Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı KARSAVURDAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman gdr alıyorum abi yeter yaa.olmadı bir sene sonra bir daha alırım artık ne yapayım zaten bizim motorlarla 160 yapamayacağımıza göre ben 120 gibi seyir yapmak istiyorum en fazla.herhalde işimi görür o zaman bu kask.teşekkürler emrah.
    yani bence beğeneceksiniz en kötü artçı kaskı yaparsınız ne olcak ki
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ilkerciğim gdrnin görüntüsü de çok hoş.emrah da test etmiş sonuçta. şimdiden hayırlı olsun kardeşim..inşallah ileride durumlar biraz daha düzelir de bizler de parayı düşünmeden korumanın en kralını alırız kendimize..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    Shadow VT750
    bu motor aksesuarları konusunda pek fazla uçmaya gerek yok tabiki kaliteli ürünler pahalı ama marka ismi olarakta fiyatının şekilllendiği ortada...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    walla öyle yapacağım artık.prosev mont ve gdr kask alacam.yarın siparişi veriyorum artık.hayırlısı bakalım teşekkürler emrah.dediğin gibi en kötü ihtimalle artçı kaskı olur
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    bugün bir topicde okudum kaskın fiyatını arttıran şey sadece sağlamlığı değilmiş..üzerindeki boyası cilası birçok şeyi varmış fiyatını etkileyen..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    olabilir koray abi.boyası moyası falan önemli değil sağlam olsunda..

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor aksesuarları konusunda pek fazla uçmaya gerek yok tabiki kaliteli ürünler pahalı ama marka ismi olarakta fiyatının şekilllendiği ortada...
    Aynen katılıyorum. Bende Shoei Multitec var o kadar para saydım ama içerisine çok fazla ses alıyor. Keşke o kadar para vermeseydim diyorum şimdi. Bir daha kask alırken fiyat olarak orta düzeydeki kaliteli kaskları tercih edicem. Lazer Vertigo, yada Marushin gibi kasklar bence gayet sağlam ve alınabilecek kasklardır. Benim kendi düşüncelerim tabiki...
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    valla şu son kazalardan sonra kask konusunda da ciddi endişelerim var.. sanırım insanın bir saati var ve o geldi mi hiçbirşey dinlemiyor.. allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.. biz elimizden geleni yapalım gerisine yapacak birşey yok..

Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla şu son kazalardan sonra kask konusunda da ciddi endişelerim var.. sanırım insanın bir saati var ve o geldi mi hiçbirşey dinlemiyor.. allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.. biz elimizden geleni yapalım gerisine yapacak birşey yok..
    haklısın abi bugünlerde şahit olduğumuz kaza haberleri üzüntü verici.Düşmemiş motorcu yoktur düşecek motorcu vardır felsefesini aklımızdan çıkarmayarak kaçınılmaz durumlarda en az hasarla atlatmamız için beceri ve ekipman olarak hazırlıklı olmalıyız...

İlerde yapacağımız buluşmalarda tanışma faslında sonra teknik olarak bizden iyi olan abilerimizle beraber uygun bir alana becerimizi geliştirmek için slalom,tek çizgi,daire çizme ,frenleme gibi egzersizler yapmalıyız.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın abi bugünlerde şahit olduğumuz kaza haberleri üzüntü verici.Düşmemiş motorcu yoktur düşecek motorcu vardır felsefesini aklımızdan çıkarmayarak kaçınılmaz durumlarda en az hasarla atlatmamız için beceri ve ekipman olarak hazırlıklı olmalıyız...

İlerde yapacağımız buluşmalarda tanışma faslında sonra teknik olarak bizden iyi olan abilerimizle beraber uygun bir alana becerimizi geliştirmek için slalom,tek çizgi,daire çizme ,frenleme gibi egzersizler yapmalıyız.
    işte bu yaa.. daha falza söze gerek yok katılıyorum canım arkadaşlarım

Motosikleti
    evet bende istiyorum bu eğitimleri.. insan en çok deneyerek öğreniyor.. bingöle gittiğimde ilk 5 ay buz yerden kalkmıyordu ve ben bir gram kar görmemiştim ayvalıkta.. hep korka korka kullandım.. sonra bir gece saat 2 de arabaya atladım caddeler boşken arabanın bütün tepkilerine baktım.. kaydım ,kaldırıma vurdum (brodway vardı ) ama sonunda neye basarsam ne yapar gördüm.. sonra daha kolay oldu hayat..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    yazın boş bir arazi bulalım buluşunca herşeyi deneyelim yaw abartıp kafa kafaya da girsekmi ki

