Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    onur kendini çok kasmışsın kesinlikle..motor kullanırken kolların kesinlikle gevşek olsun ve gidonu deli gibi sıkma bunları kesin yapıyorsun dur yapma..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW 1200 gs ADV
    1 haftalık gv250 maceram arkadaşlar ne yazıkki tatsız başladı ve devam ediyor.2010 model 7500 km de aldıgım motorum 2.gün yolda kaldı.satın aldıgım arkadaş garajta yattıgı için bana teslim ederkenarabadan takviye yaptırıp çalıştırmıştı 2 gün sorunsuz kullandım sonra akü bitti ve yolda kaldım.Şişli servis Ugur olanına götürdüm takviyeden konjektör yanmış,aküde bitmiş dedi yag degişimi vs 500 tl masraf cıktı.
    Motoru teslim aldıktan 2 gün sonra dün öglen yine yolda kaldım.motor sogukken gayet güzel çalışıyor biraz yol yapınca tekleyip gaz yemeyip stop ediyor.nakliye ile servise götürdüm aradan 2 saat geçtigi için motor serviste yine gayet güzel çalıştı 3 tur atıp bir şeyi yok deyip yollandım.Ve akşam 20 dk kullandıktan sonra aynı manzara yine motor yolda kaldı.2-3 dk bekliyorsun çalışıyor 200 metre gidiyor sonra yine stop.Motoru oldugu yere park edip eve gittim 2 saat sonra geldim aldım gayet güzel yine çalıştı,bu sabah evde yine gayet güzel çalıştı ısınana kadar işyerine yine geldim,birazdan servise tekrar götürecegim,bu tarz arıza gören duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim,birde tecrübeli bir usta önerirlerse daha da memun olurum.(zira şişli servis ugur,un ilgi alakası tatmin etmedi)

cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı kreatin37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 haftalık gv250 maceram arkadaşlar ne yazıkki tatsız başladı ve devam ediyor.2010 model 7500 km de aldıgım motorum 2.gün yolda kaldı.satın aldıgım arkadaş garajta yattıgı için bana teslim ederkenarabadan takviye yaptırıp çalıştırmıştı 2 gün sorunsuz kullandım sonra akü bitti ve yolda kaldım.Şişli servis Ugur olanına götürdüm takviyeden konjektör yanmış,aküde bitmiş dedi yag degişimi vs 500 tl masraf cıktı.
    Motoru teslim aldıktan 2 gün sonra dün öglen yine yolda kaldım.motor sogukken gayet güzel çalışıyor biraz yol yapınca tekleyip gaz yemeyip stop ediyor.nakliye ile servise götürdüm aradan 2 saat geçtigi için motor serviste yine gayet güzel çalıştı 3 tur atıp bir şeyi yok deyip yollandım.Ve akşam 20 dk kullandıktan sonra aynı manzara yine motor yolda kaldı.2-3 dk bekliyorsun çalışıyor 200 metre gidiyor sonra yine stop.Motoru oldugu yere park edip eve gittim 2 saat sonra geldim aldım gayet güzel yine çalıştı,bu sabah evde yine gayet güzel çalıştı ısınana kadar işyerine yine geldim,birazdan servise tekrar götürecegim,bu tarz arıza gören duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim,birde tecrübeli bir usta önerirlerse daha da memun olurum.(zira şişli servis ugur,un ilgi alakası tatmin etmedi)
    Arkdaşım geçmiş olsun aynısını yaşadım takviye yapıldığında çalıştığı anda motordan çekmek gerekiyor. Ben statörü de yaktım, konjektor yandı ise büyük ihtimal statörün de yanmıştır (masraflı ama :/) takvityede ikisi birden gidiyor. Avcılar Motopark erdal usta ya bir git derim. Ben 2 konjektor değiştirdim 3 akü statoru değiştirdikten sonra çözüldü. Statör elektirik üretiyor, konjetor bu elektiriği düzenliyor.

