Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ocak 2013, 23:45
oleander48 adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
Facebook grup üyeliği için bende istek gönderdim. İsim Mehmet Kaya
Kış mevsiminde motosiklet branda altında duruyor ve nem yaptığı için nikelajlı yüzeylerde lekeler oluşmaya başladı. Bunları basit temizleme yolu var mı? Çamaşır suyu, tuz ruhu, kireç çözücü gibi maddelerden herhangi biri kullanılabilir mi? Deneyen arkadaş varmıdır?
Yapı market, nalbur gibi yerlerde bulabileceğin metylan ile temizleyebilirsin. WD40 da temizler belki daha kolay bile temizleyebilir ama metylan aynı zamanda cila görevi de görür -ki aslında ciladır.
Reklamlar
-
11 Ocak 2013, 00:00
arkadaşlar kışın 10/50 yazın 10/40 yağ kullanıcam sanırım
doğrumu biliyorum yanlışmı biliyorum beni bir bigilendirirseniz sevinirim
birde hangi marka yağı tavsiye edersiniz benzin istasyonlarında bulabilirmiyim acaba
-
11 Ocak 2013, 00:35
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kışın 10/50 yazın 10/40 yağ kullanıcam sanırım
doğrumu biliyorum yanlışmı biliyorum beni bir bigilendirirseniz sevinirim
birde hangi marka yağı tavsiye edersiniz benzin istasyonlarında bulabilirmiyim acaba
Sürekli 10w40 kullanacaksın, güvendiğin herhangi bir markayı alabilirsin.
-
11 Ocak 2013, 01:06
saol hocam
edit: bu arada sentetikmi olucak kısmi sentetikmi
-
11 Ocak 2013, 01:19
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
saol hocam
edit: bu arada sentetikmi olucak kısmi sentetikmi
Tercihine kalmış bir şey, mineral olmasın 4t motosiklet yağı olsun yeter.
-
11 Ocak 2013, 01:23
Merhabalar...
Henüz motoru olmayan biri olarak içimden bir his yakın zamanda GV250 fotolarımı paylaşacağımı söylüyor
Liberté, Égalité, Fraternité...
-
11 Ocak 2013, 01:47
Arkadaşlar herkese selamlar. Bende aranıza katılmasına artık ramak kalmış biriyim. Öncellikle şu linkteki ilan için fiyat konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-cok-temiz-full-bakimli-kore-mali-chopper-araclatakas-olur-87346261/detay
Bu ilk motosikletim olacak ve İstanbul'da sık sık şehir trafiğinde kullanacağım. GV250 yi aldıktan sonra trafiğe çıkmadan, maddi gücüm el verdiğince Honda nın sürüş eğitimlerine katılmayı düşünüyorum. Bu eğitimleri alan arkadaşlar var mıdır ve düşünceleri nelerdir.
-
11 Ocak 2013, 18:29
AYAKLIKLARIN BAĞLANTISI ÇİFT CİVATALI, BEN GERİDE KALAN CİVATA DELİKLERİNİ KULLANDIM.
-
11 Ocak 2013, 18:57
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Motor satan var mı ki? Kaliteli olsun biraz pahalı da olabilir arkadaşa alıyoruz.
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Cihan Gv250 ADV'sini satıyordu bir ara.
Gv 250'mi bir ara satmaya niyetlendim ama alıcı vazgeçmişti sonra bende satıştan vazgeçmiştim.Nisan ayı ortaları Mayıs ayı başları gibi yeniden satmaya niyetlenirim,eğer acil motor arayan yoksa.
-
11 Ocak 2013, 19:14
Başkan beni de eklermisin facebook sayfaya Atilla KORKMAZ
-
11 Ocak 2013, 23:47
selamlar arkadaşlar...
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Motor satan var mı ki? Kaliteli olsun biraz pahalı da olabilir arkadaşa alıyoruz.
bende güzel,yakışıklı bi gv var bir ara satmaya karar vermiştim bakmak isterseniz mesaj atın irtibata geçelim.
-
12 Ocak 2013, 00:18
Şu FI lambasının sürekli yanıyor durumda olması problemiyle karşılaşan kimse oldu mu arkadaşlar? Karşılaşıldıysa neden oluyormuş ve nasıl çözüldü (ya da çözüldü mü)?
