arkadaşlar herkese selam, bu sefer sahiden hoşgelmiş oldum sanırım çünkü motoruma bu akşam itibariyle kavuştum
merhaba hocam, motoru bu akşam aldım servisten. sorun biraz daha büyükmüş aslında bir de motor haftasonu opette yattı fuar nedeniyle kimse gelemedi ne yetkili ne özel servislerden. bi kağıt almıştım değişen onarılan parçalar ve yapılan işlemler olarak. onu yazarım isterseniz. akünün değişmesi gerekti. isterseniz ben size geri yollayayım garanti kapsamındaysa paranızı geri alın hocam. Gökhan Bey aküde bişi var dedi ama ben motoru izliyordum pek kulağımı veremedim kendisine o anda
diğer sorunları da pek düzgün hatırlamıyorum. yapılan işlemlerin listesini yazarım ama o bakım kağıdını bulunca
neyse sonunda sorunları hallettim ve bir güzel akşam turu attım motorla. gerçekten çok keyif aldım hatta bayağı bi soğudum diyordum kendi kendime bu hyodan... ama gidişi beni tekrar kendisine bağladı.
hocam en kısa sürede haber bekliyorum sizden
ben de kargoyla temin edeyim size yapılanın aynısından. umarım fiyat fazla değildir zira belimi bktü, kırdı, göçertti bu son arıza
arkadaşlar hyo source dışında ayaklık takan-alan-bulan-gören var mı motoruna? yarın hasanpaşa custom choppers'a gideceğim bakmak için. fiyatları falan yazarım ama sizin de bulduğunuz varsa paslaşalım
herkese keyifli sürüşşler