Bu arada bende bugün tatsız bir duruma uyandım gece apartmanın otoparkına dadanmış hırsız motorla ugramış baya monstar kilit vardı disk kiliti onu acamamış kontkla ugraşmış onda bir sey yapamayınca bir beton parçası ile deponuyu ezmiş (gelmişini geçmişini ben onun ) moralmen çalınmadığına sevindim ama deponunda ezilmesine canım çok sıkıldı..

Rıdvan alarm taktırmayı düşünüyorum bir sende var sanırsam tavsiyelerini bekliyorum. Nerden hangi marka alsam ?

Bu arada yeni gelen arkdaşlara selam olsun tekeriniz düz bassın.

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

Bu arada herkese GÜnaydın
    S&T kanuni Gv 250

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Günaydın. Motorlarıyla sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. İkinci el motora ciddi biçimde karşıyım, 15 bin kilometre oldu sıfır aldım motoru daha tık bile demedi elektrik aksamındaki ufak tefek 2 sorun hariç. Dul kadınla evlenmek gibi biraz ikinci el motor almak, gerçi iyi de çıkabilir ama önceki adam ne gibi arızalar bırakmış bilemezsin tam anlamıyla.

O hırsız depoyu da ezdiyse geri gelebilir tekrar uğraşmak için, bikaç gün tetikte olmakta fayda var diye düşünüyorum sağlam bir sopayla birlikte. Şerefsiz çok ortalıkta dolaşan, çalamamasına sevindim ama durduk yere depo ezilmiş, geçmiş olsun.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın. Motorlarıyla sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. İkinci el motora ciddi biçimde karşıyım, 15 bin kilometre oldu sıfır aldım motoru daha tık bile demedi elektrik aksamındaki ufak tefek 2 sorun hariç. Dul kadınla evlenmek gibi biraz ikinci el motor almak, gerçi iyi de çıkabilir ama önceki adam ne gibi arızalar bırakmış bilemezsin tam anlamıyla.

O hırsız depoyu da ezdiyse geri gelebilir tekrar uğraşmak için, bikaç gün tetikte olmakta fayda var diye düşünüyorum sağlam bir sopayla birlikte. Şerefsiz çok ortalıkta dolaşan, çalamamasına sevindim ama durduk yere depo ezilmiş, geçmiş olsun.
    Aynen sağlam sopa var ama hırsızıda bütün gece bekleyemem yakalsam bir.. bugün motora alarm alıp taktırmayı planlıyorum uygunsa, olmadı daha büyük bir kilit alaçağım
    S&T kanuni Gv 250

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen sağlam sopa var ama hırsızıda bütün gece bekleyemem yakalsam bir.. bugün motora alarm alıp taktırmayı planlıyorum uygunsa, olmadı daha büyük bir kilit alaçağım
    Kuytu bir yerde duruyorsa aydınlığa alman da faydalı olabilir diye düşünüyorum. Alarm taktırmayı ben de düşünüyordum hatta aldım feyizoğlundan, ama aküyü bitiriyormuş, çok fazla sorun çıkaran var. Gerçi sorun yaşamayanlar da var ama o riski alamadım. Alarm taktırırsan aküye dikkat et.

Motosikleti
    BMW 1200 gs ADV
    Size de geçmiş olsun,verdigin bilgiler için sagolasın.Stator fikrini servise telefonla söyledim,statörün çalıştıgını çünkü akünün doldugunu söylüyor.Bilgisayara baglamışlar sorunu arıyorlarmış ,akşam sonucu paylaşacagım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bu işlemler için 500 TL çok fazla almışlar. Avcılar'daki Motopark'a götürmeni şiddetle tavsiye ederim.

Rıdvan alarm taktırmayı düşünüyorum bir sende var sanırsam tavsiyelerini bekliyorum. Nerden hangi marka alsam ?
    Motosiklet alarmı olarak satılan herhangi bir alarmı alabilirsin. Ben hiç bir özelliğine bakmadan Motoay'dan aldım. Zaten hepsi çin malı ve aralarında hiç bir fark yok. Muhtemelen en ucuz Motoay'da dır, zaten sana çok yakın.

