Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Ocak 2013, 22:35
Pardon mototal yazmışım, mototaş olacaktı. Gerçi o da yakınında sanırım. Benim sormak istediğim bu tarz firmaların genelde böyle bir politikaları var mı? Yani "kardeşim ben sizden şunu bunu onu alacağım, internette gördüğüm fiyatın dışında birşey yapar mısınız" vs. desem olağandışı bir davranış mı olur, yoksa bu motor ekipmanları piyasasındaki şirketler için normal bir hadise midir? Çünkü okuduğum yazılar oldu, internette 1000 dediklerine mağaza da 800 falan diyebiliyorlarmış diye...
Liberté, Égalité, Fraternité...
Reklamlar
-
10 Ocak 2013, 00:52
Motor mağazalarında böyle yaparlar mı bilmiyorum ama pazarlık her yerde yapılabilir Eminönündeki fotoğraf mağazaları, aletleri sitelerindeki fiyatın 4'te 3'üne satıyorlar, motor malzemeleri satan mağazalarda durum nasıldır bilemiyorum.
-
10 Ocak 2013, 01:20
Gv takipçilerine 2 sorum olacak öncelikle nette farklı renkte yurt dışı fotoğrafları mevcut,sonuçta sözleşmeye imza atıyoruz ve Kanuni Kore'den getiriyor diye biliyorum motoru,istediğimiz rengi getirebilirmiyiz yoksa renk sınırlaması mevcut mu?Ayrıca 2013 modelle ilgili duyumu olan var mı?Nette araştırıyorum bir bilgiye ulaşamıyorum.
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
-
10 Ocak 2013, 01:22
Arkadaslar koruma demirinin alt ayakları nereye bağlanıyor?? önumuzdekı hafta yaptırıcamda ust ayaklar radyatör vidararına peki alt ayaklar??
-
10 Ocak 2013, 01:38
Felsefeci adlı üyeden alıntı
Gv takipçilerine 2 sorum olacak öncelikle nette farklı renkte yurt dışı fotoğrafları mevcut,sonuçta sözleşmeye imza atıyoruz ve Kanuni Kore'den getiriyor diye biliyorum motoru,istediğimiz rengi getirebilirmiyiz yoksa renk sınırlaması mevcut mu?Ayrıca 2013 modelle ilgili duyumu olan var mı?Nette araştırıyorum bir bilgiye ulaşamıyorum.
1-2 sayfa önce Şubat'ta çıkacak yazmışlardı
-
10 Ocak 2013, 02:41
OMENEVSE adlı üyeden alıntı
BEN KONJEKTÖR PROBLEMİ YAŞADIM.AKÜ ŞARJ ETMİYORDU, MOTOR ÇALIŞIRKEN AKÜYE GELEN KABLOLARI ÖLÇTÜĞÜNDE 14V GÖRMELİSİN , DÜŞÜK VOLTAJ GELİYORSA KONJEKTÖRÜ DEĞİŞTİR.(FARLARIN AÇIKSA 12V A DÜŞER.)
Voltajın 14V altında olması konjektörün arızalı olması demek değildir. 5000 devir civarında 13 voltun altına düşüyorsa sorun vardır.
hyce adlı üyeden alıntı
Kadıköy'de Nautilus'un karşısındaki. 9012 TL olmuş.
Çakırca motorla görüş, daha ucuza verecektir. Pazarlık yap.
Motorlar sipariş üzerine gelmiyor halihazırda elinde olanları satıyorlar. Ben mevcut renkleri beğenmedim bana şu rengi getirin diyebileceğine pek ihtimal vermiyorum. 2013 modeller Şubat gelecek demişti bir arkadaş. Zaten daha önce geleceğini de pek sanmam.
mali_181 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar koruma demirinin alt ayakları nereye bağlanıyor?? önumuzdekı hafta yaptırıcamda ust ayaklar radyatör vidararına peki alt ayaklar??
Ayak peglerinin bağlı olduğu kısıma bağlanıyor.
-
10 Ocak 2013, 02:53
Mali;Basamaklara bağlantı yapabilirsin sanırım,yada tam arkalarindaki ufak boru çıkıntıların icine dis çekip bağlanabilir ki ben öyle yaparım muhtemelen.guzel bir model çıkar da biz de ilham alalım daha karar veremedim modele..
2013 Gv'de muhtemelen hiç degisiklik yok ama fabrikayı arayıp ogrenilebilir,gerçi onlar Gv ile alakalı olarak buradaki ustalardan daha az şey biliyor emin olun
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
10 Ocak 2013, 03:17
Slayerrr peki fiyat olarak 8.500 civarı bu motor,ruhsat,plaka vs dahil ne kadara mal oluyor?İsteğe bağlı bayiiden koruma demiri,küçük plaka vs gibi ufak değişiklikleri de yapmak istiyorum,ufak tefek değişikliklerle birlikte her şey dahil ne kadara patlar?Ayrıca böyle bir motor için yakışan standart bir ekipman çıkarsak ortalama ne kadara mal olur korumalıklar ?
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
-
10 Ocak 2013, 03:27
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin. Etkinlik için daha çok şurayı kullanıyoruz. http://www.facebook.com/groups/gv250/
Hoşbuldum Çok Teşekkür Ederim Hemen Kayıt Oldum..
[B][/B]YAVAŞ VE ALÇAKTAN[B][/B]
-
10 Ocak 2013, 03:39
Slayerrr peki fiyat olarak 8.500 civarı bu motor,ruhsat,plaka vs dahil ne kadara mal oluyor?İsteğe bağlı bayiiden koruma demiri,küçük plaka vs gibi ufak değişiklikleri de yapmak istiyorum,ufak tefek değişikliklerle birlikte her şey dahil ne kadara patlar?Ayrıca böyle bir motor için yakışan standart bir ekipman çıkarsak ortalama ne kadara mal olur korumalıklar ?
8500'e alabilir misin emin değilim, ruhsat masrafları da en az 300 TL tutar hatta takipçi de para alacak 350 falan olur. Aksesuarları bayiden alamazsın çünkü distribütörü aksesuar getirmiyor zaten en çok kullanılan koruma demiri de orjinal değil Kağırhane'de bir yer yapıyor. Küçük değişikliklerden kastın ne tam olarak söylersen belki fiyatlarını söyleyebilirim. Önceki sayfada ÇAYAN'ın bir mesajında referans alabileceğin bir kaç fiyat var. Korumalar da tamamen ayırdığın bütçeye oranlı ama en azından 1000 TL'ye yakın olur.
-
10 Ocak 2013, 14:52
Şu arkadaşımız anladığım kadarıyla pegin bağlı olduğu vidayı söküp daha uzununu takıp somunlu hale getirmiş doğrumudur arkadaşlar??
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
Levent E. adlı üyeden alıntı
Mali;Basamaklara bağlantı yapabilirsin sanırım,yada tam arkalarindaki ufak boru çıkıntıların icine dis çekip bağlanabilir ki ben öyle yaparım muhtemelen.guzel bir model çıkar da biz de ilham alalım daha karar veremedim modele..
2013 Gv'de muhtemelen hiç degisiklik yok ama fabrikayı arayıp ogrenilebilir,gerçi onlar Gv ile alakalı olarak buradaki ustalardan daha az şey biliyor emin olun
Önümüzdeki hafta büyük ihtimal fotoğrafları atarım yada ondan sonraki hafta malum izin günüm sadece perşembe
-
10 Ocak 2013, 15:11
mali_181 adlı üyeden alıntı
Şu arkadaşımız anladığım kadarıyla pegin bağlı olduğu vidayı söküp daha uzununu takıp somunlu hale getirmiş doğrumudur arkadaşlar??
Tam olarak öyle.
-
10 Ocak 2013, 15:19
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Tam olarak öyle.
bende bu şekilde yaptırayım o zaman
-
10 Ocak 2013, 15:38
Boyle yapacaksan biraz daha uzun civata kullanıp çift somun koy kardesim kontra olsun daha sağlıklı olur.
Bu arada merak edenler için;2013 modeller Şubat sonu geliyormuş ve su an hyosungda olup burada olmayan renklerin de gelecek olmasının dısında başka herhangi bir degisiklik yokmuş arkadaslar,bir de fiyat olmuş 9100tl..
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
10 Ocak 2013, 15:47
Levent E. adlı üyeden alıntı
2013 modeller Şubat sonu geliyormuş ve su an hyosungda olup burada olmayan renklerin de gelecek olmasının dısında başka herhangi bir degisiklik yokmuş arkadaslar,bir de fiyat olmuş 9100tl..
Ee ozaman en düşük ikinci el GV 250'de 5bin'i hakeder değil mi? Biraz değerlernir motorlarımız
-
10 Ocak 2013, 16:49
audioslave adlı üyeden alıntı
Ee ozaman en düşük ikinci el GV 250'de 5bin'i hakeder değil mi
? Biraz değerlernir motorlarımız
Kasap et derdinde, koyun can derdinde
Liberté, Égalité, Fraternité...
-
10 Ocak 2013, 17:01
audioslave adlı üyeden alıntı
Ee ozaman en düşük ikinci el GV 250'de 5bin'i hakeder değil mi
? Biraz değerlernir motorlarımız
Motor satan var mı ki? Kaliteli olsun biraz pahalı da olabilir arkadaşa alıyoruz.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
10 Ocak 2013, 18:13
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Motor satan var mı ki? Kaliteli olsun biraz pahalı da olabilir arkadaşa alıyoruz.
Cihan Gv250 ADV'sini satıyordu bir ara.
-
10 Ocak 2013, 23:17
Selamlar forum sakinleri..yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..kış geldi motorumuzu dinlenmeye aldık..dört tekerle idare ediyoruz.bahar gelsede geziler yapsakda kendimize gelsek
-
10 Ocak 2013, 23:26
Merhaba Arkadaşlar,
Facebook grup üyeliği için bende istek gönderdim. İsim Mehmet Kaya
Kış mevsiminde motosiklet branda altında duruyor ve nem yaptığı için nikelajlı yüzeylerde lekeler oluşmaya başladı. Bunları basit temizleme yolu var mı? Çamaşır suyu, tuz ruhu, kireç çözücü gibi maddelerden herhangi biri kullanılabilir mi? Deneyen arkadaş varmıdır?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)
Bu Konudaki Etiketler