selçuk geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın
tekerin düz bassın. Aman yollara dikkat. bilmediğimiz ya da ilk defa geçtiğimiz yollarda daha da dikkat
selçuk geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın
tekerin düz bassın. Aman yollara dikkat. bilmediğimiz ya da ilk defa geçtiğimiz yollarda daha da dikkat
enjoy your ride and enjoy forever
şelçuk çok geçmiş olsun
Selçuk abi çok geçmiş olsun... Mıcırda kaymak nedir bilirim, hele ki bir saniye öncesi ve bir saniye sonrası arasındaki o şaşkınlık :S çok geçmiş olsun...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
selam arkadaşlar.nasıl gidiyo?oumar sende gv 250 istiyordun galiba?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
evet yahu istemezmiyim:D:D deli oluyorum o motor için... ya harbiden bana cuk diye oturan iki motordan birisi... ya şu sıralar biraz pasif araştırmadayım, henüz kesin alım kararı alınmadı evde:(:( pasif olarak bakıyoruz, araştırıyoruz...
ooops!
İki motor demişsin diğeri ne?
Biri hareketli daha atik ve dinamik diğerine göre daha spor olan Cbx250 Twister, diğeri ise asil duruşyla oturaklı oluşuyla ilgiliyi üstünde toplayan GV250... ikisininde üstüne oturduğumda o karaktere bürünebiliyorum:D ama yinede herzaman gv250 ilk tercihim
ooops!
twister da güzel motor ama sıfırı üretilmiyor diye biliyorum.ben de ileride cbf 125 düşünüyorum bir depo ile 400 km falan yapıyormuş diye duydum.şehiriçi kullanırım evde dursun babam takılır onunla falan diye düşünüyorum.ama sadece dediğin gibi pasif bir düşünce..
ilker gv nin üstüne gül koklamak haaa
şaka şaka cbf gerçekten de çok az yaktığını biliyorum çok tasarruflu...
enjoy your ride and enjoy forever
tarkan daha aldatmam aklıma geliyor zaten.ama şimdi önümde düğün falan var.motora daha fazla para ayırırsam hatun beni öldürür bir terslik olmazsa en az 2 sene motorumla takılacağım.daha sonra duruma göre hareket edeceğim artık.sen ne yaptın?son durum ne?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ama kazanın ve motorun gerçekten şakası yok..
Bu arada sanırım bu düşünceler GV lerimizi aldatmak değil de motor aşkımız. Bence gerçek bir motorsever her tür iki tekeri beğenendir. Takım tutar gibi değil. Mesela çok zengin olsaydım. iyi bir enduro, iyi bir cruıser, iyi bir commuter, ve en son pratik bir scooter ım olsun kim istemez ki... Ama ekonomik nedenler ile kendimiz en fazla tatmin edecek tek model üzerinde karar kılıyoruz. Yoksa şu motor bence çok hoş...
http://blog-br.com/uploads/j/jhonatanjeives/32279.jpg
Ama sonuçta GV bu .. GV 250 imden aldığım haz beni tatmin ediyor. Çok keyifli oluyorum. Eğelnceli.. Hele yaz gelsin arkadaşlar...
Bu arada GV250 inin sıfırı 8800 YTL olmuş... Yani fazla değil mi bu fiyat...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
herkese merhaba biraz önce a2 yazısınıda ehliyetime eklettim.. yani a2 artık dosya olmaktan kurtuldu.. yasal motorcuyum artık paylaşayım dedim mutluluğumu sizlerle... hadi havalar düzelsin artık
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
selçuk abi biraz pahalı geldi bana da ama ikinci ellerine yansır belki
koray abi hayırlı olsun.ben 2006'da ekletmişti A2'yi normal ehliyetime.o zamanlar cbr125 vardı hayalimde sonra selçuk abinin gösterdiği gibi commuter tarzı motorlar ilgimi çekti.cbf 250 alayım diye kafama koydum.taaki gv 250 sayfasına göz atana kadar.okudukça okudum hiç bıkmadan baştan sona kadar.rüyalarımda bile görmeye başladım motoru.sonunda hayırlısıyla sahip oldum çok güzel bişi motor sahibi olmak.allah hepimize sağlık ve afiyet içinde binmek nasip etsin.birazdan size son olarak yaptığım listeyi göstereceğim.feyizooğlundan alacağım ürünlerin listesi.lütfen yorumlarınızı yazın arkadaşlar.
LS2 DELTA çeneden açılır kask
PROSEV marka mont (selçuk abinin montun siyahı)
NEBEL marka pantolon
PROSEV marka mafsallı dizlik.