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Motosiklet alarmı olarak satılan herhangi bir alarmı alabilirsin. Ben hiç bir özelliğine bakmadan Motoay'dan aldım. Zaten hepsi çin malı ve aralarında hiç bir fark yok. Muhtemelen en ucuz Motoay'da dır, zaten sana çok yakın.
    http://www.hepsiburada.com/liste/car...oryId=20029254

şunu beğendim ama bir yandada beyni patlatırmıyız diye düşünüyorum :/ ama alacağım artık şart oldu..
    S&T kanuni Gv 250

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Gecmis olsun.sorun bujiden olabilir bir baktır hatta değiştir derim.haftasonumu benzer durum zehir etti,varılan sonuc kötü benzin oldu ancak bujide de kaçırma olabilir düşüncesiyle bujileri de degistirdim su an sorun yok.motor cok ısınıyordu,çekiş biraz dusmekle birlikte gazı bıraktığımda stop ediyordu hemen..
    Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.

mhmtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Geçmiş olsun arkadaşım,mekanik ve elektronik malzemeler birazda şans işi,sıfırda olsa bazen aynı marka motorda birinde sorun oluyo birinde olmuyo.arkadaşların tavsiyesine uymamı tavsiye ederim avcılar motopark servise be uğra.

Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Rıdvan bey doktor bu arada seninle bir görüşsek diyorum su bizim makinenin sesini bir dinlesen..bir tuhaflık var sanki ama birkaç kisiye anlatamadım bir türlü yahu bir bakalım suna kahvemizi içerken..?

mhmtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Bu arada bende bugün tatsız bir duruma uyandım gece apartmanın otoparkına dadanmış hırsız motorla ugramış baya monstar kilit vardı disk kiliti onu acamamış kontkla ugraşmış onda bir sey yapamayınca bir beton parçası ile deponuyu ezmiş (gelmişini geçmişini ben onun ) moralmen çalınmadığına sevindim ama deponunda ezilmesine canım çok sıkıldı..

Can geçmiş olsun arkadaşım.nasıl bi cesarettir yaa.yakalayıp şerefsizi kaburgalarını ezmek lazım.

Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Can gecmis olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    http://www.hepsiburada.com/liste/car...oryId=20029254

şunu beğendim ama bir yandada beyni patlatırmıyız diye düşünüyorum :/ ama alacağım artık şart oldu..
    Dediğim gibi hepsi aynı zaten sadece kumanda şekli değişik oluyor alabilirsin. Takarken herhangi bir kısa devre yapmaz, düzgün bağlanırsa hiç bir şey olmaz.

Alıntı Levent E. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rıdvan bey doktor bu arada seninle bir görüşsek diyorum su bizim makinenin sesini bir dinlesen..bir tuhaflık var sanki ama birkaç kisiye anlatamadım bir türlü yahu bir bakalım suna kahvemizi içerken..?
    Muhtemelen sana öyle geliyordur ama bakarız, zaten şu kahveyi bir türlü ısmarlayamadın.

Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Ben deli degiliiiiim diye bağırasım geliyor anlatamıyorum diyesen biraz tutlasan kesin anlayacaksın eminim..o kahveler de soğudu tazeleyelim

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı mhmtrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Can geçmiş olsun arkadaşım.nasıl bi cesarettir yaa.yakalayıp şerefsizi kaburgalarını ezmek lazım.
    Aynen yakalarsam tık tık yapacağım adama...

Alıntı Levent E. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Can gecmis olsun
    eyvallah..
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi hepsi aynı zaten sadece kumanda şekli değişik oluyor alabilirsin. Takarken herhangi bir kısa devre yapmaz, düzgün bağlanırsa hiç bir şey olmaz.

Muhtemelen sana öyle geliyordur ama bakarız, zaten şu kahveyi bir türlü ısmarlayamadın.
    bildiğim kadarı art eksi bağlsam çalışır duruma geliyor ancak ben otomatik çalıştırma takmayacağım zaten.. Siyahlerede gerek yok sadece elektirik bağlasam yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
    S&T kanuni Gv 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    bildiğim kadarı art eksi bağlsam çalışır duruma geliyor ancak ben otomatik çalıştırma takmayacağım zaten.. Siyahlerede gerek yok sadece elektirik bağlasam yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
    Otomatik çalıştırmayı boşver zaten de, kontağı bağlasan iyi olur. Bir şekilde kontak açılır ya da düz kontak yapılırsa da alarm ötmüş olur. Eğer alarmı sadece kapalı otoparkta kullanacaksan sinyaller önemsiz olur ama genel olarak sinyallerin çalışması hangi aracın alarmının çaldığını belli etmeye yarar.

Motosikleti
    Arora Beatrix 150
    Alper geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur ağrıza.

---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:35 ----------

Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Murat bende eğer gücü yeten için sıfır motor alması taraftarıyım nitekim bende sıfır aldım. Ama bazen sıfır motorda bile arıza çıkabilyor, yaklaşık 6 ay önce ben (F1) lambasının sürekli yanması gibi bir arıza ile karşılaştım ve motorum seyir halindeyken kendiliğinden istop ediyordu. Servise götürdüm bilgisayara bağladılar hiçbirşey yok dediler muhtemelen beyindendir biz beyin siparişi verelim diye beni gönderdiler ve sen böyle sürmeye devam et bizi bilgilendir diye eklediler. Bende onlardan kaşeli imzazlı servis kağıdı aldım, motorun arıza lambasının yandığına ve servisin bu şekilde motoru kullanabileceğimi söylediğine dair. Sonra bir ara ışık kendiliğinden söndü, servisi aradım baktım beyin gelmiş, bende gidip taktırdım. elektronik parçlar bir makinede arttıkça, hassasiyette o kadar artıyor ve o oranda da arıza verme riski yükseliyor.

Arızası olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun.
    Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı acemi06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alper geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur ağrıza.

---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:35 ----------

Murat bende eğer gücü yeten için sıfır motor alması taraftarıyım nitekim bende sıfır aldım. Ama bazen sıfır motorda bile arıza çıkabilyor, yaklaşık 6 ay önce ben (F1) lambasının sürekli yanması gibi bir arıza ile karşılaştım ve motorum seyir halindeyken kendiliğinden istop ediyordu. Servise götürdüm bilgisayara bağladılar hiçbirşey yok dediler muhtemelen beyindendir biz beyin siparişi verelim diye beni gönderdiler ve sen böyle sürmeye devam et bizi bilgilendir diye eklediler. Bende onlardan kaşeli imzazlı servis kağıdı aldım, motorun arıza lambasının yandığına ve servisin bu şekilde motoru kullanabileceğimi söylediğine dair. Sonra bir ara ışık kendiliğinden söndü, servisi aradım baktım beyin gelmiş, bende gidip taktırdım. elektronik parçlar bir makinede arttıkça, hassasiyette o kadar artıyor ve o oranda da arıza verme riski yükseliyor.

Arızası olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun.
    Benim 5 bin kilometreyi yanıyor kırmızı ışık, kullanışta bir sorun yok ama. Daha önce de yanmıştı serviste bilgisayar bağlayıp söndürmüşlerdi. En güzeli basit motosiklet kullanmak aslında, karbüratörlü olacak. Yemişim enjeksiyonunu, çok aman aman da bir fark yok. Yeni model BMW GS 1200lerde de öyleymiş, illa bir elektronik aksamda arıza çıkarmış. Eski modeller çatır çatır çalışır.

Arıza yoksa ve ışık yanıyorsa aklınızda bulunsun yeni beyin taktırmanıza gerek yok, kartal servisinde bilgisayara bağlayan bir aparat getirmişler, onunla resetleyebiliyorlar ışığı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)

Bu Konudaki Etiketler