arkadaşlar merhaba, daha önce epey bi er5 (kawasaki) araştırıyordum ama zamanında parayı denkleştiremedim vs vs alamadım o motosikleti. şimdi yakın zamanda elime para geçicek ve er5 alabilecek bütçem olacak. yalnız aklımda uzun zamandır gv 250 de ikinci seçenek olarak duruyordu. şu sıralar kız arkadaşımla birlikte ikimizin de aklına gv 250 daha fazla yatmaya başladı, hatta onun gönlü sizin motorlardan yana tamamen
ben geçmişteki sayfaları da okudum takip edebildiğim kadarıyla. sormak istediğim en önemli şey; bu motorun 2006 veya 2007 gibi modelleri beni üzebilir mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay/?favorite=1
bu ilan örneğin sizce nasıl? veya izmitte bir motor gördüm forum üyesi birinden sanırım bu başlığa da yazıyor hatta; o motosiklet de çekici geldi gözüme.
maddi olarak kendimi fazla zorlaak istemiyorum paranın gideceği başka yerler de var çünkü. yakıt tüketimi ne civardadır acaba şehir içi-dışı sürüşlerde? çok sakin kullanacağmı sanmıyorum ama fazla hızlı da gitmem (kesinlikle limitlerde kullanım söz konusu değil).
siz olsanız er5 alabilecekken gv 250 düşünür müydünüz? açıkçası beni en çok tipi tahrik ediyor hep cruiser motorları sevmişimdir. ama er5 de çok hızlı sorunsuz bir motor.
ayrıca enjeksiyonlu-karbüratörlü farkında bilgi verir misiniz? er5 parasına enjeksiyonlu hyo almak mantıklı mı yoksa aradaki farka değmez mi? beni kanuni markası düşündürüyor açıkçası ve eski modellerın egzostları daha hoş geldi bana.
yardımcı olursanız sevinirim.