Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gunaydin arkadaslar.. oncelikkle onur basin sagolsun arkadasim.. mehmet bu koruma demiri olayi benimde kafama yatti ama tarz olarak honda shadowa takilan koruma demirlerine hastayim..simdi sen ustadan fiyat alacagim diyorsun fakat o usta herkesin farkli isteklerine gore nasil yapacak daha dogrusu yapabilecek mi.. yada belirli bir model belirleyip ona gore mi yapilacak ?
    Belirli bir model belirleyip ona göre yaptırmayı düşündüm ben şimdi farklı farklı da olur olmaz değil ama tek model daha sağlıklı olur die düşünüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    herkese iyi akşamlar...arkadaşlar nerelerdesiniz?herkes koruma demiri yapmayı mı gitti yoksa
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar...arkadaşlar nerelerdesiniz?herkes koruma demiri yapmayı mı gitti yoksa
    Ben günde yaklaşık 15 saat buralardayım yetme mi?

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    seni bir saat bile göremeyince, o avartarının yanında yeşil ışığı göremeyince tedirgin oluyorum ,böyle ne bileyim çıplakmış gibi hissediyorum

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    seni bir saat bile göremeyince, o avartarının yanında yeşil ışığı göremeyince tedirgin oluyorum ,böyle ne bileyim çıplakmış gibi hissediyorum
    wooohooooo
    [I]Viraj Güzeldir..[/I]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    kıskandın mı tolga karacayı sattıktan sonra anladım ben rıdvana olan düşkünlüğümü

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    kıskandın mı tolga karacayı sattıktan sonra anladım ben rıdvana olan düşkünlüğümü
    Ne kıskancam..Rıdvan artık benimmm..
    [I]Viraj Güzeldir..[/I]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı inglor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kıskancam..Rıdvan artık benimmm..
    Noooluyo arkadaş sapık mısınız nesiniz?

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Noooluyo arkadaş sapık mısınız nesiniz?
    mesajlar altalta gelince öyle bi izlenim oluşmuş olabilir..ama niyetimiz kötü değil..
    [I]Viraj Güzeldir..[/I]

Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gunaydin arkadaslar.. oncelikkle onur basin sagolsun arkadasim.. mehmet bu koruma demiri olayi benimde kafama yatti ama tarz olarak honda shadowa takilan koruma demirlerine hastayim..simdi sen ustadan fiyat alacagim diyorsun fakat o usta herkesin farkli isteklerine gore nasil yapacak daha dogrusu yapabilecek mi.. yada belirli bir model belirleyip ona gore mi yapilacak ?
    Ugur sagol kardesim, Allah sizlere yasatmasin.

Bugun Kartil'in ustunu acip sole 10 dakika kadar calistirdim. Guzelce temizledim, sevdim. Sonra tekrar orttum ustunu. Masallah ilk marsta calisti.

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Alıntı Zengibar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ugur sagol kardesim, Allah sizlere yasatmasin.

Bugun Kartil'in ustunu acip sole 10 dakika kadar calistirdim. Guzelce temizledim, sevdim. Sonra tekrar orttum ustunu. Masallah ilk marsta calisti.
    Karamel değilmiydi o yaa..
    Oh ne güzel aç 10dk çalıştır kapa..Sonrada motorcuyum ben diye gezz..

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar..
    Bu gün genç bi arkadaş geldi yanıma(karacayla geziyordum onur ) satıyomusun bende gv 250 arıyodum ama buralarda yok dedi.Numaramı aldı.Kendi motorunu sattığında arıycak Sonra bende düşündüm.Arkadaşa satıcam demedim.Hatta satmayı düşünmüyorum dedim..Çünkü aynı paraya alacak daha iyi bir motor yok En azından ben bulamadım..
    [I]Viraj Güzeldir..[/I]

Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Karamel evdekiler tarafından pek tutulmadı, gerçi kendisi de beğenmedi Kanat daha bi yakıştı...
    Eeee bizde böyle, sevip sevip örtüyoruz üstünü. Hanım kabul etse eve çıkartıp vitrine koycam
    Aman satma Tolga, daha gezmedik birlikte...

