Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Aralık 2012, 16:29
Ertakan adlı üyeden alıntı
Mesele üşümek değil beyler, o bir eldiven icligine bakar. Orda amaç Rıdvan a laf atmak:D lastiklerle çözülür mü o sorun? Her şekilde karlı yollarda bile kullanmak ve sadece işe git-gel yapmak amacım. O yüzden trike olsun diyorum. Ayrıca 4 teker alırsam konsolosluk el koyar açıkta kalırım:D iyi olur trike, arkamda takılmaya devam eder, karda kışta da kafam rahat olur.
Baba ben bu kafayı yaşamak için kelle paça içiyorum, sizide beklerim :D
Senin güzergahında yollar karla kaplanmıyor, lastiklerinin de her ne kadar olağanüstü kalitede olmasa da sıfır olduğunu düşünürsek motor açısından herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok. Aracın 3 ya da 4 tekerli olunca buzda kaymıyor diye bir şey de yok ayrıca. İlla derdin para harcamaksa o parayı bana verip bu dertten kurtulabilirsin, senin için bu iyiliği yaparım yani.
Bu arada kelle paça bana dokunuyor, yani şimdiye kadar hiç dokunmadı aslında ama işi sağlama almak lazım.
Reklamlar
-
18 Aralık 2012, 17:09
bu hyosungsource sitesi ne kadar kullanışsızmış.
aradığını bulmak mesele.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
18 Aralık 2012, 17:36
jr. adlı üyeden alıntı
bu hyosungsource sitesi ne kadar kullanışsızmış.
aradığını bulmak mesele.
Çok iyi olduğu söylenemez belki ama arama kısmı gayet güzel iş görüyor.
-
19 Aralık 2012, 01:12
bir sonraki istanbul ziyaretimde tüm arkadaşlarıma kelle paçalar benden yarasın dostlarıma
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
19 Aralık 2012, 02:00
Tez zamanda bekliyoruz abi:D
Geyik çevirmede benden:D
-
19 Aralık 2012, 04:12
Mutluluk bilgi ile kazanılır
-
19 Aralık 2012, 10:19
-
19 Aralık 2012, 13:15
maşallah bayıldım rengine. en güzel rengi bence budur.
güzel günlerde kullanın.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
19 Aralık 2012, 21:09
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
bir sonraki istanbul ziyaretimde tüm arkadaşlarıma kelle paçalar benden
yarasın dostlarıma
abi bende isterimmmm
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Rushdi adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güzel günlerde kullan
-
19 Aralık 2012, 21:11
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
19 Aralık 2012, 21:32
-
19 Aralık 2012, 21:56
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
bunca zamandır forumu takip etmekteyim ya gözümden kaçmış yada aklımdan çıkmiş olabilir siz sayın arkadaşlarıma birşey sorabilir miyim affınıza sıığınarak
şimdi bildiğimiz üzere hyosung st kanuni olarak satılmakta
ben gv250yi kanuni servisinde yaptırsam ve garanti belgesini kanuni servisinde işletsem bi sıkıntı olurmu
(bakımını gerçi yine ben yapacağım sadece servisteki arkadaşıma onaylatacağım da
yoksa illa servis olarak st&kanuniye uyumlu servislerimi seçmem gerekecek..
Çok yüksek ihtimalle STKanuni servisine gitmen gerekecek. Bu durumu kanuniye mail atıp sorarsan çok daha doğru olur. Çünkü servis yetkili olduğunu iddia edip kaşe bassa bile eğer yetkili değilse garanti dışı kalır motorun.
-
19 Aralık 2012, 22:51
Dostum servis St olmalı,kanuni servisleri aksini söyler ama kulak asma,teyidini müşteri hizmetlerinden alırsın ararsan..
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
20 Aralık 2012, 00:16
merhaba arkadaslar uzun süredir forumu takip etmekteyim ve sizin vermiş olduğunuz bilgilere güvenerek gv 250 aldım. 1 ay kadar önce. ankarada yaşamaktayım. ankarada yaşayan arkadaşlara buradaki kış durumunu sormak istiyorum. istanbuldan 3 ay önce vatan borcunu ödemeye geldim yedek subay olarak vazifemi yerine getiriyorum kışın motoru kaldırmamı mı tavsiye edersiniz yoksa koruyucu tedbirlerle kışında olsa kısa mesafeli kullanabilirmiyim ? istanbulda kışın en fazla 2 3 hafta binmezdim ama Ankara da kışı biraz abartıyorlarmış gibi geliyor. Fikirleriniz nedir öğrenebilirmiyim?
-
20 Aralık 2012, 01:09
Hayırlı olsun..Ankara atakta bu ara
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
20 Aralık 2012, 01:24
-
20 Aralık 2012, 02:28
eyvallah abiler iyiki varsınız
Mutluluk bilgi ile kazanılır
-
20 Aralık 2012, 02:41
Selamlar Herkese , Nasılsınız Bakalım
Yeni Motor alan arkadaşlara hayırlı olsun der, hoşgeldiniz aramıza
Bu buğu önleyici olayı bir işe yaramıyor :D bir market çalışanı olarak buğu önleyici diye geçen ne varsa kullandım bir işe yaramadı maalesef.. o yüzden unutun..bizim vizörler plastik olduğundan işe yaramıyor..
Bu arada (hava kar yağmadığı sürece ) ben hala gidip geliyorum motosikletimle işyerine..şu ana kadar çok fazla üşüyen bir yerim olmadı.. birazcık ellerim üşüyor o kadar..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
20 Aralık 2012, 02:44
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
Selamlar Herkese , Nasılsınız Bakalım
Yeni Motor alan arkadaşlara hayırlı olsun der, hoşgeldiniz aramıza
Bu buğu önleyici olayı bir işe yaramıyor :D bir market çalışanı olarak buğu önleyici diye geçen ne varsa kullandım bir işe yaramadı maalesef.. o yüzden unutun..bizim vizörler plastik olduğundan işe yaramıyor..
Bu arada (hava kar yağmadığı sürece ) ben hala gidip geliyorum motosikletimle işyerine..şu ana kadar çok fazla üşüyen bir yerim olmadı.. birazcık ellerim üşüyor o kadar..
Sıkıyorsa bizim sanayiye gel motosikletle
Ellerin üşümemesi için de cimrilik yapma elcik ısıtma al motomax'de 60 TL
-
20 Aralık 2012, 02:51
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Sıkıyorsa bizim sanayiye gel motosikletle
Ellerin üşümemesi için de cimrilik yapma elcik ısıtma al motomax'de 60 TL
bende enduro yok dostum ben motosikleti '' hakettiği ''tarz olarak kullanıyorum , arazi modunda değil
ayrıca bir iş görüşmem oldu bugün.. olumlu geçer ise motosiklete binmeyeceğim zaten işe gidip gelirken..olumsuz olsa da gene de kullanmayı düşünmüyorum havalar böyle giderse..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)
Bu Konudaki Etiketler