Hayırlı olsun,kazasız sürüşler...
arkadaşlar herkeze iyi akşamlar bir sorum var şimdi gv 250 ile 2 kişi ben 88 arkadaş 60 kilo falan 110 gördük ama daha fazla hızlanmadı ben pek anlamam ama arkadaş motor daha açılmamış dedi; ulan dedim olurmu 21000 km de motor nasıl açılmaz
varmı böyle bir ihtimal 3. sahibiyim ben motorun daha önceki sahipleri hiçmi denemediler yada hormu kullanılmış anlamadım niye gitmediğini gerçi bana yeter 110 120 km hızlar ama sorayım dedim
Motorun açılmamış olması zor ihtimal bence o km'ye açılmamışsa bu saatten sonrada açılmaz tahminen (tamamen farazi konuşuyorum). Ben 90 kilo arkamda kız arkadaşım var bi 58 kilo 150'ye ulaştım hatta dahada çıkardı gibime geldi de bizimki arkadan dürtünce yavaşladım ama yüksek hıza ulaşmak için vites atışlarında önemli tabi deviri yüksekten değiştirmen gerekiyor en azından ben öle yapıyorum.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
teşekkürler anladım bir kere daha deniycem yakın zamanda bakalım kaça çıkıcak yüksek devirde vites atıp ondan sonra tekrar buraya yazarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
yahu arkadaşlar kafama takıldı bu olay birde şu var 7-8 bin devirden sonra gaz versemde yavaş yavaş yükseliyor devir yukarda yazdıklarımın yanında ciddi bir problem yoktur umarım ama gidip ustaya göstereyim diyorum belki karbratörye yada subap ayarında bişeyler vardır ne dersiniz
Uzun bir süreden sonra Kanat'ı çalıştırdım, ilk basmada aldı Ancak çalıştıktan hemen sonra istop etti. Tekrar çalıştırdım tekrar istop etti. Sonra gazı açıp bıraktım tekrar denedim, istop etmedi. Aceba otomatik cikle bu şekilde mi aktif oluyor ki? Biraz hasret giderip tekrar ayrıldık:( Her ihtimale karşı aküyü söküp şarja bağladım. Artık 3 haftada bir şarj etçem.
Selamlar hepinize arkadaslar
Onur nemden ya da soğuktan yapıyor öyle cunku beynin belirledigi rolanti yetmiyor bazen.çalıştırdığın ilk anda stop ederse tekrarında 2sn düşük bir gaz ver toparlıyor kendini,otomatik jikleyi zaten yaz kıs açtığını farkettim ben sanırım artislik olsun diye yapıyor..
Aksam persembesel faliyet var mı arkadaslar?
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Rıdovan alalım su İntercom şeylerinden artık
Bt interkom önermem beyler,alıcaksanız paraya kıyıp kaliteli alın derim ben.
Onur, eğer mümkünse evde tam şarj ettikten sonra 3 saat bekle ve akünün voltajını ölç,eğer 12.5 volttan az çıkarsa akün mefta demektir.Benim akümde aynı yöntemden sonra 12.95 volt veriyor,ayda bir eve çıkarıp şarja bağlıyorum ki gidebildiği kadar gitsin,masraf olmasın diye,zaten yaz sonu gibi idare etse ömrünü tamamlamış olucak ve değişcek.
Cihan guzel diyorsun da bir de öneri getirirsen sevinirdik incelerdik niyetlenebilirdik yani..
Ben kullandığım ürün olan BT interkom için söyledim,ama Midland var ne biliym Scalarider var vs onların performanslarını bilmiyorum,o yüzden bunu alın diyemem ama neyi almayın bence diye onu yazıyorum;)
http://www.ebay.com/itm/2-BT-interph...item3cc37fa362
Bu bendeki.Sadece gelen aramalara cevap vermekte ve müzik dinlemekte yeterli,ama sürücüyle konuşmada yeterli değil.
Yolda niye müzik dinler yada niye telefona cevap verir diye mi soruyorsun?Eğer öyleyse ben kendimce cevaplayayım:
Müzik dinlemek olayı kulaklıkları takıp bangır bangır dinlemekten farklı yarı açık seste ve kornalar ile motorun sesini duyabileceğim bir aralıkta arka fon olarak müzik dinlerim ve bu beni rahatlatır,uzun yolculuğu daha katlanılabilir kılar,telefonla konuşmak her nekadar tehlike yaratma potansiyeli olsa da,kaskı çıkarmadan ve 50km/h'nin altındaki hızlarda kısa tel. konuşmasının çokta büyük bir tehlike yapmadığının görüşündeyim.Evden ararlar,ekmek al,vs. Bunun için sağa çekip,motoru durdurup,kaskı çıkartmaktansa,gelen çağrılara cevap vermeyi tecih ediyorum.
Bari ben bi de multimetre alayım
http://urun.gittigidiyor.com/yapi-ma...metre-74895287
Bu nasıl ki aceba? Çok da ucuzmuş. Bedavadan azıcık pahalı
Rüzgar sesi etkiliyor,motor sesinden duymak zorlaşıyor,bizim aletler de açık egzost baya bağırdığı için Birde bazen parazitli geliyor bazen,tekrar tekrar, neeyy? ne dedin? falan diye teyit etme amaçlı soruluyor.Dolayısıyla işin zevki kaçıyor.
Ben pek memnun kalmadım belki siz memnun kalırsınız,Midlantlere Scalarider lara göre oldukça ucuz,deneyebilirsiniz
Cihan'a katılıyorum interkom aldımmı iyi bişeyler almak lazım yukarıdaki linktekinin bir benzeri bende de var şehir içi düşük süratli sürüşlerde çok güzel bişey fakat sürat 80 den sonra neredeyse hiçbişey duyulmaz hale geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)