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Alıntı Zengibar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karamel evdekiler tarafından pek tutulmadı, gerçi kendisi de beğenmedi Kanat daha bi yakıştı...
    Eeee bizde böyle, sevip sevip örtüyoruz üstünü. Hanım kabul etse eve çıkartıp vitrine koycam
    Aman satma Tolga, daha gezmedik birlikte...
    Bende sabahtan beri motorla uğraşıyorum.Aklıma geldikçe bişeyler yapıyorum.
    Yarın temizlik yapıcam diye blata spreyinden wd40 a jant temizleyiciye kadar bisürü şey aldım..
    Az önceye kadar motorun başındaydım..Sisybarı söktüm..Pek sevmiyorumda kendisini..Yan çantalarla geniş ve sisybarsız basık görüntü hoşuma gidiyo..Arka seleyide çıkarcam ama ortadaki bi bağlantı var o çirkin..Onu bi halledersem..Hatta daha ince ,küçük bi sürücü seleside takarsam çok daha hoşuma gidecek
    [I]Viraj Güzeldir..[/I]

Motosikleti
    BMW 1200 gs ADV
    Dün yazdan kalan bir gündü ve şişliden motoruma atlayıp çengelköye gittim çınar altında börek simit yaptım.Yeni bir gv250 ci oldugum için ilk kez motorla bogaz köprüsünü geçtim.Köprüyü 15 yıldır arabamla geçerim ama motorla geçmenin bu kadar zevkli olacagını tahmin etmezdim.Sağ şeritten olabildigince yavaş yavaş gittim (metrobüsler ardında bitmese daha yavaşda giderdim).youtube da bir arkadaş bogazköprüsü geçiş videosu koymuş onu izledigimden beri köprüyü geçmek istemişimdir.istanbul dışındaki arkadaşlara da nasip olur inşallah derim.Herkese selamlar
    Rıdvan Bey bir pazar çengelde kahvaltı organizasyonu yapsak hava durumunu kontrol edip fena olmaz hani..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı kreatin37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rıdvan Bey bir pazar çengelde kahvaltı organizasyonu yapsak hava durumunu kontrol edip fena olmaz hani..
    Mart-Nisan aylarına kadar planlı organizasyon yapma işi biraz zor. Çünkü artık havalar çoğu zaman yağmurlu ve soğuk. Şimdi haftasonu güneşli olacak diyen hava raporu Cuma günü geldiğinde kar yağacak bile diyebiliyor. Onun için en fazla ertesi güne mini planlar yapabiliriz. Onu da anlık ulaşımın daha kolay olduğu facebook'daki gruptan yapıyoruz zaten. http://www.facebook.com/groups/gv250/

Mesela dünden bir fotoğraf;
    mitmuallim, YÖRÜK ve Zengibar bunu beğendiler.

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    ben bu sayfaya bitiyorum yawwww
    burdakı arkadaşlık mükemmel
    YÖRÜK ve inglor bunu beğendiler.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    arkadaşlar herkeze merhaba ben oğuz bursadan aranıza katılıcam bu perşembe gidip görücez motoru beğenirsek alıcaz 2006 model gv 250 kronik sorunları olan modeli bildiğim kadarıyla yıl olarak geriye dönerekte arayacam ama bana biraz bilgi verirseniz sevinirim gaz kesme ve boş vitese geçmeme konusunda beni ne gidi sıkıntılar bekliyor

Dr.Aequitas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan VN 900 Classic
    Oğuz, merak etme, her ikisi de sana sorun yaşatacak şeyler değil. Yalnız ikinci el almadan önce motorun "temiz" olduğundan emin ol. Şimdiden motorun hayırlı olsun..
    ogzcngdk bunu beğendi.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Arkadaşlar, motorun artçı konforu nasıldır?

Artçı ile çekişten çok kayıp yaşanıyor mu? Mesela sabit 120 veya 130 gider mi hafif inişli çıkışlı şehirler arası yollarda?

Artçım 50-55 kilo.

Ankara'da motorunu denetecek, sesini dinletecek birisi halen yok mu

Ankara bayisinin servis bilgisi ve ilgisinden memnun musunuz?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Cekis kaybı oluyor kardesim bir de çantalarını düşünürsen hızını sabit 90-100 gibi düşün.sonucta ufak bir makine yani shadow la kıyaslama bence
    Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler