Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Mart 2013, 13:17
cihanın motor kime gitti şimdi?kim aldı?cihan hayırlı olsun.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
10 Mart 2013, 13:41
Bu hafta büyük ihtimal oğlumuza isteyecez satılmamış olursa
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
10 Mart 2013, 21:51
İki gün yoktum hemen neler döndü buralarda?
-
10 Mart 2013, 22:47
İlker abi bende bilmiyom ki kim aldı,kim talip,daha söz yapmadık,istemeye gelceklermiş.
-
10 Mart 2013, 23:40
Selam arkadaşlar ben Büyükçekmece'den Yusuf.Motoru dün aldım zaten motorun kalitesini cok iyi biliyorum abimde vardı.Siyah aldım ama eski modelleri daha mı hoştu sanki hiç degiştirmeselermiydi ?
Ve motora bazı parçalar almam gerekiyor sıfır oldugu için koruma demiri, yan çantalar için parçalar sissybar falan ve ayrıca mont falan bunları nerede bulabilirim guzel ve ucuz olması tercihim
-
11 Mart 2013, 00:00
-
11 Mart 2013, 00:05
hayırlı olsun
-
11 Mart 2013, 00:09
teşekkürler arkadaşlar
-
11 Mart 2013, 03:45
arkadaşlar motorumda egzantikden ses geliyor ve son zaman da biraz arttı fazla zorlamıyorum ama korkuyorum sizde durum nedir ne yapmalıyım ne kadar masraf çıkarır. sürmeye devam etmeli miyim bi usta sorun olmaz dedi ama sizde yazarsanız mutlu olurum
-
11 Mart 2013, 10:22
Kantır adlı üyeden alıntı
http://img824.imageshack.us/img824/5273/img2442q.jpg
Selam arkadaşlar ben Büyükçekmece'den Yusuf.Motoru dün aldım zaten motorun kalitesini cok iyi biliyorum abimde vardı.Siyah aldım ama eski modelleri daha mı hoştu sanki hiç degiştirmeselermiydi ?
Ve motora bazı parçalar almam gerekiyor sıfır oldugu için koruma demiri, yan çantalar için parçalar sissybar falan ve ayrıca mont falan bunları nerede bulabilirim guzel ve ucuz olması tercihim
Merhaba üstad bende Beylikdüzünde oturuyorum kısmet olursa görüşelim ,Benimde sissy bar ve koruma demiri ihtiyacım var ortak bir yer bulursak inidirim alalım.Deri ceket'i Hudsondan aldım "Robocop" olan modeli,fiyatını hakkediyor.
Önemli olan güçlü olmak değil,adapte olmaktır.
-
11 Mart 2013, 12:08
Koruma demiri ve sissy bar'a benim de ihtiyacım var. Koruma demirini Kağıthane'de MSA yapıyor. Sissy bar da yapabiliyorlar sanırım, arayıp sormadım. Orijinalinden daha yüksek bir sissy bar alacağım.
-
11 Mart 2013, 12:33
alfet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumda egzantikden ses geliyor ve son zaman da biraz arttı fazla zorlamıyorum ama korkuyorum sizde durum nedir ne yapmalıyım ne kadar masraf çıkarır. sürmeye devam etmeli miyim bi usta sorun olmaz dedi ama sizde yazarsanız mutlu olurum
Biraz zorlamayla sorun olacak bir şey değil ama egzantrik zincir ve gergilerini değiştirmen gerekiyor.
-
11 Mart 2013, 13:55
Slayerrr adlı üyeden alıntı
İki gün yoktum hemen neler döndü buralarda?
yaw doktor sen de artık yavaş yavaş kaçamak yapıyorsan bu başlığı terkedelim
audioslave adlı üyeden alıntı
İlker abi bende bilmiyom ki kim aldı,kim talip,daha söz yapmadık,istemeye gelceklermiş.
o zaman biraz ağırdan alalım ne de olsa erkek tarafıyız yaw bir dakika kız tarafı mı ağırdan alıyordu?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
11 Mart 2013, 14:08
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
yaw doktor sen de artık yavaş yavaş kaçamak yapıyorsan bu başlığı terkedelim
Şehir dışında gezmekle meşgul oluyordum ondandır. Yani sizin gibi klavye motorcusu değilim.
-
11 Mart 2013, 14:45
tahminen ne kadar masraf çıkarır önerebileceğiniz bi yer var mı
-
11 Mart 2013, 14:58
alfet adlı üyeden alıntı
tahminen ne kadar masraf çıkarır önerebileceğiniz bi yer var mı
2 gergi, 2 zincir, yağ vs., işçilik 500 TL civarı tutar sanıyorum.
-
11 Mart 2013, 18:50
Duyduğuma göre Bahçelievler'den biri daha Gv almış,hanginiz Kara Murat ise çıksın ortaya
-
11 Mart 2013, 19:05
alfet adlı üyeden alıntı
Hiç masraf tutmayabilir eğer helal süt emmiş adam gibi bir usta bulursan .
Daha önce birkaç motorda rastlamıştım işçilik ve takım dışında hiçbir şey kullanmadan halletmiştim. Hatta o arkadaşlarda forumdandı.
Eksantrik mil yatakları üzerindeki keplerden çok azda olsa boşluk yapıp ses yapabiliyor. O durumda kepi söküp 400-600 zımpara ile cam üzerinde çok zorlamadan hafifçe ( yarım milim bile değil en fazla çeyrek milim) kepin yüksekliğini azaltıp yerine takınca olay çözülmüştü.
Kontrol için külbütör kapağını söküp sağlam bir düz tornavida yada kibar bir levye ve alışkın bir el ile millerin boşluk yapıp yapmadığı kontrol edilebilir.
Bahsi geçen parçalar resimdekiler gibidir.
Not. Motorunuzun en azından km sini yazsaydınız daha iyi olurdu.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
12 Mart 2013, 00:06
Kantır hayırlı olsun dostum.Hoş geldin aramıza
-
12 Mart 2013, 00:35
mhmtrn adlı üyeden alıntı
Kantır hayırlı olsun dostum.Hoş geldin aramıza
eyvallah hocam saolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
hyce adlı üyeden alıntı
Koruma demiri ve sissy bar'a benim de ihtiyacım var. Koruma demirini Kağıthane'de MSA yapıyor. Sissy bar da yapabiliyorlar sanırım, arayıp sormadım. Orijinalinden daha yüksek bir sissy bar alacağım.
Sirinbaba34 adlı üyeden alıntı
Merhaba üstad bende Beylikdüzünde oturuyorum
kısmet olursa görüşelim ,Benimde sissy bar ve koruma demiri ihtiyacım var ortak bir yer bulursak inidirim alalım.Deri ceket'i Hudsondan aldım "Robocop" olan modeli,fiyatını hakkediyor.
evet arkdaşlar bir ara hep beraber bakmak lazım ona indirim falan olur belki )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler