Silaayer yarın öğleden sonra gidelim mi demircilere?
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
selam video çok güzel olmuş bir istanbullu olarak ama ankarada olmak zorunda olan birine istanbulu çok güzel hatırlattın ellerine sağlık.
ankarada koruma demiri arayan bende varım unutmayın. bende haftaya ankaradayım kabul ederseniz ben de size katılmak isterim.
hayırlı olsun onur abi
3 ayda bizim kaldı maşallahhh
Arkadaşlar,
Ankara grubu olarak bi buluşma düzenleyip tanışsak nasıl olur?
İstanbul ekibine imreniyorum. İsterlerse tabi ki onlar da katılabilirler
Selam arkadaşlar, cbf 150 motorumu sattım . Yeni motorumun gv250 olmasını istiyorum. 2013 2012 modeline gore yeni özellikler taşıyacak mi? Bu konuda yardim ederseniz sevinirim. Bu arada satmak istiyen arkadaşlar ile görüşmek isterim. Kazasız sürüşler
peyami cbf den sonra 250 lik bir motor fena bir seçim değil, sen gv 250 için hangi şartlarda düşünüyorsun "0" mı 2. el mi?
birde bu motorlarda en büyük değşiklik benim bildiğim kadarıyla 2008 den sonra ki modellerde enjeksiyonlu oluşu bir de ufak makyajlık değişikliller var ,köklü bir değişim gözükmüyor,
2. el almak için sahibinden sitesini incelediysen benim ilanımı görmüşssündür.2009 model vs.
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
motoru aldığım bayi 2013 modelinde köşelerinin daha yumuşak olduğunu söyledi. Yanlardaki siyah kapaklar falan..
Günaydın hayirli olsun gule gule kullan.benim motoru aldığım bayi komşum ve bilgisine cok guvendigim usta kokenli biri oldugundan sürekli uğrarım,ara sıra da fabrikadan gelen müdürlere denk geliyorum.en son iki gun once müdüre birlikte sorduk;degisiklik olmadıgını ve ay sonunda fabrikaya gelecegini soyledi ama şimdi ben de merak ettim hangi bayiden aldın?
Havalar iyi gibi arkadaşlar bir buluşma yapsak fena olmaz
Bay Moto'dan aldım. Satış bayisinden ziyade servis orası
Geçen haftaki Çanakkale gezimizden birkaç fotoğraflar şurayı biraz renklendirelim
rıdvan resimlerde bilgi ve sanat var,alan derinliği falan , gayet güzeller..tebrikler..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
hımm hakikaten dehşet bir kamera ama fiyatı da bir o kadar dehşetmiş.daha ucuz alternatifler arayışına gireceğim sanırım..güle güle kullan dostum..
hakan ilk defa duyuyorum böyle bişi..ben birkaç siteye bakmıştım hiç öle bişiden bahsedilmemiş.bu arada elemanlar kafalarına göre yorum yapıyolar..bayılıyorum bayilere.
dr.slayerrr sana imrenmemeye çalışıyorum ama beceremiyorum bir türlü yüreğinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
İlker yazın karsilasabiliriz hazırlıklı ol
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)