Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ocak 2009, 14:45
Nightshift benim motorum 4100 km de ve hala sakalı üzerinde gıcır gıcır.. Yakında yağmurlar bitsin tekrar resim yüklerim...
Bu arada Vıceroy bilgilerin o kadar kıymetli ki; sonuçta sen bizim geçtiğimiz anları 3 yıl önce geçmişsin bize hata yapma payı bırakmadığın için teşekkür ederim...
Şu an bende de DL öne çıkmakta.... Son bir bilgi istesem kızarmısın bilemem.. Gerçekten cevaplamak zorunda değilsin ancak bende en ucuzunu en ekonomik yönden giderme arayışı içerisindeyim bu bağlamda KAWASAKİ KLE500 cc için düşüncelerini sorsam?
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Reklamlar
-
26 Ocak 2009, 14:46
sakalların 4000 km ye kadar şansı var,kullanımla ilgili birazda demekki üzmemiş.
kawa kesinlikle alma dostum üretilmiyor,parça yok,z-motorun satış sonrası politikası ortada! o motora uyum sağlayan bir alternatif marka ve model de yok
Aslında cc büyüttüğünde şehir içi ve kısa mesafe için gerekirse elindekini satma derim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
26 Ocak 2009, 15:49
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim çok mutlu oldum ...
verdiğiniz bu son bilgi ile kararımı vermiş durumdayım. sadece 1 ay daha beklemek durumundayım nasip kısmetse resimleri yüklediğimde yorumlarınızı esirgemezsiniz...
seviyorum o motoru yaaa
hayırlısı artık
enjoy your ride
and enjoy forever
-
26 Ocak 2009, 16:35
tarkan hayırlısı olsun hadi bir golde senden gelsin.. bu arada istanbulda bir kaza daha olmuş onurunkine benzer bir şekilde.. lütfen çok çok çok daha dikkatli kullanın ikitekerinizi...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
26 Ocak 2009, 16:48
Viceroy teşekkür ederim bilgilerin çok aydınlatıcı. Bu arada GV imede elden çıkarmak istemiyorum. Doğrusu onu temizlerken tüm stresim gidiyor. Kopuyorum sanki başka dünyalara gidiyorum.
Bu arada Koraycığım bu kazalar beni hem üzüyor hem ürkütüyor. Aslında taziyede bulunmak istiyorum ama.....
Neyse ne diyeceğimi bilmiyorum. Liütfen acele etmeyelim. Bence motor işinde sıfır risk olmalı. 0.00000001 risk bile olmamalı...
Nightshift merak etme bu motor seni fazlası ile mutlu edecektir. Tam bir asfalt canavarı...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
26 Ocak 2009, 16:52
selçuk şu yukarıda linkini verdiğim motora baktınmı? yorumlarını alabilirmiyim abi? tabi herkesin yorumunu bekliyorum.. benimki gv mi aldatmak sayılmaz zaten ona benzediği için beğendim.. maymun iştahlı demeyin yani.. seviyorum gv mi... http://www.motosiklet.net/forum/yeni...ef-2009-a.html
-
26 Ocak 2009, 17:21
çok güzel makina ama sanki bizi aşar.
-
26 Ocak 2009, 17:25
-
26 Ocak 2009, 17:35
bence kesin koyarız koray. süper görünüyor...
gerçekten hayallerimin motoru yaa...
nasıl duruyooo
cruiser başka birşey yaaaa
enjoy your ride
and enjoy forever
-
26 Ocak 2009, 17:49
-
26 Ocak 2009, 17:53
bilgiler için teşekkürler draggy.. yani beğenmekte haklıyım dimi? sesini acayip merak ettim şimdi video sitelerinde arayacağım umarım vardır...
-
26 Ocak 2009, 19:02
emekkoray adlı üyeden alıntı
bilgiler için teşekkürler draggy.. yani beğenmekte haklıyım dimi?
sesini acayip merak ettim şimdi video sitelerinde arayacağım umarım vardır...
Kesinlikle haklısın Bu motorlar el yapımı 1940 ların zincir üretimi ile üretiliyorlar yani ustalarının elleri değiyor
Burası websiteleri.
-
26 Ocak 2009, 19:40
-
26 Ocak 2009, 19:50
bir süredir yoktum ev taşıdığımdan dolayı tekrardan burdayım yeni motor alan arkadaşada hayırlı olsun
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
26 Ocak 2009, 19:54
emrah iyi akşamlar.nasıl gv650 ile aran?bir terslik yoktur inşallah.karter olayını halledebildin mi?bu arada tayin mi çıktı hayırdır?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
26 Ocak 2009, 20:04
:
KARSAVURDAN adlı üyeden alıntı
emrah iyi akşamlar.nasıl gv650 ile aran?bir terslik yoktur inşallah.karter olayını halledebildin mi?bu arada tayin mi çıktı hayırdır?
teşekkür ederim biraz yorgunum, yok tayin değilde motorla beraber evide büyüteyim dedim biraz.Net daha yeni bağlandı.Motora da pek bakamadım sadece fren müşürü takılı kalıyordu onu yaptırdım sanayide başkada fırsat olmadı.Plaka işlemleri devam ediyo yarında yeni plakamı almış olacam.Sizlerde iyisinizdir inş. Şimdilik yağışların dinmesini bekliyorum
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
-
26 Ocak 2009, 20:23
-
26 Ocak 2009, 20:44
güzel paylaşımın için teşekkürler.Havanın geziler yapacak kadar iyi olmasına özeniyorum gerçekten.Her ne kadar buz üstünde İstanbuldan gelsemde,keyfi gezilerde pekte zevkli olmuyor. Bende böyle iklimlerde motorcu olmak istiyorum yaff
-
26 Ocak 2009, 21:06
sağol emrah.benim şahsi fikrim motora en güzel binme zamanı bahar ayları.kış zorluyor,buzlarla bile dans ettiriyor insana baksana yazın da sahilde olan yerler sıcak olduğu için biraz zorluyor.o yüzden antalya,izmir gibi yerlerde özellikle bahar ayları en çok keyif alınan zamanlar.ama iç kesimde bulunan yerlerde yazları en gözde olsa gerek.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
26 Ocak 2009, 22:22
İlker sen misin KARSAVURDAN nickli? Yazmişsın şifrem kırılmış diye, geçmiş olsun arkadaşım...
Dün aynen öyle yaptım arkadaşlarla cafeye gitmiştim uzaktan kokoreç kokusunu alınca dayanamadım gittim yedim hemen
Koraycım geçmiş sayfaları okuyordumda mesaj attım demişsin, gelmedi gerçekten mesajın. Bugün konuştuğumuzda da söyledim yemekte aklıma geldi arayayım demiştim sonradan unuttum ama kardeşim unutmamış aradın beni sağolasın... Gelde havalar güzel olduğunda ortada bi yerde buluşup konuşalım. Gerçi ben şimdi evlilik hazırlıklarının en hızlandığı döneme giriyorum ev bakmalar, eşya, gelinlik-damatlık derken inşallah havanın güzel olduğu bir ara boş olurumda gezeriz birlikte kardeş...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler