Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Kasım 2012, 00:24
İlker hocam babamıza geçmiş olsun.97,98 opel korsalar var 1.2 1.4 motor olanlar önerilir.inşallah güzel bişey bulursun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03945502/detay güzel bişey düşünün derim ilker hocam.satarkende sıkıntı olmaz piyasası vardır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03853383/detay buda güzel.
Reklamlar
-
04 Kasım 2012, 00:39
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
hımm olabilir dostum ancak tata nasıl bir araç bilmem ancak olabildiğince genç olması daha iyi olacak gibi..daihatsu sirion değil de coure lar var daha şirin küçük ancak daihatsu japon markası olarak dayanıklı mıdır,nasıldır onu da bilmem..kafam karıştı hadi bir el atında düzgün bir araba bulalım rıdvan ya. :(
Daihatsu iyidir, Tata da Hindistan malı fiyatına oranla iyi. Hatta verdiğim modelinin çakması Hyundai i10 oluyor Zaten ikinci araç olarak alacaksın, dolayısıyla çok fazla beklentiye gerek yok. Belki lüks araçlar değil ama ihtiyacı karşılar. Hem twingo polo gibi araçlardan 6-8 yaş daha genç. Bu arada küçük motorlu araç az yakar diye bir şey yok, yengemde Hyundai i10 var 1.1 motorlu araba benim 1.6 arabamdan çok yakıyor.
-
04 Kasım 2012, 02:14
mehmet teşekkür ederim..
rıdvan neden suzuki altoya yorum yapmadan direk eliyorsunuz?nesi var ki o da japon,hem de daihatsudan daha yaygın değil mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01969333/detay
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
04 Kasım 2012, 03:03
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
Özellikle iç tasarımı 2006 model değil de 94-95 model gibi duruyor.
-
04 Kasım 2012, 03:36
Tolga ve Ahmet motorlarınız hayırlı olsun.
İlker babana çok geçmiş olsun.
Levent'in dediği gibi şanzıman için yağın JASO-MA özelliğinin olması önemli. Mehmet Ali şu linkteki yağlardan alırsan kafan rahat eder bence. Hem kargo ücretsiz hem de fiyat uygun gibi:
http://www.madeniyag.net/10W-40-4T-M...,LA_236-2.html
-
04 Kasım 2012, 04:15
serdarsom adlı üyeden alıntı
Evet burada yağ ucuz daha önce aldım sorun yok. Ama scooter olanından alma yanlışlıkla.
-
04 Kasım 2012, 04:52
İlker polo yada corsa derim benzinli,masraf çıkarsa da deger harcadigin paraya.japon harici uzak doğuya bulasmamani tavsiye ederim,japonda cok temiz olması aranır yedek parça cok pahalı ve yan sanayisi yok gibi neredeyse bir cok modelde.
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
04 Kasım 2012, 09:34
levent japon olarak zaten suzuki,,honda falan var daihatsu var ama daihatsu kullanana hiç rastlamadım şimdiye kadar..polo ya da corsa güzel de benim bütçeye ancak 1997-2000 arası alınabiliyor..ben de en az şöyle 2004 ve üstü olsun biraz genç olsun istiyorum..eski araba daha çok masraf yapacaktır diye düşünüyorum.fiat pandaları gördüm ama fiyatı uçuk,bir de kia lar var.koreli olarak hyundai ya da kia lar da fena değil aslında..neyse ben en iyisi bakınayım..siz çevrenizde denk gelirse haber verirsiniz..
serdar teşekkür ederim..mehmet ali bak serdarın gösterdiği site güzel,bir arkadaşım da kullanmıştı bu siteyi sıkıntı yok..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
04 Kasım 2012, 16:17
-
04 Kasım 2012, 16:34
Zengibar adlı üyeden alıntı
Bir klasik olarak Gv250'deki çanta sorunu. Yapacak bir şey yok bütün çanta tiplerinde sorun çıkıyor nerdeyse. En kullanışlı olanı şu en çok kullanılan Armode'nin AR750 modeli. Bu çantanın altı pek egzoza değmiyor ama amortisörlere çarpan yerlerinde modifikasyon yapmazsan oralardan kırılabiliyor. Bence bu çantalardan alıp kullan hem çanta demirine de ihtiyacın olmaz. Egzozu temizlemek için de bir maket bıçağının bıçak kısmını çıkartıp ya da jileti (perma-sharp) egzoza paralel tutarak izleri kazı. Bu şekilde egzozu çizmeden ve çok kolay bir şekilde lekelerden kurtulabilirsin. Hafif matlıklar kalırsa da metylan'la temizleyip parlatabilirsin. Çantayı da dericide yaptırmanı hiç tavsiye etmem. Çünkü hazır olarak alacağın en dandik çantanın bile iç kısmına görece-sert plastik kullanılır bu da çantanın biraz da olsa şeklinin bozulmamasını sağlar ama sen yaptırırsan zaten soft tipte olan çanta iyice soft olacak, hem sarkıp hoş durmayacak hem de egzoza değme ihtimali daha da artacak. Ayrıca gerçek deri kullanırsan dış etkenlere suni deri kadar dayanıklı olmadığı için zamanla önce renginden başlayarak bozulacak.