-
12 Ocak 2013, 01:05
Slayerrr adlı üyeden alıntı
8500'e alabilir misin emin değilim, ruhsat masrafları da en az 300 TL tutar hatta takipçi de para alacak 350 falan olur. Aksesuarları bayiden alamazsın çünkü distribütörü aksesuar getirmiyor zaten en çok kullanılan koruma demiri de orjinal değil Kağırhane'de bir yer yapıyor. Küçük değişikliklerden kastın ne tam olarak söylersen belki fiyatlarını söyleyebilirim. Önceki sayfada ÇAYAN'ın bir mesajında referans alabileceğin bir kaç fiyat var. Korumalar da tamamen ayırdığın bütçeye oranlı ama en azından 1000 TL'ye yakın olur.
Kafamda olan şeyler;koruma demiri,ufak plaka şimdilik bunlar o zaman motor bana tahmini 9.200 e flan patlar,ayrıca ekipmanlara da bütçe ayırırsak en az 10.000 Tl miz olması gerekiyor gibi duruyor sanırım yanılıyormuyum,her şeyin yeterince uygun olması için ?
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
-
12 Ocak 2013, 01:06
Geçenlerde oldu bana,motorda herhangi bir arıza olmadıgı halde yanıyordu.servise gittim cihaz yoktu,kendiliğinden söndü sonra.nem yada yağıştan kaynaklanmış.
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
12 Ocak 2013, 01:26
revan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese selamlar. Bende aranıza katılmasına artık ramak kalmış biriyim. Öncellikle şu linkteki ilan için fiyat konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-cok-temiz-full-bakimli-kore-mali-chopper-araclatakas-olur-87346261/detay
Bu ilk motosikletim olacak ve İstanbul'da sık sık şehir trafiğinde kullanacağım. GV250 yi aldıktan sonra trafiğe çıkmadan, maddi gücüm el verdiğince Honda nın sürüş eğitimlerine katılmayı düşünüyorum. Bu eğitimleri alan arkadaşlar var mıdır ve düşünceleri nelerdir.
Fiyat karşılaştırmasını diğer ilanlara bakarak yapabilirsin, sonuçta ben de öyle yapacam. Dikkat çeken motorda hiç bir aksesuar olmaması.
ÇAYAN adlı üyeden alıntı
Şu FI lambasının sürekli yanıyor durumda olması problemiyle karşılaşan kimse oldu mu arkadaşlar? Karşılaşıldıysa neden oluyormuş ve nasıl çözüldü (ya da çözüldü mü)?
FI lambasının yanması sensörlerden birinde o an sorun var demek. Bu ayaklık sensörü gibi basit bir şey de olabilir, yakıt sistemiyle alakalı bir şey de.
Felsefeci adlı üyeden alıntı
Kafamda olan şeyler;koruma demiri,ufak plaka şimdilik bunlar o zaman motor bana tahmini 9.200 e flan patlar,ayrıca ekipmanlara da bütçe ayırırsak en az 10.000 Tl miz olması gerekiyor gibi duruyor sanırım yanılıyormuyum,her şeyin yeterince uygun olması için ?
Koruma demiri 250 TL ufak plaka dediğin de 10-20 TL'lik bir şey
Levent E. adlı üyeden alıntı
Geçenlerde oldu bana,motorda herhangi bir arıza olmadıgı halde yanıyordu.servise gittim cihaz yoktu,kendiliğinden söndü sonra.nem yada yağıştan kaynaklanmış.
2011 sonrası modellerde en gereksiz şeyler bile lambayı yakabildiği için motorun çalışması stabilse bir süre aldırmayabilirsin lambanın yanmasına.
-
12 Ocak 2013, 01:28
Levent E. adlı üyeden alıntı
Biraz araştırmaya çalıştım da bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. Yurtdışı forumlarda da aynı sorundan muzdarip olanlar var. Özellikle 2010 ve 2011 modellerde rastlanmış. İşin ilginç yanı yetkili servisler (TR ve yurtdışındaki) bu sorunu çözmekte aciz kalıyorlarmış. Elektronik beyinle ilgili bir sorun olduğunda ısrar edip beyni değiştirenler arasında sorunu çözülenler olduğu söylenmiş vs.
-
12 Ocak 2013, 02:23
Karbüratör candır.
-
12 Ocak 2013, 19:19
1 gün daha geçmek üzere...
-
12 Ocak 2013, 20:33
Birader sen ince hastalığa tutulcan mazallah bu motor yüzünden
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
12 Ocak 2013, 22:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler