Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ocak 2013, 00:54
Cayan kardesim,yukarida da yazdim,Ridvan kardesimiz de yazmis,senin suam ihtiyacin olan sey;ehliyet ve motor.Daha sonra kask mont eldiven ve dizlik.Motor pantolonlari soguk kis gunleri disinda kullanissiz,bende Nitro pantolon var,dizlikten ve Revit yandan fermuarli pantolondan ona sira gelmiyor,gelsede kullanmam,kazulet gibi,yerletiyor cikarsak cikaramazsin,giysen bi dert giymesen bi dert.Giysi ve motoru hallet once,ayaklik dedigin sanirim genis pegleri kastediyorsun,sen once motoru al,demiri de Pegi de on camida halledersin,herseyin bur zamani var,level level ilerle,yoksa isin icinden cikamazsin,yada en kestirmesi,Konya bisiklete en uygun sehirlerden,kap bi bisiklet,ohh kafa rahat takilirsin,inan ben Konya da olsam motora binmezdim.Ciddiyim
Reklamlar
-
07 Ocak 2013, 22:26
Bugün yolda benimle karşılaşsaydınız motosiklet kullanan kardan adam görebilirdiniz.
-
08 Ocak 2013, 00:32
Çayan
Motorunu işe gidip gelmek için kullanacaksan kış ayları için revitin yandan fermuarlı pantolonunu al, gerçekten çok pratik bir ürün, ben başka bir markayı kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum. Bende deri, kız arkadaşımda tekstil mont var, ikimizde üşümüyoruz ve son derece memnunuz, deri almak istersen Hudson'un sitesine gir ve fuara mutlaka gel. Deri montların güzel bir yanı gündelikte de kullanabilir olmadır. Ben benim montumla bütünleştim artık. Yaz kış yağmur çamur demeden takım elbise ile işe gidip gelen birisiyim. Koruma demirin acemiysen olsun evet, yoksa ufacık bir hataya sana zarar gelmese bile motorunun deposunu çizebilirsin. Bence kask olayına denemeden girme. Kafa yapına uygun olanı seç. Seçerken şunu unutma kafanı sıkması normal bişey. Son not eğer daha önce bir motorun olmadıysa bir anda gidip herşeyin en pahalısını alma. Düşük bir ihtimal de olsa, motora alışamayıp bırakma gibi bir durumunda olabilir. Aldıkların elinde kalmasın.
-
08 Ocak 2013, 01:38
İlginiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fuara kesin geliyorum. O stant senin, bu stant benim dolanıp duracağım en doğru seçimleri yapıncaya dek. Bu nedenle fuarda garip davranışlar sergileyen bir kişi dikkatinizi çekerse, o kişinin ben olabileceğimi düşünebilirsiniz Şaka bir yana umarım geldiğime değer. Hatta 1 hafta öncesinden gelip Schalke maçına mı gitsem diye düşünmeye başladım.
Liberté, Égalité, Fraternité...
-
09 Ocak 2013, 00:20
Tam kar yerden kalksın da alayım diyordum, bugün bayiyi aradım, dün zam geldi dediler
-
09 Ocak 2013, 01:08
Merhaba Arkadaşlar Ben İstanbul / Çapa' Dan Görkem...
2012 Model Hyosung GV250 Sahibiyim...
Takip Ettiğim Kadarı İle Burası Paylaşım Konusunda Çok Yardımcı
İnsanlardan Oluşan Bir Grup...Merak Ettiğim Bir Konu Var ?
Burası Haricinde İletişimde Olduğunuz, Buluşma Organizsyonlarını Planladığınız
Ayrı Bir İletişim Ağınız Ve Ya Bu Konuda Açılan Ayrı Bir Konu Sayfanız Var Mı?
Şimdiden teşekkür Ederim...
Tekeriniz Düz Bassın..
[B][/B]YAVAŞ VE ALÇAKTAN[B][/B]
-
09 Ocak 2013, 02:51
hyce adlı üyeden alıntı
Tam kar yerden kalksın da alayım diyordum, bugün bayiyi aradım, dün zam geldi dediler
Hangi bayi ve kaç para olmuş?
ibanez_one adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar Ben İstanbul / Çapa' Dan Görkem...
2012 Model Hyosung GV250 Sahibiyim...
Takip Ettiğim Kadarı İle Burası Paylaşım Konusunda Çok Yardımcı
İnsanlardan Oluşan Bir Grup...Merak Ettiğim Bir Konu Var ?
Burası Haricinde İletişimde Olduğunuz, Buluşma Organizsyonlarını Planladığınız
Ayrı Bir İletişim Ağınız Ve Ya Bu Konuda Açılan Ayrı Bir Konu Sayfanız Var Mı?
Şimdiden teşekkür Ederim...
Tekeriniz Düz Bassın..
Hoşgeldin. Etkinlik için daha çok şurayı kullanıyoruz. http://www.facebook.com/groups/gv250/
-
09 Ocak 2013, 12:28
Bu arada Facebook grubuna katılmak isteyenlerden tanımadığım/kim olduğunu çıkaramadığım kişileri kabul etmiyorum. Onay bekleyen 20 küsur kişi içinde buradan birileri varsa yazsın.
-
09 Ocak 2013, 15:17
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
09 Ocak 2013, 15:48
Levent E. adlı üyeden alıntı
Artiz misin?
Bana diyorsan, evet
-
09 Ocak 2013, 15:57
Arkadas castin biibır misin,kabul etsene milleti zaten bir avuç var,bölünerek mi çoğalacaz
-
09 Ocak 2013, 16:20
Arkadas castin biibır misin,kabul etsene milleti zaten bir avuç var,bölünerek mi çoğalacaz
Zaten o bir avuç insanı kabul ediyorum, sorun şu ki konuyla alakası olmayan, bir ton insan ekliyor, kapalı ya herhalde millet grupta çok önemli şeyler dönüyor sanıyor. Bu forumdan olduğunu anladıklarımı zaten direkt kabul ediyorum.
Merak edenler için özetliyim gruptaki muhabbeti; ben her hafta buluşalım mı yazıyorum. Ben okula gidecem, ben çalışıyorum, işim var gibi cevaplar geliyor ve buluşamıyoruz.
-
09 Ocak 2013, 16:50
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Zaten o bir avuç insanı kabul ediyorum, sorun şu ki konuyla alakası olmayan, bir ton insan ekliyor, kapalı ya herhalde millet grupta çok önemli şeyler dönüyor sanıyor. Bu forumdan olduğunu anladıklarımı zaten direkt kabul ediyorum.
Merak edenler için özetliyim gruptaki muhabbeti; ben her hafta buluşalım mı yazıyorum. Ben okula gidecem, ben çalışıyorum, işim var gibi cevaplar geliyor ve buluşamıyoruz.
Yengen vizesine tabi olanlarla her defasında bıkıp usanmadan ''ortada bir yerde buluşalım'' diyen Gebzelileri de unutma
-
09 Ocak 2013, 16:52
Büyük ihtimalle feysbuk sayfasının reytingi burdan daha yüksektir,insanlar lavaboya bile gitmeden once feysbuk sayfasından icinde ne var diye bakmaya çalışıyor gunümüzde,o yüzden ben de destekliyorum seni castin
Bu arada o organizasyonlara da devam etsek?Yarin Perşembe,hava da düzeldi
-
09 Ocak 2013, 16:55
gencotr adlı üyeden alıntı
Yengen vizesine tabi olanlarla her defasında bıkıp usanmadan ''ortada bir yerde buluşalım'' diyen Gebzelileri de unutma
Benden başka gelecek olan varsa bugün boğaz dolaylarında buluşalım.
Büyük ihtimalle feysbuk sayfasının reytingi burdan daha yüksektir,insanlar lavaboya bile gitmeden once feysbuk sayfasından icinde ne var diye bakmaya çalışıyor gunümüzde,o yüzden ben de destekliyorum seni castin
Bu arada o organizasyonlara da devam etsek?Yarin Perşembe,hava da düzeldi
Bugün yine yazdım facebook'a şimdilik tek cevap niye Çarşamba oldu.
-
09 Ocak 2013, 17:24
BEN KONJEKTÖR PROBLEMİ YAŞADIM.AKÜ ŞARJ ETMİYORDU, MOTOR ÇALIŞIRKEN AKÜYE GELEN KABLOLARI ÖLÇTÜĞÜNDE 14V GÖRMELİSİN , DÜŞÜK VOLTAJ GELİYORSA KONJEKTÖRÜ DEĞİŞTİR.(FARLARIN AÇIKSA 12V A DÜŞER.)
-
09 Ocak 2013, 18:48
Benim bir tanıdık GV 250 arıyor; satan ya da tanıdığı olan varsa haberleşebilirsek sevinirim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
09 Ocak 2013, 22:12
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Hangi bayi ve kaç para olmuş?
Kadıköy'de Nautilus'un karşısındaki. 9012 TL olmuş.
-
09 Ocak 2013, 22:13
....Zam gelmiş...
....9092 (DOKUZBİNDOKSANİKİ) gayme yapmışlar fiyatı...
....2000 üst baş...
.....220 koruma demiri...
.....200 sissy bar...
.....150 yan çantalar...
.....200 ön cam...
.....300 fuara geliş dönüş...
...12162...TOPLAM
Daha bilmem ne kadar tutacağını bilmediğim sigortasıdır, plakasıdır, ruhsatıdır, ötvsidir, ehliyetidir derken... 13250-13500 civarına patlayacak herhalde...
İyisi mi üst baştan 250-300 kısayım, ehliyeti yaza erteleyeyim, fuar için gelişimde çok açılmayayım, ön cam, sissybar ve çantarı da bir süreliğine bekleteyim. Takriben 1500-2000 lira azaltmış olurum sanırım masrafları...
Fuara indirim olur ve deneyerek alırım diye geliyorum ama bu üst başın tümünü bir yerden alırsam indirim yaparlar mı ki acaba? Yoksa her durumda internet fiyatları mı geçerli olur. Mototal adlı siteden genelde beğendiğim şeyler. Bilginiz var mı acaba?
Liberté, Égalité, Fraternité...
-
09 Ocak 2013, 22:19
Mototalin mağazasına git. Yakınında birkaç motosiklet malzemesi mağazası daha var. Kadıköy evlendirme dairesinin yanında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler