Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gv 249
    selçuk kardeşim büyük geçmiş olsun. en kötü kazan bu olur inşallah... aman dikkat arkadaşlar.

bu arada a2'in hayırlı olsun koray kardeşim. eskiden ıslatmak diye bir tabir vardı ama o da krize ğradı sanırım
    iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    klasiği boşver acustiğe devam anladım.
    http://www.mydukkan.com/urunler_deta...d=2547&gid=705
    yukarıdaki sitede gördüm 565 ytl bana verdikleri fiyat 600 ytl dolar kurundaki hareketlilikten olsa gerek öneriyorsan ve 1000 ytl den verirse alırım dostum.Teşekkürler.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    abi şimdi ayvalıktayım.istanbula döner dönmez o civardaki diğer arkadaşalarla da konuşalım bi buluşma ayarlayalım.ben ıslatma işine her zaman varım hem tanışmış oluruz çok mutlu olurum.Viceroy hocam; kullanılan ağaçlar çok sağlam.söylediğim sitelere girip fiyat karşılaştırması yaparsan eğer, arada büyük fark da olmazsa bence süper.. bir de sonuçtan beni haberdar et olur mu merak ederim ben şimdi gönderdiğin linke baktım, pazarlık mutlaka yapılmalı zaten..rica ederim abi ne demek. eğer birazcık yardımım oluyorsa ne mutlu bana..iyi ki varsınız..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Vıceroy eh artık Antalyaya geldiğinde yemekler benden sahilde gitar çalmak senden....
    Vıcerroy hocam; CBF500 cc için görüşlerini alsam?
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Selam arkadaşlar...

Forum müzikli oluyor süper valla Koray hocamız önderimiz bu konuda...

Hayırlı uğurlu olsun Koray kardeşim ehliyetin, insan cebinde ehliyeti olunca gezerken bile rahat ediyor.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    ya ben her zaman demiyor muyum bi buluşsak bir başka olur gvcilerin buluşması diye..bu yaz buluşacağız inşallah..orhanım kardeşim ehliyet cepteyken yürüyüşü bile değişiyor insanın vallahi şu anda ayvalıktayım ve çok yumuşak bir hava var. cunda'nın ışıkları pırl pırıl. bir gvci arkadaşlarım eksik...

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Selçuk dostum cbf 500 hem artçı rahatlığıyla hem yol tutuşuyla hemde yakıtta cimriliği ile mükemmel bir motosiklettir.Fakat gel gör ki 600 lük modelin satışını ciddi baltaladığından ara motor olarak görülen cbf 500 de artık dünya ve TR pazarından çekildi.Şahsen üretimi olmayan herşeyden ben çekinirim.Diyeceksin belkide hocam bunun 10 sene parça bulundurma garantisi yokmu!!! var olmasına elbet var ama bir çok marka bu konuda yasal gardını almış,çözüm ithalinden sonra 10 yıl...Bu demek oluyor ki TR de 10 yıldır bu markanın bu modeli satıyorsa stok parça bitince ithalatçı olaya el atmama hakkını saklı tutabiliyor.Bu durumda parça fiyatları parça azaldıkça artıyor.Benzeri olaylara en güvenilir markalardan bile örnekler sıralamak mümkün ama karıştırmayalım.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti
    -
    Vallahi burda da çok yumuşak bir hava var, işten eve gelirken motosikletle gezsem ne güzel olur diye geçiriyordum içimden ama mesaiye kalmıştım ve geç saatte eve dönüyordum. Hele bir havalar düzelsin acelemiz yok, gezeriz İstanbuldaki (+ Darıca ) GV ci arkadaşlarla

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    allah allah ya neden LS2 marka kaska böyle dedi bu adam?ben feyizoğlundan alanların yorumlarına bakıyorum hiç öyle yarım saat sonra işkenceye dönüşüyor diyen yok

off sıkıldım valla.para yok 200 tl civarında nası bir kask alabilirim ki?adam lazer vertigo'yu 240 tl'ye aldım diyor.internette 400 civarından satılıyor
    ne yapcam ben yaa
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    beyler internetin başında oturamıyorum bizimkilerle içeride oturuyorum arada bakıyorum.ilkercim ben de bu yüzden pantolon ve botu ertelemiştim maalesef. gerçi ben de okudum feyizoğlundaki yorumları. sadece bir eleman kaskın içinde çok gürültü olduğundan bahsetmiş 2 yıldız vermiş.istersen şimdilik pantolonu ertele, kaskı da içine sineni al..bir de bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek bu konuda.. onların da yorumlarını alalım..ORHAN ; ilk defa Ayvalık'tan bir an önce dönmek istiyorum. Ey iki teker sen nelere kadirsin.. Gelir gelmez yanındayım kardeşim..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750

arkadaşlar bende şuan feyizoğlundan NİC marka bu montun siparişini verdim.Kargo dahil 215 TL.Bakalım nasıl bişy gelecek
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    emrah düne kadar kafamdaki mont bu nic marka monttu ve kask olarakta airoh sv55 alacaktım ama pantolon da alayım diye kalita ve fiyat olarak biraz daha düşük modeller seçtim.ama o gösterdiğin mont hala içimde kaldı :(
    emrah sen hala gdr marka kaskını kullanıyor musun?ya rüzgar alıyor mu içine?memnunsan artık gözüm kapalı senin kasktan alacam artık

ya bu arada o montun fiyatı 219 tl olarak biliyorum.kargo dahil 225 falan ouyor galiba.indirime mi girmiş?

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Mrock ben prosev almadan önce NİC marka almıştım. Dokusu ve dikişleri güzel ancak korumaları ufak gelmişti. Ben yinede Prosev derim. Düştüm omuzumu parçalanarak korumuştu. Yani test edildi... Neyse hayırlı olsun.. İlkerciğim ben Prosev derim. Ama Mrock bir NIC e baksın belki o model farklı olabilir... Bu arada HNDA CBF 500 için teşekkürler.. Birisi bana GV ile takas ederim dedi. Fiyatı 9.250 YTL 2006 model 10000 km de dedi.. Bu arada sizlerle bir buluşma gerçekleştirmeden GV emden ayrılamam herhalde........ Honda CBF500 çok güçlü bir motor ama GV250 imdeki ruh onda yok bu arada... Bizlerin motoru tam bir karizma yahu!

Motosikleti
    bendeki mont da nick. içime t-shirt giysem bile üşümüyorum.. mont gerçekten çok başarılı..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    abi prosev alacam.bir dahaki ilk antalya'ya gelişimde inşallah motorumla yanına geleceğim selçuk abi.Karaca ile Nazlı Kız'ı yan yana getirir onları da tanıştırırız bu arada cbf 500 de zaman aşımına uğramakta olan bir motor selçuk abi.cbf 250 ve cbf 500 modellerinin üretimi durdu ve üretilmeyecek diye biliyorum ama karar senin.abi boşver bin nazlı kıza şöyle bir iki yıl,sonra v-storm a geçersin

ya arkadaşlar valla bekle bekle böyle gidersem hiçbişi alamıcam ne yapcam sinir oldum yaa.750 tl den fazla veremicem şuan tüm ürünlerin hepsi için.yetmiyor işte ne yapacam bilmiyom.

Motosikleti
    -
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler internetin başında oturamıyorum bizimkilerle içeride oturuyorum arada bakıyorum.ilkercim ben de bu yüzden pantolon ve botu ertelemiştim maalesef. gerçi ben de okudum feyizoğlundaki yorumları. sadece bir eleman kaskın içinde çok gürültü olduğundan bahsetmiş 2 yıldız vermiş.istersen şimdilik pantolonu ertele, kaskı da içine sineni al..bir de bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek bu konuda.. onların da yorumlarını alalım..ORHAN ; ilk defa Ayvalık'tan bir an önce dönmek istiyorum. Ey iki teker sen nelere kadirsin.. Gelir gelmez yanındayım kardeşim..
    Gel kardeşim gelde oturup sohbet edelim

Motosikleti
    Şimdilik yok :(
    herkese meraba arkadaşlar işe başladım inş. yaza veya yaz sonuna alıcam motosikletimi

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı KARSAVURDAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emrah düne kadar kafamdaki mont bu nic marka monttu ve kask olarakta airoh sv55 alacaktım ama pantolon da alayım diye kalita ve fiyat olarak biraz daha düşük modeller seçtim.ama o gösterdiğin mont hala içimde kaldı :(
    emrah sen hala gdr marka kaskını kullanıyor musun?ya rüzgar alıyor mu içine?memnunsan artık gözüm kapalı senin kasktan alacam artık

ya bu arada o montun fiyatı 219 tl olarak biliyorum.kargo dahil 225 falan ouyor galiba.indirime mi girmiş?
    Nakit havale ile bu fiyata indi.Bugün yarın elime geçecek valla hiç aklımda yoktu şuan ama birden alayım dedim.GDR marka kasktan memnun ben yani maks. 160km/h kadar çıktım hiçbir hava alma uğuldama duymadım.Daha üst hızlarda nasıl tepki verir bilmeyeceğim ama bence fiyatına göre başarılı bir kask.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    İlkerciğim nazlı kızım karacasını elbette herzaman bekler.. Benim ki beyin cimnastiği ortada bi'şey yok.. ELbette GV emden aldığım haz ve karakteristik hiçbişeyde yok.. Bu arada kapalı kask beni bunaltır... Ben ARC marka sadece önünde kocaman vizörü olan alttan hava alan rahat bir kask aldım. İçeri rüzgar sesi azda olsa giriyor fakat maskeyi takınca rüzgar bitiyor ve konforlu oluyor.. Ağzımı kapatması aslında çeneyi koruması demek ama çok bunalıyorum. Sanki nefes alamıyacakmışım gibi geliyor.....

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    o zaman gdr alıyorum abi yeter yaa.olmadı bir sene sonra bir daha alırım artık ne yapayım zaten bizim motorlarla 160 yapamayacağımıza göre ben 120 gibi seyir yapmak istiyorum en fazla.herhalde işimi görür o zaman bu kask.teşekkürler emrah.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)

Bu Konudaki Etiketler