ZEN marka eldiven.
bunların yanında motor brandası,zincir temizleme spreyi,zincir spreyi,lastik tamir köpüğü ve balaklava da var.normalde airoh sv55 marka kask alacaktım.koray abi de kullanıyor ama pantolon almak istediğim için daha ucuz kask alıp geri kalan para ile pantolon alma yoluna gitmeye karar verdim.yorumlarınız lütfen..?
alla alla ya biraz önce bir sürü arkadaş vardı bu başlıkta.şimdi ses seda yok.nerdesiniz?
bugün forumda bir yerde okudum ama hatırlamıyorum hangi topic.. yarım saatten sonra eziyete dönüşüyor yazmışlar.. tabi hangi model bilmiyorum.. sitede kasklarla ilgili yazıları bi oku istersen.. gerçi benim kaskta çok sessiz sayılmaz.. ilker buldum abi şunu bir oku http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-yazin-6.html
koray selam
Bugün elektro gitarımın sap ayarını sormak için mersin yamaha müzik merkezine uğradım. Orada ıbanez 30 watt anfi ve yine ibanezin ekolayzırlı elektro akustıc (semi akustıc) siyah bir gitarını beğendim. her ikiside çin malıydı Dolar üzerinde hesaplattırdım 1080 ytl tutuyordu. 1000 ytl olursa 6 taksitte alırım dedim,patrona sormamız lazım 1050 ytl olur ama 1000 ytl sanmıyoruz dediler. Sana sormak istediğim bu kalite markanın çin malı olması alıp almamak için yeterli bahanemi yoksa bu fiyattan alınırmı sence? marshall 30 wat anfi başka yerde hindistan malı ve 700 ytl üstelik bu konuda senin fikrin nedir? saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
abi şimdi yanımda kuzenim vardı ( gitarcı ) direk onun dediklerini yazıyorum.. kuzenimdede fender squier gitar var ve çin malıymış.. amerikanlarla çok az bi fark olduğunu çünkü fender ve ibanez markası çıtasını yüksek tutuyor ve ürünlerini piyasaya sürmeden önce kılı kırk yarıyor.. birde yamaha müzik türkiyede heryerde işini iyi yapan ve kalitesiz ürün satmadıklarını kanıtlamış olan yerler.. distortion tonları istiyorsan marshal öneriyor ama soft müzik düşünüyorsan ibanez 30 yada fender 15 vatlıkta işini görür diyor.. ama eğer acele değilse karar diğer müzisyen arkadaşlarada sorabilirim..
Yarın japon RG250 elektro gitar olan ıbanezimi sap ayarı ve tel değişimine götürüyorum.(15 ytl sap ayarı 15 ytl tel) gaza gelirsem her an alabilirim saydıklarımı.1000 ytl yem attım ama hemende yemediler
Yarın sabah belli olacak.Al diyorsan hesaplı diyorsan alırım.
fender squier elektro gitardır,benim sorduğum ibanez ise yarı elektro yani anfisiz çalınabilen acustıc gitar.
buişlerde prof bi arkadaş var onu aradım ulaşamadım bu akşam ona ulaşır buraya cevap yazarım mutlaka..
Gitar konusunda üniversite yıllarımda çin olayı yoktu ve sağlam paralar ödemiştim,şimdi fiyatın yarı yarıya olması beni heyecanlandırdı açıkçası
Birde semi acustıc gibi ekolayzırli semi klasik ibanezde var kesik kasa fiyatı 60 dolar daha fazla hangisi olsun konusunda da kafam gidip geliyor! Cevabını arada kontrol ederim dostum.Şimdiden teşekkürler.
Ibanez AEG10E Elektro Akustik Gitar
Arka & Yan: Maun
Sap: Maun
Manyetik: Fishman® Sonicore™ Manyetik
Preamp: Ibanez SST Preamp
Burgular: Ibanez Smooth Tuner AS
Eşikler : Ibanez Ivorex II
Köprü Pinleri: Ibanez Advantage Bridge
Askı Düğmesi: Akustik Gitarlar için Ibanez Strap Button
Klavye: Gül ağacı
Ibanez TBX30R Tone Blaster- Elektro Gitar Amfisi
Mükemmel özellikler ile uygun fiyatı bir arada sunabilmeyi başaran Ibanez Tone Blaster serisinin; clean, crunch, overdrive, ve sert distortion tonları mükemmel sonuçlar verecek. Daha iyi clean ve crunch tonlar için "clean" kanalında gain kontrolü bulunmaktadır. Sert müzik tarzları için dahi gain miktarı gayet memnun edicidir.
Yüksek kalite Ibanez distortion efektine sahip amfi, X modu sayesinde metal tarzları için uygun ton yapısına sahiptir.
Kolay erişilebilir düğmeleri, sağlam yapısı ve 3 band EQ ayarı ile TBX30R beklentilerinizin üzerinde bir amfidir.
Özellikleri:
30 Watt, 25cm hoparlör
2 Düğme ile kontrol edilebilir kanal
3 Band aktif EQ, iki kanalda da parametrik midrange
Reverb
1/4" CD/MP3 çalarlar için giriş
1/4" Kulaklık/Kayıt çıkışı
Kanal ve Reverb için footswitch bağlantısı
Arkası açık dizayn
Boyutlar: 44 x 41 x 22cm
Ağırlık: 8.3 kg
şimdi konuştum arkadaşımla.. diyorki bu markaların amerikanları artık neredeyse yok çoğu çin veya kore diyor.. bu paraya alınabilir ancak SENKOPMÜZİK VE 4CMÜZİK internet sitesinden fiyatları karşılaştırsın diyor.. ve aycıca bunlar garantili mallar diyor ( herhangi bir problemde ).. son olarak eğer anfide alıyorsa elektro akustik alsın diyor.. çin mallarına ilk etapta kızmıştım ama sonra insanlar büyük paralar verip müziği hayatlarına sokamadıklarını görünce iyiki var bu çin malları diyorum..
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)