eyvallah, makyajlı derken ,anlamadım ama,ufak tefek değişimler diyorsan, karbüratörlüden enjeksiyonluya geçisin ilk serisi olduğundan 2008 ve önceki yıllara ait motorlara göre eksozt vs. değişim var.
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Açıkcası ankaranın yabancısıyım ve hafta içi saat 5 ten önce çıkmam imkansız bir hafta sonu organıze etsek. Zengibar da niyetli zaten biz daha önceden de onunla konuşmuştuk. Senin koruma demiri modeli güzel gözüküyor. Bi kaç foto koyabilirsen bir bakarız . aynısından olabilir yani. Koruma demiri yaptırmak büyük dert
Cihan, Onur, Volkan ve son zamanlarda hızla geçişen forum sayfaları arasında gözümden kaçmış diğer arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum. Korumalar için de beğendiğinize çok sevindim. Çünkü alırken tereddütlerim vardı. Bu demektir ki seçimlerim mantıklıymış. Buna ayrıca sevindim.
Rıdvan'ın dediğine göre sigortadan kazık yememişim. 165 TL normalmiş. Gerçekten çok ilginç. Ben böyle zamlanmış olacağını asla tahayyül etmiyordum. Geçici bir Polyannacı mantıkla yeni motor sahibi birinin ilk heyecanı gereği, en azından lüzumundan fazla sigorta parası vermemiş olmama mutlu oldum. Ancak dediğim gibi bu geçici bir mantık bulanması... Neticesinde artık bir motorcuyum ve bundan gayri bana ve motorcu kardeşlerime yapılan/yapılacak zamlardan dolayı muhalefet bayrağını sırtlanmaya hazırım
Omenevse, çok geçmiş olsun. Canına birşey olmasında gerisinin tümünün telafisi var.
Liberté, Égalité, Fraternité...
Geçmiş olsun arkadaşım..Allah beterinden saklasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Yeni motor sahiplerinede hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum..güle güle kullanmanız dileğiyle.Gezilerde etkinliklerde buluşmak üzere...
Gençler siz siz olun park ederken yan ayağı açtığınıza emin olun. Motor biraz ağır, sonra yerden kaldırması zor oluyor.
Kaldırması o kadar zor olmuyor ben denedim bir kaç kere ama tam düşerken yakalayınca tutabildiğin ama kaldıramadığın açıda kalınca çok kötü oluyor. Bir de özellikle temiz olmayan yüzeyde (kumlu/toprak) motorun üzerinde, motoru ayaklarınızla tutarken 1 dakikadan uzun bekleyecekseniz yan ayağı açıp bekleyin. Çünkü süre uzadıkça başka bir şeyle ilgilenirken ayağınızın kayıp motorun düşme ihtimali epey yüksek oluyor, bunu da denedim bir kaç kere
Herkese selam çoktan beri bakmıyorum sayfalar alıp basını gitmiş )
Bu arada bilen bilir benim beyin rolantide durmuyordu 3000 ila 5000 arası gidip geliyordu. Hava sensorunu iptal edip rolantiyi karburatörlü gibi ayarladım (daha once boyleydi ama farkına varınca hava sonsrounu actırmışım yani geri kapadım actırdığım yeri ) sorun yaşayan var ise hava senssorunu kapatıp rolantisini el ile ayarlıya bilir ayrıca beyin arızası için şişli merkez otoda bir alet varmış beyin arıza tespiti ve program güncelleme gibi 200 tl istiyorlar gidip denemedim.
Yeni motor alan arkdaşa hayırlı olsun.
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun geçen bende polis aracı yüzünden motoru yan yatırdım ama ciddi bir sey değil sabah ssatleri dikkatli olmak gerekiyor.
S&T kanuni Gv 250
pazartesi sali hava iyi gidip motorumu ankaradan getireyim dedim ama bu seferde bu günlerde toplantı çıktı gene motorumu konyaya getiremedim ondan sonraki haftanın hava durumuna bakmaya devam
kırkından sonra azanı
Abi sende de ne şans var şimdi senin için gidiyordur bi gitsem bi getirsem diye..
pazarada müsait değilim ancak hafta içi müsait olurum neyse acele etmeyelim de nasılsa geldimi acısını çıkaracağım
sonrada gelsin konya fotoları
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
gitmezmi ama şu an havalar çokda müsait değil 8-10 derecelerde biraz titretiyor
kırkından sonra azanı
Herkese selamlar,yarı tatilde motorumla özlemimi giderdim okul yüzünden tekrar ayrılmak zorunda kaldım.Foruma uzun süredir bakamadım ama maşallahı var gayet aktif.Bu arada OMENEVSE çok geçmiş olsun,aynı durum benim başıma geliyordur son anda yırttım.Size sormak istediğim bir kaç konu var.İlk olarak ön çamurluğumun boyası orjinal değil ve bu beni ciddi derecede rahatsız ediyor,beyaz-mavi şerit şeklinde olan çizgileri göremeyince canım sıkılıyor.Son çare olarak sıfır ön çamurluk alacağım.Bu konuda yapabileceğim başka birşey varmı tavsiyelerinize açığım neticede öğrenciyim =) son olarak depo üzerindeki hyosung çıkarmaları ufaktan kalkıyor gibi yenilerini nereden bulabilirim ?
[IMG][/IMG]
İyi akşamlar arkadaşlar,28 aydır kullandığım golden marka aküye hiç bakım yapmamıştım bakımsız akü yazıyordu,meğer bakmak gerekiyormuş, geçen soğuklarda marş basmayınca
şarj ve su ekleme ile birkaç gün daha idare etti ve bittiğine oy birliği ile karar verildi bende 85 tl ye yukarıdaki resimde gördüğünüz golden marka akü le değiştirdim.
Şimdilik sorun yok... buna bakacam ama diğeri gibi olmasın..
vesselam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
gökhan, rıdvan, koreden sipariş vereceğim diyordu,hysoung sourch diye bir alışveriş sitesinden bir bak,
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Ben sert çanta fantazime devam ediyorum da fikir alayım dedim. GV 650 çantaları pahalı hakikaten onlardan vazgeçtim şimdilik. Ebay'den bakıyorum; şu linkteki çantaları beğenir gibi oldum. Uzunluğu 45 santimetreymiş. Çok büyük de küçük de kaçmaz heralde. Sorum şu; montaj malzemeleri bizim motora uyar mı yeterli mi resimlerden görüldüğü kadarıyla. Tam karar veremedim. Tipine laf yok ama.
http://www.ebay.com/itm/LN-Black-Mot...ab7860&vxp=mtr
Çantalar da şu firmanınmış, çok kötü değil gibi:
http://www.mutazu.com/products.php?c...=39&s=prod.php
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Bunlar da bağlantı noktaları sebebiyle artçı almanı epey zorlaştıracaktır ama aparatı biraz modifiye ederek ya da yenisini yaparak bu sorun çözülebilir. 150$ civarı kargosu tutacağını sanıyorum çünkü tek topcase 100$ tutuyor. Ama helen ısrarla eğer böyle bir şey istiyorsan 100-150 TL'ye çinlilerin çantalarından almanı tavsiye ediyorum, neredeyse aynısı.
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)