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Aslında bu konuda en güzel eğitimi Honda Güvenli Sürüş Eğitimlerinden alınacağına inanıyorum ben arkadaşlar. Ben Süleyman Memnun'a gitmiştim eğitim için ama memnun kalmadım O ara Honda full dolu olduğundan oraya gitmiştim. Ama Honda'ya giden herkes çok iyi olduklarını ve memnun kaldıklarını söylüyorlar. Biraz maddi olarak zorlar belki ama profesyoneller tarafından ve korumalı motorlarla alınacak eğitimin yerini pek tutmasada yine de bilgi ve deneyim paylaşarak bazı şeyleri kendimiz deneyerekte öğrenebiliriz arkadaşlar.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    Alıntı KARSAVURDAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazın boş bir arazi bulalım buluşunca herşeyi deneyelim yaw abartıp kafa kafaya da girsekmi ki
    hiç güleceğim yoktu ilker.. çok yaşa emi.. orhan o eğitimleride almak lazım ama cebe uygun olanı olsa süper..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    bence kendimiz öğrenelim orhan.baksana koruma akipmanlarının bile kalitelisini alamıyoruz neyse yarın siparişimi veriyorum arkadaşlar.iyi geceler..

hep birlikte yaşayalım koray abi

Motosikleti
    orhanım kardeşim.. yokmu ingiltere fotoğraflarından hiç.. bikaçtane koy bizde gezmiş kadar olalım

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Arkadaşlar Merhaba ya da iyi geceler,
    Yaklaşık 2 haftadır bu başlığı okudum ve sonuna geldim.Anlayacağınız gibi GV250 de karar kıldım ben de. Aşağıdaki linke bakıp düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
    Sanırım kendimi biraz da olsa zorlayarak sıfır kilometre alabilirim. Düşünceleriniz önemli arkadaşlar...
    şimdiden memnun oldum tanıştığıma
    http://www.sahibinden.com/2009_s_t_g...XQQdisplayitem

Motosikleti
    hoşgeldin canantaş arkadaş.. gv yi seçtiğine sevindim çünkü zaten okudun forumu ve ne kadar memnun olduğumuzu biliyorsun.. sıfır almak tabiki daha iyidir en azından garantisi var.. yeni gv ler enjeksyonlu ve tek egzostlu.. bizimkilerden farklı bir özelliğide tek renk seçeneği olması.. ben yeni gv ci olarak bunları söyleyebilirim.. birde bilmiyorum kullanma şansın oldumu ama gerçekten keyifli , rahat, gösterişli ve güçlüler.. bide cimriler... tekrar hoşgeldin.. diğer arkadaşlarda görür görmez yazacaklardır.. burada gerçek resimleride var http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem.................................................. ......... MAMNARİS ; HAYIRLI OLSUN YENİ İŞİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ALIRSIN GV Nİ SENDE...

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Sağol Koray,
    Bu arada verdiğin linkteki motor için belirtilen fiyat nasıl sence? 2 gündür o motor için hazırlık yapıyorum, pazarlık yapıyorum. Bence motor sıfıra yakın ve fiyatı da makul gözüküyor, sence?

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    [QUOTE=canantas;1409893]Arkadaşlar Merhaba ya da iyi geceler,
    Yaklaşık 2 haftadır bu başlığı okudum ve sonuna geldim.Anlayacağınız gibi GV250 de karar kıldım ben de. Aşağıdaki linke bakıp düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
    Sanırım kendimi biraz da olsa zorlayarak sıfır kilometre alabilirim. Düşünceleriniz önemli arkadaşlar...
    şimdiden memnun oldum tanıştığıma
    http://www.sahibinden.com/2009_s_t_g...XQQdisplayitem[/QUOTE

hoşgeldin.gv 250 oldukça rahat ve güzel bir motor.çok fazla sorun çıkarmayan rahat rahat binebileceğin bir motor.sıfır km motor alırsan rodajını dikkatli ve iyi yapman gerekir.ve motoru aldıktan sonra maddi olarak zarar edebilirsin yani 7500 tl verip aldığın motoru satmak istediğinde 6000-6500 arası satmakta bile zorlanabilirsin.ama ben satmayıp uzun yıllar bineceğim diyorsan tmm sıfır al.ama 2 sene sonra daha büyük bir hacimli motora geçerim diye düşünüyor ve geçiş motoru olarak alacaksan o zaman kesinlikle temiz bir ikinci el tavsiye ederim.koray abinin dediği gibi gv 250 ile s&t arasında biraz farklılık var.yeni olan s&t'de enjeksiyon ve kesici gibi özellikler mevcut ve tek egzost ve tek renk seçeneği var.gv 250'de az da olsa gaz kesme problemi yaşayabiliyorsun ama yeni s&t'de sanırım bu olay da çözülmüş.ama yinede ikinci el temiz bir gv 250 almanı tavsiye ederim.aklına takılan her türlü konuda başlığa bize yazabilirsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)

Bu Konudaki Etiketler