-
04 Kasım 2012, 18:44
-
04 Kasım 2012, 21:21
Selamlar saat 23 itibariyle antalya yolcusuyum.Antalyadaki arkadaşlarla fırsat olursa buluşmak tanışmak isterim.Yeni motor alan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum,güle güle kullanın.
-
04 Kasım 2012, 21:49
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar polo güzel araba ancak daha çok şehir içi kullanım içiğin küçük hacimli bir araç bakıyorum..suzuki alto ları gördüm bu sıralar..fena değil,abs,2 hava yastığı ve klima mevcut..1.1 lt motoru var.tam aradığım gibi 12-13 bin tl ye bulunabiliyor..siz ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8752938/detay/
Ben zamanında suzuki swiftlere bakmıştım ama buralarda servis ve yedek parça problemi yaşayacağımdan yanaşmamıştım fiyat/performans açısından iyi arabalar.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
04 Kasım 2012, 23:06
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..Aldığımdan beri karaca ile geziyorum..Yaptığımız yol boyunca crusier ın bana göre olmadığını anladım..Bu nedenle karacayı satmayı düşünüyorum..Başka biyere ilan açmadım..Bizden birine gitmesini isterim..Haberiniz ola..
-
04 Kasım 2012, 23:13
inglor adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..Aldığımdan beri karaca ile geziyorum..Yaptığımız yol boyunca crusier ın bana göre olmadığını anladım..Bu nedenle karacayı satmayı düşünüyorum..Başka biyere ilan açmadım..Bizden birine gitmesini isterim..Haberiniz ola..
benim motorla takaslayalim ustune de 2000 verebilirim
yanlis anlama gucum o kadara yetiyo yoksa hakki degildir eminim
teklifi yaptim karar senin
-
04 Kasım 2012, 23:21
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
benim motorla takaslayalim ustune de 2000 verebilirim
yanlis anlama gucum o kadara yetiyo yoksa hakki degildir eminim
teklifi yaptim karar senin
Arkadaşım yanlış anlama ama marka olarak mondiale karşı bi antipatim var..Yinede ilgin için saol..
-
04 Kasım 2012, 23:38
Zengibar adlı üyeden alıntı
İlker babana çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Ben bayramdan önce fordda çalışan arkadaşlara fiesta için mail attım, henüz cevap gelmedi.
Yeni motor alan arkadaşlar; motorlarınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yaz için hazırlıklar yapılmaya başlandı
Ben de koruma demiri ve çanta tutucu demir bakınıyorum.
Bu arada benim motoru aldığım arkadaş çanta demiri kullanmamış ve çanta uzun yolda eksoza temas ederek altı delinmiş. Hatta eksozda biraz iz var. Eksozu temizlemek için ne yapmalıyım arkadaşlar? Çantayı dericede yaptırcam.
http://img89.imageshack.us/img89/1636/imag0023dihq.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
http://img221.imageshack.us/img221/47/imag0024hx.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
Selamlar;
Egsoz üzerindeki lekeleri çıkarmak için pasta veya özel solüsyonlar kullanmanı öneririm, Selülozik tinerde (teneke şişeli) iş görebilir
Zımpara veya çizecek her hangi sert bir malzeme asla kullanma
Bende bu ürün var gayet başarılı tavsiye ederim
http://www.hepsiburada.com/liste/val...&SKU=OTM091160
-
04 Kasım 2012, 23:40
Ne yapalim olsun ama cin min de eski motorlar gibi degil bakimni yap devam et yoluna 6500 km ye geldim daha bir kurus masraf etmedim. Yagini degisip benzini koy 5000 de buji degistirdim keyfe keder bas gaza
bilgin olsun diye soyledim ne civarda dusunuyorsun ilan falan vrdin mi bi link atsan
-
04 Kasım 2012, 23:47
Egsozdaki lekeler sentetik bir malzemenin kalintisiysa balata spreyi sıkıp tırnakla bile cikarabilirsin branda yapıştığında yada artçı ayakkabısı kalıntıları çıkıyor ama hepsi degil.yine de balata spreyi dene olmazsa en iyi yol tiner veya ridvanin söylediği.balata spreyini de her aksama kullanabilirsin cok etkili.
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
04 Kasım 2012, 23:47
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Ne yapalim olsun ama cin min de eski motorlar gibi degil bakimni yap devam et yoluna 6500 km ye geldim daha bir kurus masraf etmedim. Yagini degisip benzini koy 5000 de buji degistirdim keyfe keder bas gaza
bilgin olsun diye soyledim ne civarda dusunuyorsun ilan falan vrdin mi bi link atsan
Daha alalı 1 ay olmadı.Burdan Olgaç abiden aldım motoru.6500 liraya aldım aynı fiyata satıcam..İlk sahibide yine burdan ilker arkadaşımızdır.Herkes tarafından tanınan bir motor.İlan açmadım.Bizden birine gitsin istiyorum.Acil bi durum değil.Geçmiş sayfalarda fotoğrafları var..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-820.html bu sayfada ve sonraki sayfada fotolar mevcut..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler