Site sakinlerine sevgi ve saygılar..
Sorun yaşayanların sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaları, yeni gelenlerin hoş gelişleri, üzüntü ve sıkıntı yaşayanlara geçmiş olsun dileklerimle..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...cir-kilit.html
En korktuğum şeylerden biridir hırsızlık olayı,geçmiş olsun.Benim motor kapalı garajda (evimin ardiyesi ) olmasına rağmen yabancı yerlere gittiğimde kullanmak için yaptırmayı düşündüğüm bir sistem,
Aslında 2. el motosiklette gerçekten riskli ama motordan anlayan ve ekonomisi ancak 2. ele yetenler için olmazsa olmaz bir durum,evet ben şu ana kadar 3 motor aldım "0" km ve sattım 2. el olarak
gerçi rakamlar küçüktü ama hepsinden önemlisi motor da nevar ne yok olduğu gibi söylemek alanın süprizle karşılaşmaması için, birde benim tüm motorlarımda yaptığım "motor günlüğü" motorun geçmişi için güzel bir belge olarak sunuyorum..her depoda ne kadar yakıt tükettiğine kadar..
bu arada site sakinlerine sevgi ve saygılarımı sunarım..
Vesselam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Tolga Amasraya gittiğinde kuş kayasından bir selam söyle benden oralara tam 4 yılım geçti o ilçede foto ve gezi notlarında bekliyoruz vesselam..