Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Nightshift benim motorum 4100 km de ve hala sakalı üzerinde gıcır gıcır.. Yakında yağmurlar bitsin tekrar resim yüklerim...
    Bu arada Vıceroy bilgilerin o kadar kıymetli ki; sonuçta sen bizim geçtiğimiz anları 3 yıl önce geçmişsin bize hata yapma payı bırakmadığın için teşekkür ederim...
    Şu an bende de DL öne çıkmakta.... Son bir bilgi istesem kızarmısın bilemem.. Gerçekten cevaplamak zorunda değilsin ancak bende en ucuzunu en ekonomik yönden giderme arayışı içerisindeyim bu bağlamda KAWASAKİ KLE500 cc için düşüncelerini sorsam?
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    sakalların 4000 km ye kadar şansı var,kullanımla ilgili birazda demekki üzmemiş.

kawa kesinlikle alma dostum üretilmiyor,parça yok,z-motorun satış sonrası politikası ortada! o motora uyum sağlayan bir alternatif marka ve model de yok
    Aslında cc büyüttüğünde şehir içi ve kısa mesafe için gerekirse elindekini satma derim.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim çok mutlu oldum ...
    verdiğiniz bu son bilgi ile kararımı vermiş durumdayım. sadece 1 ay daha beklemek durumundayım nasip kısmetse resimleri yüklediğimde yorumlarınızı esirgemezsiniz...
    seviyorum o motoru yaaa
    hayırlısı artık
    enjoy your ride and enjoy forever

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    tarkan hayırlısı olsun hadi bir golde senden gelsin.. bu arada istanbulda bir kaza daha olmuş onurunkine benzer bir şekilde.. lütfen çok çok çok daha dikkatli kullanın ikitekerinizi...
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Viceroy teşekkür ederim bilgilerin çok aydınlatıcı. Bu arada GV imede elden çıkarmak istemiyorum. Doğrusu onu temizlerken tüm stresim gidiyor. Kopuyorum sanki başka dünyalara gidiyorum.
    Bu arada Koraycığım bu kazalar beni hem üzüyor hem ürkütüyor. Aslında taziyede bulunmak istiyorum ama.....
    Neyse ne diyeceğimi bilmiyorum. Liütfen acele etmeyelim. Bence motor işinde sıfır risk olmalı. 0.00000001 risk bile olmamalı...

Nightshift merak etme bu motor seni fazlası ile mutlu edecektir. Tam bir asfalt canavarı...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    selçuk şu yukarıda linkini verdiğim motora baktınmı? yorumlarını alabilirmiyim abi? tabi herkesin yorumunu bekliyorum.. benimki gv mi aldatmak sayılmaz zaten ona benzediği için beğendim.. maymun iştahlı demeyin yani.. seviyorum gv mi... http://www.motosiklet.net/forum/yeni...ef-2009-a.html

Motosikleti
    mondial 125 KT
    çok güzel makina ama sanki bizi aşar.

Motosikleti
    ya orası öyle.. ben sadece hani birgün olmazya çok paramız olsa bunu da gv mizin yanına koyarmıyız acaba dedim :?

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    bence kesin koyarız koray. süper görünüyor...
    gerçekten hayallerimin motoru yaa...
    nasıl duruyooo
    cruiser başka birşey yaaaa
    enjoy your ride and enjoy forever

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selçuk şu yukarıda linkini verdiğim motora baktınmı? yorumlarını alabilirmiyim abi? tabi herkesin yorumunu bekliyorum.. benimki gv mi aldatmak sayılmaz zaten ona benzediği için beğendim.. maymun iştahlı demeyin yani.. seviyorum gv mi... http://www.motosiklet.net/forum/yeni...ef-2009-a.html
    Gerçek retro tarzın, gerçek bir temsilcisi bu motor, 1950 lelere kadar HD bile aşık atamıyordu bu motorla, ekonomik kriz vs.. kapattılar 1953 te ama 1990 ların sonunda bir kaç girişimci fabrikayı tekrar açtılar. ABD de HD den fazla fanatikleri vardır. 1939 ve 1940 modeli ise bir efsanedir, hiç bir motor o karizmayı hala yakalayamamıştır Holivud filmlerinde bazen görüyorum gerçek birer sanat eseri bunlar... Düşünün 2. dünya harbi öncesi o zamanın teknolojisi ile yapılmışlar ama mükemmeller...

Motosikleti
    bilgiler için teşekkürler draggy.. yani beğenmekte haklıyım dimi? sesini acayip merak ettim şimdi video sitelerinde arayacağım umarım vardır...

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilgiler için teşekkürler draggy.. yani beğenmekte haklıyım dimi? sesini acayip merak ettim şimdi video sitelerinde arayacağım umarım vardır...
    Kesinlikle haklısın Bu motorlar el yapımı 1940 ların zincir üretimi ile üretiliyorlar yani ustalarının elleri değiyor

Burası websiteleri.

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    iyi akşamlar arkadaşlar.
    koray abi birisi benim şifremi bulup yada kırıp kullanıcı şifremi değiştirmiş.bir türlü giremedim.yeni şifre istedim admin ve moderatör arkadaşlara yazdım ama hala ses seda yok.neden yardımcı olmuyorlar anlamıyorum.
    bende yeni bir kullanıcı adı aldım.

selçuk abi bence v-strorm ile transalp arasında bir seçim yap.kawa'nın ikinci eli çok ölü ve sanırım sıfırı üretilmiyor.f650gs ise güzel makine ama serden abinin dediği gibi tek silindir olduğu için titreşimden dolayı bir sıkıntı hissedilebilir.dayımda vardı 650gs,2003 model,bir yıl kadar kullandı ve sattı şimdi varedero almayı düşünüyor.

selçuk abi bu arada motorunla kaza atlatmışsın diye duydum.geçmiş olsun abi.allah kaza bela vermesin tekrar.

orhan hoşgeldin dostum.valla özlettin kendini sen şimdi anavatana döndükten sonra et yemenin keyfini çıkarmışsındır.ben her yurt dışına gidip dönüşümde soluğu kebapçılarda alıyordum

tarkan en başından beri dediğim gibi 1900 km olan motoru alman iyi olur.benim motor 2650 km civarında sakaldan geçilmiyor tekerler

typhoon26 dostum öncelikle hoşgeldin(biraz geç oldu ama ) motorun hayırlı olsun nebioğullarından aldın sanırım.koray abi hatırlarsan sen motor ararken bu kırmızı motoru tavsiye etmiştik sana

ha az kalsın unutuyorum.indian süper motor koray abi.çok beğendim dibim düştü diyebilirim ya silindirdeki pistonlar mı o görünen?çok hoş görünüyor motoru..

ya bir de bu arada sormadan geçemeyeceğim.motorun selesini ve artçı koltuğunu ne ile temizliyorsunuz?yani derinin çatlaması yada deforme olmasını önlemek için koruyucu maksatlı herhangi birşey kullanıyormusunuz arkadaşlar?ne tavsiye edersiniz?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    bir süredir yoktum ev taşıdığımdan dolayı tekrardan burdayım yeni motor alan arkadaşada hayırlı olsun
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    emrah iyi akşamlar.nasıl gv650 ile aran?bir terslik yoktur inşallah.karter olayını halledebildin mi?bu arada tayin mi çıktı hayırdır?

Motosikleti
    Shadow VT750
    :
    Alıntı KARSAVURDAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emrah iyi akşamlar.nasıl gv650 ile aran?bir terslik yoktur inşallah.karter olayını halledebildin mi?bu arada tayin mi çıktı hayırdır?
    teşekkür ederim biraz yorgunum, yok tayin değilde motorla beraber evide büyüteyim dedim biraz.Net daha yeni bağlandı.Motora da pek bakamadım sadece fren müşürü takılı kalıyordu onu yaptırdım sanayide başkada fırsat olmadı.Plaka işlemleri devam ediyo yarında yeni plakamı almış olacam.Sizlerde iyisinizdir inş. Şimdilik yağışların dinmesini bekliyorum
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    bu arada antalya'dan ayrılmadan en son yaptığım boğazkent-zeytintaşı mağarası gezisi fotolarını koyayım..

burası denizden yaklaşık 300 metre geride bulunan bir dere.derenin denize döküldüğü yerden balıkçı tekneleri içeri giriyor.

derenin hemen karşısında bulunan bölge beş yıldızlı bir otelin golf sahası.

burasıda artık pek az kalan bakir plajlardan..

sahilden ayrılıp biraz da yükseklere çıkalım ve mağarayı görelim..

karaca'nın hemen ilerisindeki kapı mağaranın girişi.bu arada zeytintaşı mağarası 2 katlı ve oldukça uzun bir mağara.ayrıca nefes darlığı çeken astım hastalarına da faydası varmış.içeride resim çekmek yasak olduğu için içeriden resimler yok maalesef.

ben yukarıda çayımı yudumlarken çocukluğumuzdan beri yediğimiz içtiğimiz arkadaşım karaca'nın resmini çekiyor bende alacam çok beğendim dedi durdu

burada da yukarı tepelerden ineklerine ve keçilerine ot toplayıp gelen yörenin köylüleri var.

burası da mağara dönüşünde piknik yapılan ağaçlar ve yeşillikle iç içe güzel bir yer.

evet o günkü gezimden çekip seçtiklerim bu kadar inşallah ileride toplu şekilde geziler düzenleriz,şöyle eşlerimizle sevdiklerimizle..

o zaman hayırlı olsun motorunla birlikte yeni evinde ben motoru antalya'da bıraktım fotolarla idare ediyorum.

naklov arkadaşımızda izmir'de imiş.yeni gv250'cilerden hayırlı olsun bu arada naklov arkadaşım.

Motosikleti
    Shadow VT750
    güzel paylaşımın için teşekkürler.Havanın geziler yapacak kadar iyi olmasına özeniyorum gerçekten.Her ne kadar buz üstünde İstanbuldan gelsemde,keyfi gezilerde pekte zevkli olmuyor. Bende böyle iklimlerde motorcu olmak istiyorum yaff

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    sağol emrah.benim şahsi fikrim motora en güzel binme zamanı bahar ayları.kış zorluyor,buzlarla bile dans ettiriyor insana baksana yazın da sahilde olan yerler sıcak olduğu için biraz zorluyor.o yüzden antalya,izmir gibi yerlerde özellikle bahar ayları en çok keyif alınan zamanlar.ama iç kesimde bulunan yerlerde yazları en gözde olsa gerek.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    İlker sen misin KARSAVURDAN nickli? Yazmişsın şifrem kırılmış diye, geçmiş olsun arkadaşım...

Dün aynen öyle yaptım arkadaşlarla cafeye gitmiştim uzaktan kokoreç kokusunu alınca dayanamadım gittim yedim hemen

Koraycım geçmiş sayfaları okuyordumda mesaj attım demişsin, gelmedi gerçekten mesajın. Bugün konuştuğumuzda da söyledim yemekte aklıma geldi arayayım demiştim sonradan unuttum ama kardeşim unutmamış aradın beni sağolasın... Gelde havalar güzel olduğunda ortada bi yerde buluşup konuşalım. Gerçi ben şimdi evlilik hazırlıklarının en hızlandığı döneme giriyorum ev bakmalar, eşya, gelinlik-damatlık derken inşallah havanın güzel olduğu bir ara boş olurumda gezeriz birlikte kardeş...
    ..::.. GO ..::..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler