Günaydın herkese.Ridvan in da bahsettigi ekipman konusunda birseyler paylaşayım;üzerimde montum,yagmuluk takımı,bot yagmurlugu,maske,pofuduk bir korumalı eldiven olmasına rağmen bazı yerlerde cok üşüdüm.saganak yağmurda hiç sorun olmadı ancak malkara tarafında durduğumda cok titredim,çünkü sıcaklık 2-3 derecelerdeydi ve üzerinizdekiler buz gibi oluyor,hava geçmese de soğuk bir duvara yaslanmissiniz gibi üşüyorsunuz.kaskimin da sadece yazın kullanılabileceğini anladım;hava kanallarını kapatsam da içeride fırtına vardı
termal iclik giymek sartmis onu da anladım guzel bir kaskin gerekliliğini de
Rıdvan in Facebook'ta paylaştığı tişörtten maske yapımını uyguladım(kulakların çinlisi mı?),birde göğsüme gazete koydum eski usul,olay çözüldü..hatta Gelibolu'da bir tesisteki termometre bozuk degilse(saati doğruydu)sıcaklık 1derece gösteriyordu,120km ile seyrettim üşümedim.o kadar giyinip sorunu gazetenin çözmesi manidar oldu bence.
Doğru giyinmeden kesinlikle yola çıkmayın ben acemi olduğumdan hala deneme yanılma yontemlerindeyim ama benim gibi arkadaslara tavsiyem;"hötünüz donar arkadaslar aman diyim yolculuk eziyete dönüşmesin"
Düzeltme yapayım erkan paylaşmış Facebook sayfasında,teşekkürlerimi geri alıp erkan a sunarım Rıdvan cim