gezmeler dilerim.
merhabalar..evet evet..aynen levent beye sipariş vermiştim. yakında gelecek motorum. size de hayırlı olsun. kazasız belasız hepimiz için. hayalimi gerçekleştiriyorum, mutluyum)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
ozgurparlar adlı üyeden alıntı
bugun bu lınkteki cam dan sipariş ettim bugün yada yarın kargoya verecekler. Montaj parçaları da mevcutmuş. Montajı yaptıktan sonra resımleri paylaşırım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-gv-250-on-cam-116417840/detay
baktım şiimdi camlara. fiyatı da uygun ama malzemenin içeriği sağlam mıdır bilmiyorum. büyük olasılıkla bende siparişi buradan veririm. teşekkürler paylaşımın için. bu ilan sahibinde koruma demiri var mıdır acaba..
-
24 Mart 2013, 19:35
helin126 adlı üyeden alıntı
merhabalar..evet evet..aynen levent beye sipariş vermiştim. yakında gelecek motorum. size de hayırlı olsun. kazasız belasız hepimiz için. hayalimi gerçekleştiriyorum, mutluyum
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
baktım şiimdi camlara. fiyatı da uygun ama malzemenin içeriği sağlam mıdır bilmiyorum. büyük olasılıkla bende siparişi buradan veririm. teşekkürler paylaşımın için. bu ilan sahibinde koruma demiri var mıdır acaba..
koruma demiri yok diye biliyorum ama sahibindende koruma demiriyle alakalı ilanlar mevcut oradan bakabilirsiniz helin hanım
-
25 Mart 2013, 00:54
ozgurparlar adlı üyeden alıntı
koruma demiri yok diye biliyorum ama sahibindende koruma demiriyle alakalı ilanlar mevcut oradan bakabilirsiniz helin hanım
teşekkürler özgür bey..
-
25 Mart 2013, 10:54
Sahibindende Kağıthanedeki ustanın ilanının süresi dolmuş, fakat şuradan görebiliyoruz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-st-kanuni-gv-250-motor-koruma-demiri-50509970/pasif-ilan/#classifiedTitle
Ankara'dan da şöyle bir ilan var: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-gv-250-koruma-demiri-116124193/detay/
Sissy bar için yine Kağıthane'deki ustanın ilanı var, yine süresi dolmuş :D http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-st-kanuni-gv-250-ozel-yapim-sisy-bar-arka-yaslanma-akesu-30908403/pasif-ilan/#classifiedTitle
Siperlik cam için 2 ilan var:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-hyosung-gv-250-on-cam-44917785/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-gv-250-on-cam-116417840/detay
Sahibinden.com çalışanı iftiharla sundu
-
25 Mart 2013, 23:38
Yakıt tüketimi hakkında:
Geçtiğimiz ay motorun yakıt tüketimini hesaplamak için bir test yaptım. Depoyu full doldurdum, kilometre sayacını sıfırladım, birkaç gün kullanıp benzinin azalmasını bekledim, gösterge 2 dişle tek diş arasında gidip gelirken tekrar doldurdum.
Sonuç şöyle:
Toplamda 265.5 kilometre yol gitmişim. Bu kadar yol sonunda depoyu tekrar doldurduğumda depo 11.17 litre benzin aldı. Buna göre;
1 litre benzinle kat ettiğim mesafe: 23.77 km
Tam dolu (14 litre) depoyla kat edebileceğim mesafe: 332.77 km
-
26 Mart 2013, 02:01
-
26 Mart 2013, 09:30
koruma demiri
helin126 adlı üyeden alıntı
teşekkürler özgür bey..
koruma demiri için benimle görüşebilirsiniz kağıthanedeki usta arkadaşım imalat iyaptiriyorum montaj ve satisi biz yapiyoruz. Garaj 5322124353
-
26 Mart 2013, 11:55
gv650i adlı üyeden alıntı
koruma demiri için benimle görüşebilirsiniz kağıthanedeki usta arkadaşım imalat iyaptiriyorum montaj ve satisi biz yapiyoruz. Garaj 5322124353
merhaba,
anadolu yakasinda mi yeriniz.Fiyat konusunda ekstrasi olmazsa karşıya gecmemek benimde isime gelebilir.
-
26 Mart 2013, 12:12
Aynen Anadolu yakasında halletmek benim de işime gelir
-
26 Mart 2013, 14:44
Arkadaşlar motorumun üzerindeki 2010 model 8000km deki shinko lastikleri pirelli lastikler ile degiştirecegim.herkes gibi bende bu plastik kayan lastiklerden şikayetçiyim.Lastikler yeni piyasaya çıkmış sıfır gibi aşınmıyor 50.000 km gitsekte aşınmayacak sanırım.pirelli ön arka bana 640 tl ye maloluyor.
Eski shinko lastiklerimi atacagım eger almak isteyen olursa isteyene verebilirim bilgilerinize.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)
Bu Konudaki Etiketler