Ben de işle ilgili bir durum dısında kesin gelirim hem tanışmış oluruz hem de birkaç tuyo alırım sizlerden
herkese selam tekrar..
perşembe akşamı bir terslik olmazsa 19:00-22:00 arası istanbulda her zamangi buluştuğumuz yerde burger takılacağız..bende aranızda olacağım.lütfen imkanı olan tüm arkadaşlarım gelsin,tanışalım..
bu arada bugün mithat hocamla karamürsel'de buluşup tanıştık sohbet ettik,ancak odaya gelince farkettim ki biz resim çekinmeyi unuttmuşuz hocam nasıl aklımıza gelmedi valla,üzüldüm..tüm arkadaşlarımın huzurunda bir kez daha teşekkür ederim size mithat hocam..iyiki tanıştık ve çok memnun oldum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Silifke'ye gelen yok muuuuuuu? Kıskandırmayın dostlar bizi...
Bu arada yeni gv alan arkadaşlar yan çantalar takıldıktan sonra hanımla ilk kez Kızkalesi taraflarına gittik. Daha önce rahat edemiyordu, biraz da tedirgin oluyordu. Ama yan çantalardan sonra biraz daha konforlu geldi motor ona. Artçısı olanlara duyulur. Hafta sonuna bir de sissybarlı çanta geldiğinde daha rahat olacağını tahmin ediyorum. Hanımların konforu birinci önceliğimiz
bir de ebay'dan bir intercom almıştım onu da denedik uzun yolda birbirimizle konuşmamızda hiç sorun olmadı. ancak alete bir de harici mp3 çalar bağlanabiliyor. ondan keyif alamadık çok zırıldadı dinlediğimizden birşey anlamadık. Düşünen arkadaşlar olursa aldığım ürünün linki aşağıda.
http://www.ebay.com/itm/221093743221...84.m1439.l2649
fiyatı da çok ucuz. gittigidiyorda aynı ürüne 60 tl civarında bir fiyat yazmışlar. ben (bedava kargo tabi) 15 tl civarına aldım.
Bir de ilk kez yakıt aldım bu gün. 250 km 10 lt benzin. 150 km şehir içi 100 km uzun yol (dur kalk olmadan). e motor daha 250 km olduğuna göre rodaj aşamasında 4lt/100km gibi bir rakam ortaya çıkıyor ki sanırım bu gayet normal. Herkese iyi geceler diliyorum.
Aynen hocam hanimlar icin dusunduklerimizi yaptiklarimizi anlasalar bi kere daha asik olurlar sanirim. İi geceler
eyvallah ilker bey ,bende tanışıp sobetimizden büyük keyif aldım,aldık ki ikimiznde bir kare ile O anı kareleyip arşivimize almak aklımıza bile gelmedi.Kaderimizde bir daha buluşmak varsa ozaman unutmayız artık..vesselam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:55 ----------
Bu arada en son aldığım benzin ve yakıt ortalaması da fotoğraftaki gibi,
[IMG][/IMG]
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
mitmuallim hocam. Sizin yakıt tüketimiyle benimki arasında çok da büyük fark yok gibi. hemen hemen aynı. 4/100 gibi birşey. demek ki öğretmenlerin sürüş tarzları ve yakıt tüketimleri benzerlik gösteriyor...
Arkadşlar 20.000 km de bi gv 250 buldum Bursa-İnegöl den yalnız tek sıkıntısı alttaki egzoz kararmış bunun bi sıkıntısını yaşarmıyım??
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Alma demiyim ama başka motor baksan bence daha iyi yapmış olursun. Çünkü egzozun bu hale gelmesi için çok çok yüksek sıcaklıklara çıkmış olması lazım. Bu sıcaklıklara çıkması için de egzoza çiğ benzin gitmesi lazım. Bu da ateşleme sorunundan dolayı olur. Bu şekilde kullanılması, motorun bir süre tek silindir çalışması demek oluyor. Bu sorun kısa süreli bir şey olsaydı hiç sorun olmazdı ama kısa süreli olmuş olsaydı sadece silindir susturucu arasındaki boru, özellikle de susturucu girişi kararırdı. Susturucu karardığına göre bir süre bu şekilde kullanılmış gibi görünüyor. Tek silindir kullanılmış olması hiç de iyi bir şey değil. Ama istersen motorun sahibinden bilgi almaya çalış, neden böyle olmuş ve sorun çözülmüş mü diye. Ama yine de eğer düşündüğüm gibiyse ben almak istemezdim. Ayrıca çok çok düşük fiyata satmıyorsa illa ki bütçene uygun bir motor bulursun diye düşünüyorum.
Söylediklerin baya ağır en iyisi bütçeyi 5000 tl yapmak eğer dediğin gibiyse bahsettiğin problemler baya büyük gibi duruyor
Ya gidip bakıcam bir kaç ustaya göstereceğim ama buda masraf demek hayır şu olsa ben tamam diyeceğim hiç gv 250 görmedim bu şekilde kararmış egzoz mesela roadstar 250 lerde oluyo ama bunda görmedim yinede belki önemli birşey değildir derken sende böyle söyleyince bilmiyoruuummm yaaa off
Bu akşam saat 19.00'da Ömür AVM Buger King önünde buluşuyoruz. Ayrıca Hatay'dan YÖRÜK(İlker) de bizimle olacak.
bende gv ci olacağım fakat elimde halen motorum var bi el atında
bende gv zevkini yaşayayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99130006/detay
Ankara da yeni bi gv 250 buldum yalnız sissy barı yok pazartesi günü almaya gideceğim motosikleti sissy barı nerden temin edebilirim
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)