Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ocak 2009, 19:36
oumar adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kasklar konusunda geçenlerde "cerrahi" ile yazıştık da, aslında düşününce banada çok mantıklı geldi, açılabilir kasklardansa ful kapalı kasklar daha mantıklı geldi bana... Allah korusun bir çarpma anında açılırsa yüzünün nerdeyse tamamı herhangi bir yerle temasa hazır olur:S kötü olucaktır buda..
oumar doğru söylüyorsun.. bende öyle düşünüyordum aynı soruyu feyizoğlundakilere sordum o da benim aldıgım airoh çeneden açılır kaskla birinin otobüsün altında kaldığı ve kırılmadığını ve ayrılmadığını söyledi ( daha önce yazmıştım bunu )ama hiçbir şeyin garantisi yok.. bu arada avatarın altında balıkesir yazıyor yoksa balıkesirdemisin?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Reklamlar
-
28 Ocak 2009, 19:39
evet şuanda okul tatilde ve ben balıkesirdeyim... İzmirde okuyorum, Balıkesirde evim var, Ruhumda kütahyada:D
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
28 Ocak 2009, 19:42
haftaya çarşamba balıkesirdeyim buluşalım bi çay içelim... ne şanslıyım farkndamısınız hiçbiriniz tanışmadan hepinizle tek tek tanışıyorum
-
28 Ocak 2009, 19:45
Çok memnun olurum Koray abi.. Haberleşelim buluşalım... Bakarız mrockta atlar gelir??
ooops!
-
28 Ocak 2009, 19:49
özelden telefonu gönderiyorum.. tüm isteyen gv cilere telefonu özelden gönderebilirim bu arada herhangi bir durumda gebze ayvalık balıkesir tarafında bişey lazım olursa yardımcı olurum..
-
28 Ocak 2009, 20:18
koray kardeşim resimde gösterdiğim gitar ve anfiyi istediğim fiyattan aldım,elektronun ayarlarıda tamam keyfim yerinde.Yönlendirme ve yardımın için tekrar teşekkürler. ses ve performans süper oldu.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
28 Ocak 2009, 20:28
oumar adlı üyeden alıntı
Çok memnun olurum Koray abi.. Haberleşelim buluşalım... Bakarız mrockta atlar gelir??
bak oumarcımm atlar gelirim gaza getirme artık ocak mocak ayları sökmüyo bana.2 saatte girerim b.kesre
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
28 Ocak 2009, 20:33
mrock adlı üyeden alıntı
bak oumarcımm atlar gelirim gaza getirme artık ocak mocak ayları sökmüyo bana.2 saatte girerim b.kesre
ciğerim benimmmm sen yaparsın hatta hüsoda almış olur gv250sini, birlikte gelirsiniz,huso biraz toz yutcak ama olsun artık:D
ooops!
-
28 Ocak 2009, 20:38
-
28 Ocak 2009, 20:41
C.tesi nöbetçi olmasam bu darıca hatamı telafi ederdim abicim ama
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
-
28 Ocak 2009, 20:46
peşin fiyatının altında bir fiyata 6 taksit yapmasalar bende şu sıralar zor alırdım. Hedefimde hala Amerikadan getireceğimiz çift performans eksozu var. Taksit şansı olsa çoktaan almıştım ya hayırlısı. Yola motorla çıkan sevgiye,kardeşliğe gaz açan herkesle birgün buluşmak dileğiyle.Saygılar
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
28 Ocak 2009, 20:47
şaka yapıyorum emrahcım biliyorum ozamanki koşulları.. şu havalar bir düzelsin buluşuruz ortalarda hepimiz sonrada ayvalık buluşması zaten... VİCEROY ABİMİZ ; çok uygun olmuş gerçekten benim istediğim buzuki 4000 lira o yüzden şu ara zor.. arada bizim içinde çal....
-
28 Ocak 2009, 20:48
ayvalık buluşması nedir ?? yoksaa yazın ordamıyız:D ne zaman nerde
ooops!
-
28 Ocak 2009, 20:53
valla daha tarih yok ama yaza ayvalıkta buluşalım diyoruz uyarmı sana ?
-
28 Ocak 2009, 20:58
süper olur... uyar. aynı şekilde belli olmayan tarihlerde izmirde olucam ama ayvalık için vaktim olucaktır bende varım
ooops!
-
28 Ocak 2009, 21:04
Yüklü atlarımızla orta yerde buluşuruz(bursa olabilir).AYVALIK/Cunda Ada kamping de çadır atarız. Güzel bir koy sizler ve motorlarımız.Kadehimi şimdiden kaldrırıyorum o zaman
-
28 Ocak 2009, 21:12
ya emrah bak bu kadar heveslendirip sonra atlamayalım bu planları.. valla çok çalışıyorum cumartesi pazar bile... sırf bu buluşmanın gazıyla....
-
28 Ocak 2009, 21:13
Cheeeers!!! ozamana kadar benm de kesin olur bi AKÜLÜm
ooops!
-
28 Ocak 2009, 23:35
slm KARSAVURDAN bende izmirde oturuyorum gv mi yeni aldım.daha 500 km yaptım ilk motorum.
-
28 Ocak 2009, 23:37
siz tanışmadınızmı volkan karsavurdan ile ? ilker = yörük = karsavurdan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler