Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Kasım 2012, 13:01
Ya yanlış anlamayın ama cruiser bir motorda plastik çantalar göz zevkini bozuyor bence. Bu aletler nikelaj ve deri için var. İşlevsellik açısından plastik çantaların yerini bir ihtimal tutmayabilir ama ben şahsen motoruma topcase ve plastik yan çanta takmazdım. Bol püsküllü, parlak perçinlerle süslenmiş deri çanta üçlemesinin vereceği havayı hiçbir şey veremez bence
Reklamlar
-
08 Kasım 2012, 13:14
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
08 Kasım 2012, 13:26
-
08 Kasım 2012, 13:29
Vaouw.. Sakin ol dostum, olayı niçin bu kadar ciddiye aldın anlayamadım doğrusu. Haddimizi aştıysak affola, ne diyeyim..
-
08 Kasım 2012, 13:33
-
08 Kasım 2012, 13:33
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Herkes aynı şeyi beğenseydi zaten bu kadar çeşit olmazdı.
Ama herhalde 100 cruiser kullanıcısından 95'i plastik çanta tercih etmez. Ayrıca özellikle 3. fotoğraftaki olmak üzere bu eklediğin fotoğraflardaki çantaların kappa ile alakası yok. Bunlar hoş görünüyor ama
bana göre kappa o kadar kötü görünüyor ki bedava verseler kullanmam.
Kappa'nın görüntüsünü ben de pek o kadar beğenmiyorum; zaten uydurabilirsem böyle plastik çanta istiyorum. Türkiye'de deriye eğilim fazla olsa da yurtdışında o kadar tercih edilmediğini düşünüyorum. Mesela şunlar da ABDli polisler:
-
08 Kasım 2012, 13:34
Şirinevlerdeki motosay custom deri çanta yapıyor ve gördüğüm kadarı ile armodelerden daha sağlam. Geçen gün çanakkaleden gelen arkadaşım çok büyük deri bir topcase alıp gitti. Sağını solunu resmen yumrukladık banamısın demedi. Hatta alt tarafı ağırlıktan yamulmasın diye saç levha koymuşlar ve onunda altına 4 tane tekerlek (söktüğün zaman rahat rahat taşıyabilesin diye ). Samsonite bavullar gibi olmuş. Resmini bulursam paylaşırım. Markasız belki ama gözüme gerçekten sağlam geldi. Hacmine göre fiyatı makuldu, 200TL. Adamlar custom yaptığı için gidip ölçü verip bizim motorlara uygun çanta yaptırtabiliriz (süspansiyona vura vura kırılmayacak bişi). Aklınızda bulunsun.
-
08 Kasım 2012, 13:40
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Vaouw.. Sakin ol dostum, olayı niçin bu kadar ciddiye aldın anlayamadım doğrusu. Haddimizi aştıysak affola, ne diyeyim..
Dayatmaları sevmiyorum "adamım", samimiyet kisvesi altında maskelenenleri hiç çekemiyorum kusuruma bakma.
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Şirinevlerdeki motosay custom deri çanta yapıyor ve gördüğüm kadarı ile armodelerden daha sağlam. Geçen gün çanakkaleden gelen arkadaşım çok büyük deri bir topcase alıp gitti. Sağını solunu resmen yumrukladık banamısın demedi. Hatta alt tarafı ağırlıktan yamulmasın diye saç levha koymuşlar ve onunda altına 4 tane tekerlek (söktüğün zaman rahat rahat taşıyabilesin diye
). Samsonite bavullar gibi olmuş. Resmini bulursam paylaşırım. Markasız belki ama gözüme gerçekten sağlam geldi. Hacmine göre fiyatı makuldu, 200TL. Adamlar custom yaptığı için gidip ölçü verip bizim motorlara uygun çanta yaptırtabiliriz (süspansiyona vura vura kırılmayacak bişi). Aklınızda bulunsun.
Ordan depo kılıfı almıştım, fiyatına göre gayet güzel. Çanta işini de yaptırabilirsek iyi olur; bir ara izin alıp o taraflara gelmeyi düşünüyorum haftasonu da olabilir; ortak gidilirse eğer o zamana denk getirmeye çalışabilirim. 200 pek bişey değil eğer yan çantaları da o civar bir fiyata yapacaksa.
-
08 Kasım 2012, 14:01
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Dayatmaları sevmiyorum "adamım", samimiyet kisvesi altında maskelenenleri hiç çekemiyorum kusuruma bakma.
Murat, beni tanımadığını bildiğim için bunu ciddiye almıyorum, zira benim hayatta en nefret ettiğim şeylerin başında gelir söylediğim bir şeyin içinden benim kast etmediğim bir mana çıkarmak. Ben burada bulunan herkese karşı samimi bir ifade takınıyorsam bu ortama duyduğum saygıdan, ama daha önemlisi sevgidendir. Sana bir muhabbet duyuyor muyum, hayır. Ama saygı konusunda sen bana olumsuz yaklaşsan dahi benim sana olan yaklaşımım değişmez. Bu saatten sonra benimle iyi geçinmişsin kötü geçinmişsin çok bir şey farketmez ama böylesine basit bir mevzuyu bu noktaya getirmek bana anlamsız geliyor. Ben bu konudaki ilk mesajıma hangi kelimelerle başlamışım, dikkat ettin mi? En azından sen de düşüncelerini daha sakin bir üslupla paylaşabilirdin. Neyse, haddim olmayan şeylere giriyorum sanırım, tekrar özür dilerim, amacım kimseye bir şeyler dayatmak ya da bir şeylerin kuralını, çerçevesini çizmek değildi.
-
08 Kasım 2012, 15:06
Ne bicim motor secmisiz yahu üzerindeki herseyi eskitiyor ama hurdaya çıkan motor yok,bir çıkma koltuk bulamadım yahu..
Bir de canta icin motosay a giden olursa Sissy bar minderi yapacaktı siz de hatırlatın utanır yaparlar belki
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
08 Kasım 2012, 16:48
Plastik çanta topcase vs. ben de bir cruiser motora yakıştıramıyorum.Cruiser denince nikelaj ve deri en başta gelir bu fikre katılıyorum.
-
08 Kasım 2012, 17:32
Ben tekrar söylüyorum, deriyi tercih edebilirsiniz; ama açıkçası ben üzerine düzgün oturan, yukardaki fotolardakine yakın ayarda çanta oturtabilirsem onu tercih ederim. Sizin fikriniz size, bizim fikrimiz bize. Başta geldiğini düşünmüyorum şahsen derinin.
-
08 Kasım 2012, 21:40
Johnizm adlı üyeden alıntı
hayırdır murat? kötü bi durum yoktur umarım... iyi dileklerin için de tşk))
Sağlıkla ilgili bir takım beklenmedik olumsuz durumlar yaşadım ama neyse ki Türk hekimleri sayesinde iki gün sonra yeniden ayağa kalkabildim. Şimdi gayet iyiyim.
DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı
hocam bende givi 21 lik olandan var ve sağlamlık konusunda testten geçti üzerinde düşüp 3 metre sürüklendi sonuç sadece boyası soyuldu oda benim motor renginde boyandığından orjinali siyah çünkü ne bir kırılma ne bir çatlak bence kappa yada givi alman ikiside aynı demir aparatını da egzoztcu ali yapar tolgaya yaptı..
Kullandığın Gibi E21 çantaların bağlantı demirlerini yakından detayları gözükecek şekilde fikir verebilmesi açısından paylaşır mısın? En azından neye sahip olmam gerektiği anlamında bir fikrim olur.
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Şirinevlerdeki motosay custom deri çanta yapıyor ve gördüğüm kadarı ile armodelerden daha sağlam. Geçen gün çanakkaleden gelen arkadaşım çok büyük deri bir topcase alıp gitti. Sağını solunu resmen yumrukladık banamısın demedi. Hatta alt tarafı ağırlıktan yamulmasın diye saç levha koymuşlar ve onunda altına 4 tane tekerlek (söktüğün zaman rahat rahat taşıyabilesin diye
). Samsonite bavullar gibi olmuş. Resmini bulursam paylaşırım. Markasız belki ama gözüme gerçekten sağlam geldi. Hacmine göre fiyatı makuldu, 200TL. Adamlar custom yaptığı için gidip ölçü verip bizim motorlara uygun çanta yaptırtabiliriz (süspansiyona vura vura kırılmayacak bişi). Aklınızda bulunsun.
Motosayı aklımın bir köşesine yazdım. Rıdvanın tiksindiği plastik çantalardan vaz geçersem buradan alternatif özel bir şeyler bakabilirim.
Bu motosikletlere şu olmaz diye peşin fikirli olmamak gerek. Benim için mühim olan yolda olabilmektir. Tabi ki bunun yanında motosikletimin beni görsel olarak tatmin etmesini de beklerim. Bunu yaparken başkalarının ne düşündüğüne çok takılmama ama bu onların görüşlerine saygı göstermeyeceğim anlamına da gelmez. Nette üzerinde şu 21lt lik çantalardan bulunan şu iki motosiklet gözüme çarptı. Bence gayet güzel de bir çalışma olmuş. Bu haliyle %80 in üzerinde enduro
-
08 Kasım 2012, 21:56
Cantlara fosforlu şerit de çektik mi bombastik olur,orta sehpa da var daha ne olsun
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
08 Kasım 2012, 22:17
gencotr adlı üyeden alıntı
Rıdvanın tiksindiği plastik çantalardan vaz geçersem buradan alternatif özel bir şeyler bakabilirim.
Bu motosikletlere şu olmaz diye peşin fikirli olmamak gerek. Benim için mühim olan yolda olabilmektir. Tabi ki bunun yanında motosikletimin beni görsel olarak tatmin etmesini de beklerim. Bunu yaparken başkalarının ne düşündüğüne çok takılmama ama bu onların görüşlerine saygı göstermeyeceğim anlamına da gelmez. Nette üzerinde şu 21lt lik çantalardan bulunan şu iki motosiklet gözüme çarptı. Bence gayet güzel de bir çalışma olmuş. Bu haliyle %80 in üzerinde enduro
http://imageshack.us/a/img40/3074/highres47486861.jpg
http://imageshack.us/a/img109/2639/gv125aquiliazub.jpg
Tamam plastik çanta olabilir, her ne kadar deri daha hoş olsa da çok çirkin olmayan bir plastik çanta işlevsellik sebebiyle kullanılabilir ama bunlar gerçekten çirkin.
Aparat için de araştırmalarımın soncu gösteriyor ki sana tam olarak şu şekilde bir aparat lazım;
-
08 Kasım 2012, 23:00
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
09 Kasım 2012, 03:07
İlker önceki mesajları kaçırmışım, şimdi Antalya'dayım deyince geri dönüp baktım, öyle gördüm, geçmiş olsun. Bir sıkıntısı yoktur inşallah.
-
09 Kasım 2012, 10:35
Geçmiş olsun ilker ben de şimdi gördüm Allah acil şifalar versin.
-
09 Kasım 2012, 20:45
Geçmiş olsun ilker.Bende şimdi farkettim.Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur..
-
10 Kasım 2012, 00:07
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler