Şamandıra takılı kalmış çok yüksek ihtimalle, çünkü hiç çalışmıyor ya da kablolarında bir sorun olsa sürekli dolu gösterirdi. Depoyu tamamen boşaltıp şamadırayı sökebilirsin, 2 tane vida tutuyor sadece. Söküp bir kaç kere hareket ettirdikten sonra taktığında düzelme ihtimali gayet yüksek, en fazla temas eden metali biraz bükmen gerekebilir. Ama anlamıyorsan hiç bulaşma bence ya servise git ya da max. 250 km'de depoyu doldur.
Selamlar...Ya arkadaşlar Şu Bizim Makinelerin Enjeksiyonlu Modellerinde Egzost Modifiyesi Yapan Varmı ? Şöyle Gürül Gürül Bir Örnek Var Mı ? Ya Da Yapılır Mı ? Yapılırsa Nasıl Yapılır? Amma Soru Sordum Ya Kusuruma Bakmayın...:( Yorum Bekliyorum Ricalarımla...
[B][/B]YAVAŞ VE ALÇAKTAN[B][/B]
Şimdi yok bildiğim kadarıyla ama daha önce vardı, görmüştüm. Gürül gürül egzoz olayını tamamen unut. Çünkü gerçekten güzel ses çıkartacak bir egzoz da yaptırsan bu motordan ses çıkmaz. Hem yapısı gereği hem de hacminden ve yine yapısından kaynaklı yüksek devirlerde kullanma zorunluluğundan dolayı. 2000-3000 devirde gidersen belki güzel ses çıkabilir ama bu motor o devirlerde gitmek için değil ve hacminden dolayı düşük devirlerde ürettiği güç yetersiz olur. Kısacası unut gitsin, ses istiyorsan yüksek hacimli bir motor almak zorundasın.
rıdvan usta on numarasın be yaf
ikinci el alacak olursam şayet gv mi seni bulup götüreceğim
helal sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
bu arada benim motoru ve ümit arkadaşım eki motorundan fotoları çalıp
motorunu satacak bir arkadaş warmış izmirde oturan
bunlar nasıl satıcı anlamıyorum ya ah telefonu kullanım dışı ola-masaydıda biraz stress atsaydım
neyse artık bu da linki yan kapakları gri olan ve köpüklü olan benim ki sis farı ve çantalı olan arkadaşınki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sifir-ayarinda-mh-drift-bir-bucuk-yil-garantili-tertemiz-97322137/detay
herkese iyi geceler..
kusura bakmayın bu sıralar aranızda olamıyorum malum sağlık problemleri..ancak düzelecek inşallah..yeğeniniz geçen hafta salı günü hem sünnet hem de ameliyat oldu..iyileşiyor gibi bakalım,daha kötüsünü göstermez inşallah allah..
mesut bahsettiğin ilan ilgi ilgili şikayette bulundum senin için..dikkate alırlar mı bilemem artık...
herkese hayırlı kandiller..kazasız belasız sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Herkese günaydın;
İlker gecmis olsun tekrar..
Arkadaslar motorumla 5000 km yi doldurmama saatler kala ilk gercek sorunumu yasamanın gurunu taşıyorum
Yolum dustukce uğradığım servisimde 'ne bicim motor topluyorsunuz arkadas' dememle başlayan konuşmamız,ne olduğunu sorduklarında 'arıza yapmıyor kardesim,siz para kazanamazsiniz' gibi bir cümle ve gıcık gülme efektleriyle tamamlandı hep,ya da Erdal'ın benimle kafa bulmasiyla
Lakin an itibariyle zincir korumamın kulağı koptu ve sonunda bir arızam oldu cok Sükür,gerçi kopup kırılıp çıkmadı yerinden ama olsun söküp bakmamı gerektiren bişey yasadım nihayet)
Almaya niyetlenen arkadaslara duyurulur zincir koruması sizi cok zorlayabilir hatta canınızdan bezdirebilir,dikkat edin
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Sorma Rıdvan cok canım sıkkın motor arıza yaptıgı icin,işin daha kötüsü de söküp 5dk da yapistirdigim icin geriye arıza kalmadı
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)