1000 tl içinde plaka masrafı da var pardon. mesajları nedense düzeltemiyorum.
1000 tl içinde plaka masrafı da var pardon. mesajları nedense düzeltemiyorum.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bilgisayar mühendisi ve daha birçok şey olmama rağmen ilk kez burada ve az önce bir foruma kayıtlı kullanıcı olarak katıldım.
Şimdiden geçen bunca zamana acımaya başladım
Gölgemden hızlı klavye çekerim.
Küçükçekmece yakınlarında maksadın motoru görmekse sadece benim motora bakabilirsin orada oturuyorum
Tabii ki düşük km'li olan önce çıkar ama tek kriter km değil ayrıca her zaman düşük km'de olan iyi değildir hele ki km geri sarmanın çok karşılaşılan bir şey olduğunda.
Kanuni bile benim kadar destek vermiyor bu motora.
Benim motor da görülebilir yardımcı olacaksa.bu arada Rıdvan;insan degilsin diyorum sadece
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Yahu Ankara'dan kimse yok mu bir tur bindirecek =) ?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Senin için kötü ama bizim için iyi bişey
s&t motora mail atalım, google translate falan kullanıp bizim başlığı bi okusunlar, Rıdvana kesin 2012 model gönderirler
M.Y. ben tepeüstünde oturuyorum, şimdi görmek istersen gel gösterem
Ahmet, Boşa Uğraşma Rıdvanla.. adam kingg mt ile yatıyo mt ile kalkıyo yakında adminlikte verirlerşe şaşırmam
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
herkese iyi akşamlar..
mesut kolay gelsin..estahfirullah dostum ne el öptürmesi sağlıklı doğsun hayırlısı ile ben antalyadan yanına fırsat bulur gelirim inşallah ileride..
mehmet ali pratik çözüm olmuş,paylaşım için teşekkürler ancak efektif değil..rıdvanın dediği gibi işi sağlama almak lazım ve bunun için 20 tl feda edilebilir diye düşünüyorum..
kesinlikle come easy 'yi ben de tek geçiyorum..
tolga geçmiş olsun,karaca ile ilgili bir problem duydum ve merak ettim..merak edersen söyleyim ben yan ayak müşürünü iptal ettirmedim çünkü ne sarkıyordu ne de müşürde problem vardı ancak olgaç abi herhangi bir işlem yaptırdı mı bilmiyorum..bence iptal ettirme çünkü illaki lazım olur..adamlar boşuna koymamışlar öyle değil mi?sonucu bizimle paylaşırsan iyi olur ben de merak ettim çünkü..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Normal şartlarda hala çalışıyor zaten müşür.Vitesteyken ayaklığı açtığımda motor stop ediyor.Hafta içi işten vaktim olmadığı için ustama götüremedim.En kötü cumartesi sabahın köründe ustanın yanında alıcam soluğu.Hbaeriniz olur merak etmeyin.
Çok keyifli bi yolculuğun sonunda olunca biraz tadım kaçtı ama halledilir bi şekilde..
Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.
[I]Viraj Güzeldir..[/I]
Aslında ustalık bir iş yok şu aşamada ama ustaya götürmeden önce ayaklığın yayını kontrol et. Yay biraz gevşemişse yoldaki ya da motordaki titreşimden dolayı ayaklık hafif açılıp kapanıyor olabilir daha önce dediğim gibi. Eğer gevşek olduğundan şüphelenirsen de motorla biraz dolaş gaz kesme sorunu olduğu anda sol ayağında motorun ayaklığını yukarıya doğru destekle yani yayın yapması gereken işi sen yap. Sorun o anda düzelirse maksimum 1 TL'ye bir yay alıp tak.
Denerim rıdvan.Ama bu olay yüksek devir çevirdiğimde oluyor ve vitesteyken debriyajı sıkıp durdum ve deviri 8 9000 lere getirdiğimde yine yaptı.Boşa alıp denemek aklıma gelmedi.Boştayken yapmazsa zaten müşürdendir.Ama dururken ve boştayken yaparsa sanırım başka yerde aramak gerekecek sorunu..
[I]Viraj Güzeldir..[/I]
Arkadaşlar az önce deneme amaçlı biraz yol yaptım.Haftasonu yaşadığım olay tekrarlamadı.
Gerekli bütün kombinasyonları denedim.Dururken boşta,dururken viteste,giderken boşta,viteeste vs..
Hareket halinde ayağımla yan ayağı hafif aşağı bastırdığımda devir saatinin aynen haftasonu olduğu gibi sapıttığını gördüm.Bu da demek oluyorki
müşür yağmur ve çamurlu sürüş ardından pislenmiş ve temassızlık yapmış..Müşürü söküp temizliycem wd40 la koruma yapıcam.Şuan için durum budur.
[I]Viraj Güzeldir..[/I]
Hadi gecmis olsun Tolga.bu arada devir saatine nasil yansıyor?bayilip sonra toparlama gibi mi,yoksa olması gereken devrin üzerine de çıkıyor mu?
come easy millet ) HErkese Selam
Bu arada cumartesi servise gittim motordan ses geliyordu tıkır mıkır eksantirik zinciri eksantirik gergi değişecek erdal abi teşhisi koydu Geçen sene bosh marka akü almıştım oda kendinden geçti şimdi varta ytx14bs 12 amper 12 volt aldım onu takdiracağım ...
Birde kasklarımı caldırdım hanımında benimde motorun üsüntenden kiliti kesip almışlar ..
hazır değişmişken normal zinciride değiştireceğim ..
Anlayacağız bu ay hiç yokken baya masraf cıkarttı 400 tl eksantirik sizni ve gergi 2 şer adet, akü 165 tl zinciri daha almadım ama 180 tl civarından d.i.d. 520-116 bakla alacağım..
İlker Ayaz Paşamı görüyorum facede arada bizim içinde öpersin artık
S&T kanuni Gv 250
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)