Olgac Abi ve Tolga simdiden hayirli ugurlu olsun, ikiniz adina da cok sevindim.
Tolga inanilmaz bir duydu kardesim. Motoru aldigim ilk gun (henuz 2 gun once ) defalarca asagiya indim, baktim baktim geri ciktim Inanilmaz bir heyecan. Bizler icin kocaman bir oyuncak aslinda
Bu arada cesaretimi toplayip eski tecrubelerime de dayanarak cumartesi ve pazar toplam 20 km kadar yol yaptim, ilk benzinimi aldim
Yeni motorunu alanlara hayırlı olsun diyorum Allah kaza bela vermesin.Olgaç abi sana da ayrıca hayırlı olsun diyim inşallah istediğin motoru alırsın.
herkese iyi akşamlar..
mustafa çok geçmiş olsun..tez zamanda iyileşirsin umarım..
dostum aramıza hoşgeldin..umarım gönlündeki gv250 ye tez zamanda kavuşursun..kafana takılan her türlü soru işareti için biz buradayız.
wayy be yine kötü oldum biraz..olgaç abi hayırlısı olsun,umarım gönlündeki canavara bir an önce sahip olursun...tolga arkadaşım aramıza hoşgeldin..karaca artık senin..ona ciddi anlamda iyi bak..ben onunla ne sohbetler ederdim tahmin bile edemezsin..göremediğim için hızlı geçtiğim kasislerde karacadan özür dilediğim günleri hatırlarım..yani ben böyle büyüttüm karacayı,olgaç abi de gereken ilgiyi ve sevgiyi göstermeye devam etti,şimdi sıra sende artık..umarım kazasız belasız mutlu ve sağlık içinde kullanırsın karacayı..
tekrar hoşgeldin..
dostum tebrik ederim..böyle böyle olup gidecek ve bir bakacaksın ki 600 km lik bir parkurdasın
hee bu arada temiz 1998 sonrası renault twingo arıyorum..etrafınızda temiz varsa eğer lütfen bana haber verin gelip alayım..hanıma jest yapmam lazım da
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
yeni ilanlar eklenince sevinir oldum ben gibi motor almak isteyen ve ilanları inceleyen arkadaşlar için bugun yeni eklenen bir ilan paylaşıcam (umarım forum kurallarını ihlal etmem ) ve siz tecrübeli kişilerden bu gibi ilanlar hakkında yorumlar yapmanızı rica ediyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02388872/detay
okan hoş geldin öncelikle,böyle bişey var bende bakmak istersen.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1142901/detay#
ilginize çok teşekkür ederim motorun sizin olduğunu öğrenmem çok iyi oldu zaten favorilerime ekli bir ilandı.
Tolga, Karabükten resimlerini bekliyoruz artık.
Bu arada firefox browserda nedense son sayfayı göremiyorum. Sona git deyince 814. sayfada kalıyor. Elle 815/816. sayfalara tıkladığımda açıyor lakin 817. sayfaya tıkladığımda yine 814 geliyor. anlamadım....
---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 14:54 ----------
Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır formu takip ediyorum ama yazmıyordum, şehir dışında görevdeyim.
Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Forma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Karacayı alan arkadaşım güzel bir tercih, güle güle kullan, ben karacayı Ankarada görmüştüm o zaman Olgaç kardeşimiz yeni almıştı, belki beni hatırlamaz motor eğitimine geldiğinde onuda getirmişti, orada gördüğümde çok hoşuma gitmişti ( o zaman ben motorumu yeni almıştım ama ehliyet yoktu ve motor kullanmayı bilmiyordum ben götürememiştim rüzgarı) Gözüme ilk çarpan aksesuarlar olmuştu çok güzel duruyorlardı herşeyiyle tam, ben motoru alalı 1 sene olacak henüz aksesuarların hepsini alamadım, tekrardan kazasız belasız kullanman dileğiyle
Buda Niğde de Rüzgarla yaptığım ufak bir geziden görüntüler ( Resimdeki manzara Aladağlara aittir yakından çektiğim fotoğraf demirkazık zirvesi)
ÇAMARDI (NİĞDE)
Herkese Kolay Gelsin
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
umarım geziniz eğlenceli ve sorunsuz geçmiştir fotograflarınız ve motorunuz cok güzel çıkmıslar kazasız belasız nice geziler dilerim size. Umarım bende ilerde fotolarımı sizlerle paylaşıcam.
su ana kadar bi 100 sayfa falan okudum özellikle de ilk aldıgın zamanlar gerçekten evladın gibi bakıyomussun hatta çektigin resimlerin bazılarını duvar kagıdı olarak kullanıyorum daha henüz satma dönemlerine gelemedim baya daha okumam gerekicek inş planladıklarınız buluşmalarıda yapmıssınızdır.benim iş biraz uzun sürücek su an üni. 3sınıftayım okul bitecekte askerlik bitecekte işe giricemde ölme eşşegim yaz gele güzel duan için teşekkür ediyorum ama inaniyorum ki o gün gelecek
Rock hard ride free ! all day all night ! and All your life !
Murat Merhaba;
Acemi bir surucu olarak cok ozendim, gezin super olmus
Nerelerden geçtin Niğde'ye giderken? Aksaray üzeri mi gittin? Belki benim memleketimden de geçmiş olabilirsin, o sebepten merak ettim. Ben Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindenim. Niğde ile Kayseri'nin tam ortasinda.
Bu arada memnun oldum...
Aramıza yeni katılan herkese hoşgeldin diyorum
Bu arada ben de Niğdeliyim ama İstanbul'da yaşıyorum. Onur hemşeri sayılırız
Okan arkadaşım teşekkür ederim, gezim oldukça eğlenceliydi toplamda 140 km'lik kısa bir turdu, Niğdeden, Niğdenin çamardı ilçesine gittim, giderken vadi içlerinden gittiğimden dolayı yol virajlıydı ve benim ilk virajlı yol tecrübemdi, ama manzara mükemmeldi Aladağlar(Orta Toroslar) görülmeye değer harika bir manzaraydı. Enduru bir motorla gidilebilen en yüksek yerine kadar gitmek isterdim doğrusu.
Dönerken 68 km lik Niğde-Çamardı karayolunu kullandım, dönüşüm km olarak daha uzun ama süre olarak daha azdı
---------- Post added at 04:17 ---------- Previous post was at 04:15 ----------
Merhaba Onur
Ben Şuan Niğde de kalıyorum iş nedeniyle, gezi hafta sonu için kısa bir geziydi, Rüzgarı Niğde'ye getireli 3 ay oldu, bu bayramda Ankara'ya geri getirip sezonu kapatacağım yağmurlar başlamadan. Kasım-Aralıkta da ben Ankaraya geleceğim inşallah
Ankara-Niğde güzergahım : Ankara-Şereflikoçhisar(Ankara)-Aksaray-Altunhisar(Niğde)-Niğde
Altunhisar yolu 20-25 km kısaltır
Yeşilhisar Ankara'dan gelirken ters düşer, Senin memleketine nasip olursa Ankaradan beraber gideriz müsayit bir zamanda, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Konya kendimize göre turlar geliriz yada Niğde üzeri otobandan Mersine-Adanaya ordanda İlker'in yanına İskenderuna geçeriz belki tabi vakit lazım bu sezon kapanıyor artık.
Ankara'ya dönersem görüşürüz istersen turlarız.
Bende Memnun oldum tanıştığıma
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
Teşekkür ederim Onur.O heyecanı üçüncü kez yaşıyorum..hiç eksilmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
Teşekkür ederim İlker..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Teşekkür ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
Olgaç abi yanımda fotoğraf makinem yok.Zonguldakta kaldı..haftasonu zonguldaktan kareler ekleyeceğim..
Fifefoxtan kaynaklı olabilir..Mt ile uyumlu olmayabilir emin değilim...Google chrome da böyle bi sıkıntı olmuyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------
Teşekkür ederim.Resimler çok güzel.Kazasız belasız sürüşler..
[I]Viraj Güzeldir..[/I]
Forum ne guzel hareketlenmis
bu arada karaca da aramizdan birine gittigi icin cok sevindim durumum olsa idi ben alacaktim
ilker abi olgac abi derken 3. Sahibine de kavustu
tekerlerin hep donsun hayirli olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Mustafa hocam cok gecmis olsun
tolga patlat bakalım birkaç resim
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Sedarsom cok memnum oldum, hemseriyiz tabiki kardesim
Muart geldiğinde havalar bozmamış olursa turlarız, haber edersin dönünce.
Bugün ilk kez işe gidip geldim. 45 + 45 = 90 km. İlk izlenimlerim:
* Ortalama 80 km/h hızla gidip geldim. Sabah 7'de yola çıktım, çok üşüdüm. Özellikle parmak uçlarım dondu. Eldiven vardı ama tam koruma sağlamadı sanırım. Gelirken keyifli oldu. * Çok fazla yorulduğumu hissettim, acaba çok mu kastım kendimi
* Havada rüzgar yoktu ama 70-80 km/h hızlarda çok fazla rüzgar aldım ve rahatsız ediciydi denebilir. Oturuş pozisyonumda da mı bi gariplik var aceba?
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)