olgaç abi bu anti far gece sürüş gözlüğü cidden işe yarıyor mu?efektif olarak kullanabiliyor musun?
olgaç abi bu anti far gece sürüş gözlüğü cidden işe yarıyor mu?efektif olarak kullanabiliyor musun?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Çok teşekkür ederim.
Bilgisizliğime verin lütfen, DIFI TYLER DERİ CEKET ile 4RIDERS IBIZA YAZLIK FİLE CEKET arasındaki temel fark nedir?
Anladığım kadarı ile ceket aslında aksesuar, korumayı sağlayan temel bir ekipman değil.
Herkese selam 1 aydır peşinde oldugum gv 250 mi sonunda dün alarak aranıza katıldım.2010 7500 km de 6750 ye sizce uygun bir fiyat mıdır.istanbuldaki hyosung cu arkadaşlarla görüşmek isterim saygılarımla..http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99080054/detay .aldıgım motor budur arkadaşlar.
O ceketin için koruma dolu ve önemli bir ekipman. Aralarındaki fark, birisi yazın giymek için hava alabilen şekilde, diğeri kışın giymek için.
Hoşgeldin, motorun hayırlı olsun. Akşam Bakırköy/İncirli'deki Ömür AVM Buger King'de buluşuyoruz saat 19.00 gibi, bekleriz.
[QUOTE=kreatin37;2830856]Herkese selam 1 aydır peşinde oldugum gv 250 mi sonunda dün alarak aranıza katıldım.2010 7500 km de 6750 ye sizce uygun bir fiyat mıdır.istanbuldaki hyosung cu arkadaşlarla görüşmek isterim saygılarımla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Hayırlı olsun dostum kazasiz belasiz inşallah..ben de bu ilanı gormuştum cok hesaplı geldi bana da,temizse eğer cok mantıklı bence de..
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
@kreatin hayırlı olsun motorun inş. bana da kısmet olur ama sormak istedigim bişi var 8300e sıfır 2012 modeller satılıyor.7500 neden bu motora verdin?az daha verip aslında 0 almak bana daha mantıklı geliyor açıksacı.ilk sahibi olmak rodajını kendin yapmak farklı bi duygudur diye düşünüyorum.
@slayerr valla normalde bagcılarda oturuyorum.istanbulda olsam motorum olmasada buluşmaya gelmek motorları görmek dokunmak isterdim ama okul için mecburi olarak erzurumdayım.
Bu akşam acilde nöbetçiyim buluşmaya maalesef gelemem.(şişli tarafına gelirseniz buyrun siz benim çayımı için, acil servis cayı demli olur),
Motoru aldıgım arkadaş kapalı garajda saklamış ve sadece ara ara uzun yola cıkmış lastikler bile yeni takılmış gibi nerdeyse sıfır.avcılar servise baktırdık sorun yok dediler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
Motoru pazarlıkla 6750 ye aldım oda kredi kartına 3 taksitle.aldıgım arkadaş esnaftı karttan cekti.0 alım masrafı plaka falan yine nerden baksan en az 2000 tl fark var.rodaj da cabası.
benim içimden hep 0 almak ilk sahibi olmak geçiyorda onun için dedim tekrardan hayırlı olsun
Cidden işe yarıyan bir gözlük, puslu havalarda, akşamüstü ve karanlıkta mükemmel görüş sağlıyor. Gözlük yamuk biraz. Gözlükçüye gidip ısıtarak düzeltiyorlar...
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
Kasktan sonra en önemlileri....
İlk vitesli motor deneyimim olmasına ragmen kullanımı çok kolay bir motor .Dün gece eve gitmek gelmedi içimden sabaha kadar motor sürmek istedim birde hafta içi olmasa idi tadından yenmezdi.
Motorda beni rahatsız eden tek şey aynalar oldu.Boyum 183 aynalar ne kadar zorlasamda arkadan çok omuzlarımı gösteriyor başımı hafif egerek kullanmam gerekti.Bu sorunu yaşayan oldu mu aynaları daha büyük ve uzun saplı bir modelle degiştirmek mi gerekir.
Sorun aynalarda değil sende. Yuvarlak aynaların görüş açısı çok çok iyi değil belki, orjinal hyosung olan aynalar daha iyi gösteriyor bulabilirsen almanı tavsiye ederim ama yine de bu sorun aynalardan kaynaklı değil. Hatta normal bir aynanın sapları daha kısa olur o aynaların sapları fazla uzun dolayısıyla pek hoş göründüğü söylenemez. Omuzlarını görme sebebin aynaları çok içe doğru ayarlaman. Benim boyun gayet kısa olmasına rağmen aynaları düzgün ayarlamadığımda ben de omuzlarımı görüyorum. Zaten bu şekilde tek sorun omuzlarını görmen değil yanlarında yeterli açıklıkta görüş sağlayamaman olur. Sollamaya falan çıkarken çaprazındaki bir aracı göremeyebilirsin, yani kör nokta biraz geniş olur. Hatta aynaların bu konumuyla arkanda biraz fazla boşluk olduğunda sol aynadan sağı, sağ aynadan solu bile görebilirsin.
Kısacası aynaları biraz daha dışa doğru ayarla, hem omuzlarını görme hem de daha güvenli bir görüşe sahip ol.
Slayerr ilgin için teşekkürler bu akşam ayna ile biraz ugraşayım umarım düzelir,birde dedigin gibi yuvarlak aynalar küçük belki dikdörtgen daha büyük bir şey de alınabilir...
Tüm gv250 ailesi bu mübarek gün itibariyla nurtopu gibi bi erkek yeğenim oldu darısı tüm dayı ve baba olacaklarin başına inşallah
Who's gonna stop us!
@caylak allah analı babalı büyütsün benimde var 2 tane biri tam canavar.küçükken iyilerde ayaklanınca adamın burnundan getiriyorlar. dikkat et derim
Çok tatlı ya valla şimdiden gezecegimiz günleri hayal ediyorum
Who's gonna stop us!
Gözünüz aydın.sağlıklı,anali babali büyüsün inşallah..
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Tüm abilerime kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Darısı olmayanlarin başına
Who's gonna stop us!
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)