Arkadaşlar selam, sevgili GV250mi satılığa çıkarttım. Arzu eden sahibindende inceleyebilir. No: 105308402
Arkadaşlar selam, sevgili GV250mi satılığa çıkarttım. Arzu eden sahibindende inceleyebilir. No: 105308402
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Sık yağlamanın boşuna zincir yağı harcamak ve zincirde çok fazla yağ olması sebebiyle çok fazla janta sıçraması haricinde bir zararı yok. Normalde zincirin ıslanması yağlamayı etkilemez ama zincire gelen su çamurlu olduğu için su gidip kum/toprak taneleri zincirde az da olsa kalabiliyor. Yani 500 km'de yağlamak gayet normal oluyor.
abiler ablalar herkese tekrardan selamlar kusura bakmayın yaklaşık 2.5 aydır hiç ne selam verebiliyorum ne sabah. Eski işi bıraktığımdan beridir uyumaya vaktim kalmıyor diyebilirim. Sonunda okuduğum meslekle ilgili iş buldum. Yalnız biliyorsunuz tecrübesiz olduğumdan dolayı işi daha çok kapmam için sürekli mesaiye kalıyorum. Ayrıca şantiye işi olduğundan proje de 3 aylık gecikme var haliyle onunda etkisi var bir yandan. Ama fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim. İlker abi bu arada yaz'a çok az zaman kaldı. ) Herkese iyi akşamlar sağlıcakla kalın.
Who's gonna stop us!
Herkeze Selamlar,
Sevgili bağırtganım ile 1 yılı geride bıraktım. Bu 1 yıl boyunca;
33.000km yol yaptım,
Çanakkaleyi, Tekirdağı, Bursayı, Balıkesiri, İzmiri ve Muğlayı gezdim,
İşime gücüme çok kısa zamanlarda, çok makul fiyatla gidip geldim.
Kendi yaptığım hatalar/kazalar dışında beni sadece 1 kere üzdü (Ön dişlinin somunu düştü ve oluşan yalpa zincirin kırılmasına neden oldu). Onun dışında hiç üzmedi.
Harika arkadaşlar, anılar, resimler, hatıralar edindim.
1 yılın bitmesi ile sigortam sona erdi ve büyük bir kazık yemeden (hertürlü kazık yiyoruz amaç makul olanı yemek) yenilemek için biraz araştırma yaptım ve sonuç aşağıdadır.
MAPFRE, YAPIKREDİ VE LIBERTY sigortayı tebrik ediyor bana uzattıkları yağsız kupkuru kazıkları kendilerine iade ediyorum.
Anadolu, Ak ve Allianz sigortanın uzattığı kısmen yağlı kazıklarıda tercih etmiyor, Axa ile başladığım yola aynen devam etme kararı alıyorum.
Yakın zamanda sigorta yenilemek isteyenlere referans olur diye düşünüyorum.
Daha ince ve bol yağlı kazık sunabilecek bir sigorta firması var ise paylaşmanızı umuyorum.
http://imageshack.us/photo/my-images/560/sigbu.jpg/
bunun gibi mi mesela
http://www.youtube.com/watch?v=RT4FQV1zCMg&feature=plcp
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
dostum daha nice kazasız belasız keyifli km ler..bu arada kazıklar da baya bir sağlammış
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Trafik sigortaları geçen yıla göre bu yıl ortalama % 40 zamlanmış:( Geçen ay arabanın sigortasını yenilerken ben de şok olmuştum...
Havalar biraz soğudu hemen forum sessizleşmiş, tatlı su motorcuları çıkın ortaya.
Biraz mı soğudu? Kesiyo valla adamı.
Bu aksam dolastim biraz nasil iyi geldi yahu iyi ki paketlememisim motorumu
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
4-5 derece o kadar da soğuk sayılmaz. Ben hasta halimle işe motorla gidiyorum mümkün olduğunca çok fazla üşüdüğüm de söylenemez. Hatta hafta sonu yine kısa bir tur yaparım.
Yok öyle bir şey. Genel olarak motorla gitmeye devam ediyorum, araba sadece çok yağmur olduğunda sanayideki bataklığa saplanmayayım diye.
Bugu önleyen sprey gercekte ise yarıyor mu a dostlar?
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Merhabalar, Bir sorun ve soru ve birlikteyiz
Benim kçük motoruma diz rüzgarlığından etkilenip boyası bozulmasın diye kılıf yaptırmıştım.
Ama Kılıfı nemli bırakıp hava almayınca boya boncuk boncuk kabardı :(
Dimyata pirince giderken evdeki bulgırdan olduk :(
mesele şu bu çirkin görüntüyü, aşağıda resimde umarım belli olur,karbonla kaplma ilemi yoksa tank pad ilemi kapatmam mantıklı ?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
vesselam..
Bu ilk resim..
[IMG][/IMG]
BU da ikincisi
[IMG][/IMG]
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)