Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ekim 2012, 13:00
Herkese selamlar ve mutlu bayramlar diliyorum, GV mi satalı yaklaşık 2 ay falan olmuştur, sabırsız arayışlarım sonucunda uzun zamandır aklımda olan ve denemek istediğim ER6 N almış bulunuyorum, cruiser dan sonra aslında ilk almak istediğim tür olan naked a döndüm, GV nin yeri ayrı tabii ki, özellikle macit kullandıktan sonra ne kadar iyi bir motor olduğunu daha da iyi anlamıştım zaten ER6 da resmen aşık olduğum motorlardan biriydi. Ancak ER6 topiğinin çok zayıf olması sebebinden midir yoksa alışkanlıktan mıdır bilmem, hala siteyi açar açmaz Ankara topaciyla GV topacına bakıyorum, alışkanlık yapmış burası bende. Zamanla ER6 ile ilgili sorularım da olacak tabii ki, diyorum ki Rıdvan bi de ER6 al da ona da bi el at, ne güzel herşeyi sana soruyoduk ER6 topiğine de bi tane Rıdvan lazım :D
Hepinize tekrardan iyi bayramlar.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Reklamlar
-
25 Ekim 2012, 14:58
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar ve mutlu bayramlar diliyorum, GV mi satalı yaklaşık 2 ay falan olmuştur, sabırsız arayışlarım sonucunda uzun zamandır aklımda olan ve denemek istediğim ER6 N almış bulunuyorum, cruiser dan sonra aslında ilk almak istediğim tür olan naked a döndüm, GV nin yeri ayrı tabii ki, özellikle macit kullandıktan sonra ne kadar iyi bir motor olduğunu daha da iyi anlamıştım zaten
ER6 da resmen aşık olduğum motorlardan biriydi. Ancak ER6 topiğinin çok zayıf olması sebebinden midir yoksa alışkanlıktan mıdır bilmem, hala siteyi açar açmaz Ankara topaciyla GV topacına bakıyorum, alışkanlık yapmış burası bende. Zamanla ER6 ile ilgili sorularım da olacak tabii ki, diyorum ki Rıdvan bi de ER6 al da ona da bi el at, ne güzel herşeyi sana soruyoduk
ER6 topiğine de bi tane Rıdvan lazım :D
Hayırlı olsun güle güle kullan. Rıdvanın yorum yapması için ER6 almasına gerek yok zaten biliyordur yine sorabilirsin
-
25 Ekim 2012, 19:36
Herkese selamlar ve mutlu bayramlar diliyorum, GV mi satalı yaklaşık 2 ay falan olmuştur, sabırsız arayışlarım sonucunda uzun zamandır aklımda olan ve denemek istediğim ER6 N almış bulunuyorum, cruiser dan sonra aslında ilk almak istediğim tür olan naked a döndüm, GV nin yeri ayrı tabii ki, özellikle macit kullandıktan sonra ne kadar iyi bir motor olduğunu daha da iyi anlamıştım zaten
ER6 da resmen aşık olduğum motorlardan biriydi. Ancak ER6 topiğinin çok zayıf olması sebebinden midir yoksa alışkanlıktan mıdır bilmem, hala siteyi açar açmaz Ankara topaciyla GV topacına bakıyorum, alışkanlık yapmış burası bende. Zamanla ER6 ile ilgili sorularım da olacak tabii ki, diyorum ki Rıdvan bi de ER6 al da ona da bi el at, ne güzel herşeyi sana soruyoduk
Hayırlı olsun..Kazasız belasız..
Herkese iyi bayramlar..
-
26 Ekim 2012, 00:04
Hayırlı bayramlarınız olsun motor sevdalısı arkadaşlarım..yeni motorlarda hayırlı olsun bu arada
-
26 Ekim 2012, 02:15
İki gündür yoktum, Ayvalık'a tost yemeye gitmiştik, canımız sonra künefe de çekti ama uzak geldi.
audioslave adlı üyeden alıntı
Lastik değiştiren yada değiştirecek olan var mı? Ne marka lastik düşünüyorsunuz?
Duyduğum olumlu yorumlar sebebiyle Emre'ye katılıp Unilli diyorum. Zaten Michelin artık hiç yok Metzeler'de de stokta yok.
WanDoGa adlı üyeden alıntı
Selamlar
GV250 için arka (ivediyen) ve ön lastik almayı düşünüyorum ama arka lastiğin ölçüleri itibari ile pek piyasada bulunmuyor.
Ne marka tavsiye edersiniz? Bulabileceğim bir satıcı telefonu alabilir miyim?
Uygun olduğunu bildiğim Unilli ve Metzeler var. Metzeler'de stokta yoktu ve bir kaç ay sonra gelecek diyorlardı. Unilli'yi yerel satıcılarda bulabilirsin diye düşünüyorum.
Bike Rider adlı üyeden alıntı
Mercek derinliği far derinliğinden fazla olduğu için uygulamaya imkan yok ama zaten bence gerek de yok, Osram Night Breaker gayet yeterli bir aydınlatma sağlıyor. Daha dün 900 km'lik gece yolculuğu yaptım
Unilli de bir alternatif,peki Sava lastikler hakkında bilgisi olan?Yada son dönemlerde lastik değiştiren??
Yaklaşık bir ay kadar önce g-gokhan nickli arkadaş sava lastik alacağından bahsetmişti, sanıyorum almış kullanıyordur.
Hayırlı olsun, bana da bir ER6 N alırsan hiç bir sorun kalmaz. Bir tur verirsin artık camiye kadar (Selimiye camii) (espiriyi bugün çaldım )
-
26 Ekim 2012, 10:16
Slayerrr adlı üyeden alıntı
canımız sonra künefe de çekti ama uzak geldi.
hep öyle olur zaten..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
26 Ekim 2012, 15:42
Olgaç abi ampulu night breaker ile değiştirmiş ama yinede aydınlatmada sıkıntı var.Daha çok karşıya vuruyor vbenim farın ışığı.Haliyle önümü pek aydınlatmıyor.Far tası aşağı yukarı da oynamıyor.Nası ayar yapıcaz???
-
26 Ekim 2012, 17:01
Selam.benimki de öyleydi,far tasından ayarlandi,2mm bile kaydırsan yetiyor o kadar pay var orda
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
26 Ekim 2012, 18:19
Farı tutan iki tane civatayı gevşetip mümkün olan en alçak konuma getirin. Zaten çok az oynayabiliyor fardaki vidanın sinyallerin bulunduğu bara çarpamsından dolayı. Ama bu en alt konuma oldukça yeterli aydınlatma sağlıyor.
-
26 Ekim 2012, 18:59
Lastik değiştiren yada değiştirecek olan var mı? Ne marka lastik düşünüyorsunuz?
Merhaba cihan bey.Lastiğimi değiştireli yaklaşık 1 ay oldu http://savaturkiye.com/moto.html adlı siteden Mc7 modelini çift olarak aldım.Şuanda gayet memnunum yumuşak hamurlu bana güven veren bir lastik.Arka lastiği orjinal ölçülerinde bulamadığım için 140-90-15 ile değiştirdim herhangi bir uyumsuzluk ve gözle görülen bir küçülmede olmadı.Ön lastikte orjinal ölçülerinde kaldı.Tavsiye edebilirm size.
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:53 ----------
WanDoGa adlı üyeden alıntı
Selamlar
GV250 için arka (ivediyen) ve ön lastik almayı düşünüyorum ama arka lastiğin ölçüleri itibari ile pek piyasada bulunmuyor.
Ne marka tavsiye edersiniz? Bulabileceğim bir satıcı telefonu alabilir miyim?
Selam arkadaşım, Cihan beyinde bu konuda sorusu vardı onada önermiştim. http://savaturkiye.com/moto.html bu siteden alışveriş yapabilirsin. mc7 serisi bizim motosikletimize uygun ve ben eksik bir yanını görmedim sizede tavsiye edebilirim. tekeriniz hep düz bassın iyi günler.
-
27 Ekim 2012, 04:10
tüm abilerime kardeşlerime tüm motor sevdalılarına hayırlı bayramlar
Rock hard ride free ! all day all night ! and All your life !
-
27 Ekim 2012, 16:19
Farı tutan iki tane civatayı gevşetip mümkün olan en alçak konuma getirin. Zaten çok az oynayabiliyor fardaki vidanın sinyallerin bulunduğu bara çarpamsından dolayı. Ama bu en alt konuma oldukça yeterli aydınlatma sağlıyor.
Teşekkür ederim.Bi deneyelim bakalım..
-
28 Ekim 2012, 17:11
Arkadaşlar aktif bir şekilde yamaç paraşütü ile ilgilenen var mıydı? Önümüzdeki yaz yamaç paraşütü eğitime katılmayı düşünüyorum.
-
29 Ekim 2012, 00:25
arkadaşlar merhaba soru biraz komik olucak ama gv 250 ile kaldırıma çıkılıp inilebilirmi?
bizim burda park sorunu varsa motorda şekil olarak biraz kuşkuda bıraktı beni çıkarmı çıkmazmı çıkarsa inermi inerse nasıl iner gibisinden
-
29 Ekim 2012, 00:41
İstanbul-Çınarcık yaylaları-Bursa-Uludağ-Bursa-İstanbul rotamız yarım saat kadar önce tamamlandı.
PcKaoPath adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aktif bir şekilde yamaç paraşütü ile ilgilenen var mıydı? Önümüzdeki yaz yamaç paraşütü eğitime katılmayı düşünüyorum.
Bir heves var ama tandem atlayışla yatıştırmayı düşünüyorum
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba soru biraz komik olucak ama gv 250 ile kaldırıma çıkılıp inilebilirmi?
bizim burda park sorunu varsa motorda şekil olarak biraz kuşkuda bıraktı beni çıkarmı çıkmazmı çıkarsa inermi inerse nasıl iner gibisinden
Ben neredeyse basamak indirip çıkartacam
-
29 Ekim 2012, 00:47
İ
Ben neredeyse basamak indirip çıkartacam
nasıl yani çıkarmı çıkmazmı anlamadım :D
-
29 Ekim 2012, 00:51
Gelemedik bari birkaç foto paylaşın da görelim yahu..
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
29 Ekim 2012, 01:00
İner çıkar bir daha iner Gizli enduro aslında bu motor.
Levent E. adlı üyeden alıntı
Gelemedik bari birkaç foto paylaşın da görelim yahu..
O da olacak elbet ama ne zaman bilmiyorum. Bu arada 15-20 dk. önce seni aramıştım telefonun çekmiyordu.
-
29 Ekim 2012, 01:02
Çıkar Oğuzcan çıkar, Rıdvan diyo ki, altı biraz daha yüksek olsa, ben merdiven bile çıkarım o derece diyo yani , çıkarken dikkat et, motorun altını vuracağın kadar yüksek olmasın kaldırım, inerken de aynı şekilde, ön çamurluğun arka kısmı eğer kaldırım yüksekse teker indiğinde kaldırıma çarpabilir, aynı şekilde yine yüksekse motorun altını kaldırıma sürtebilirsin, sürtmeyeceğin yüksekliğe kadar iner de çıkar da hiç sorun olmaz.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
29 Ekim 2012, 01:13
tamamdır sağolun açıklamalar için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler