Burdurlu kardesim o zaman bisiklete ağaç mOtoru,motora da tüp tak ama benzinli motosiklet kullan bisikleti tercih etme..ben 93 mod. emektara bile tüp takmadım ve takmam da,ayrıca motorda LPG kokusundan hiç kaçamazsın ayar kaçar mazallah
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
motosiklete lpg taktiran birisiyle tanismistim hem de transalp'e taktirmisti subap ayarlarini bozdugunu, subaplarin belli araliklarla degismesi gerektigini cunku ayar tutmadiklarini soylemisti. bence pek akil kari degil parca yenilemeye harcadigin masrafi da goz onune alirsanBurdurlu kardesim o zaman bisiklete ağaç mOtoru,motora da tüp tak ama benzinli motosiklet kullan bisikleti tercih etme..ben 93 mod. emektara bile tüp takmadım ve takmam da,ayrıca motorda LPG kokusundan hiç kaçamazsın ayar kaçar mazallah
peki o adreste degilim artik dersem nolacagini bilen var miNoterde adres belirtemiyorsun, sadece sana adresini okuyup doğru mu diye soruyor.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
sabahtan halledilecek bir şeydir umarım bu nüfus işi.. öğleden sonra kavuşmam lazım motoruma rüyalarıma bile girdiNüfus müdürlüğüne gidip yerleşim yerini güncelle diyecek %99 ihtimalle.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Sıra beklemezsen uzun sürecek bir iş değil, ayrıca şu anda ikametinin olduğu muhtarlıktan ya da mobil imza/elektronik imza kullanıyorsan e-devletten yapabilirsin hatta. Yalnız nüfus müdürlüğü ya da muhtarlık o adreste yaşadığına dair belge isteyecektir fatura, kira kontratı gibi. Bunlardan birisi yoksa o adreste hali hazırda ikamet eden biriyle gitmen gerekiyor. Bu yazdıklarımın doğruluğunu garanti edemem aklımda böyle kalmış sadece ilk cümleden eminim.
Hoşbulduk teşekkürler Onur.Hiç hoş vakit geçirilmiyecek gibi değil Tüm arkadaşlar samimi ve içten. Gerçekten çok faydalı bir başlık.
Kanuni'nin distribütörlüğünü yaptığı ve S&T Kanuni markasıyla satılan motorlarımız eskiden olduğu gibi Hyosung markasıyla satılmaya başlamıştır, hayırlı olsun.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Böyle isim şu bu değiştireceklerine GV700C'yi getirsinler. Bu arada 2007'den beri hyosung motosiklet üretmiyor. STMotor aslında 2007 sonrası motosikletlerin markası.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Hyosung diye marka konusunda eziklik taşımak da değişik bir ruh hali.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Arkadaşlar merhaba yagmurun altında kaldığından dolayı gv250 motorumun beyni bozulmuş. hyosungsource.com dan beyin sipariş vericem ama bir sürü secenek var hangisini sececeğimi bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
2010 6700 kilometre enjeksiyonlu
Bizimde başımıza gelmiş ve üniteyi değiştirmiştik.
Sonradan öğrendiğimize göre o parçada arıza oluşmuyor sadece yazılım sorunu çıkıyormuş. Yeni yazılım attırıp kullanabilirsin . Önce bu konuyu araştırmanı öneririm. Hatta bu iş için dungle aparatıda satılıyordu bir ara nette.
Sen buna yönelik bir konu aç daha iyi bilen birileri yardımcı olucaktır mutlaka.
Bizdekide kısa devreden arıza yapmış ve rolantide 5000 devir çalışıp gaz verince devir düşüyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Fiyata bakınca denemeye değer.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
teşekkrler acayüp
beynindeki sıkıntıdan dolayı servise götürdüğümde zaten enjeksiyonunu ayarladık, karbüratorlu gibi oldu rölantiye aldık dediler. ama bu seferde soguk havalarda gaz vermeden motoru ısındırmadan calışmıyor. bugun sabah calıştıramadım 10 dakika uğrastım o yuzden yeni bi beyin almayı düşünüyorum. türkiyedeki fiyatı 850 tl cok pahalı ama.
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=302
http://www.hyosungsource.com/index.p...oducts_id=1891
bide ön fren aparatı alıcam bunlardan hangisi uyar 2010 gv250 ye? Yardımcı olursanız sevinirim
Yamurun altında durmakla beyine bir şey olmaz. Sonuçta yağmurda da kullanılan bir alet ve çoğu kişi de kullanıyor. belki beyinin yeri su gelecek bir yere değiştirilmişse olabilir ancak. En son diagnostic cihazı Kayalar motordaydı (istanbul'da yetkili servis) orayı bir arayıp görüş beyni kargoya gönderip yazılım yükletebilirsin. Eğer olursa en fazla üçte biri fiyatına hallolur diye düşünüyorum.
teşekkürler slayerrr
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)