Yettimmm
Arkadas dun sahibinden de mesaj atmisti galiba sanirim o, ogrenciyim diyordu orda da. Dun sana yazdigim fiyatin ki gizlisi saklisi yok burdan da yazyim 4900 tl. daha asagisina inmeyi pek dusunmuyorum, ha ne olur, alacak motor bulurum, bu da satilmamis olur o zaman biraz daha inebilirim ama su anda zaten kullaniyorum, o yuzden satilmasi icin acil bir durumum yok, yerine almayi dusundugum er6n lerin fiyatlarinin da dustugu yok masallah.
Benim burdan birseyler demem yanlis olur, sonucta burdaki insanlara sormussun. Ben senin gibi yapmadan direk baliklama gidip almistim motoru
Daha once de benim aldigim zamanki satilik ilanini buraya koymustu bir arkadas ve ne dusunuyorsunuz demisti, Ridvan sagolsun, debriyaj kapagi degismis depo boyali olabilir ben olsam almam yazmisti sanirim
iyi ki okumamisim, yoksa beni de soguturdu bu motordan, ben de alamazdim. Degisenleri ve sag tarafa dustugunu zaten yazmistim, ankara da ister baska bir ustaya gosteririz, ister yetkili servisi olan 4-44 e gosteriririz, sorun degil, benim dediklerim disinda bir surpriz cikmaz, usta da bunu dogruklayacaktir zaten. Ha alirsan eger, Ridvanin motoru kadar az yakmiyomus ki bu diyeceksin muhtemelen, sasirma, cok normal, onun motoru bozuk cunku
kendi de zaten cok agir oldugundan motor onu kaldiramiyor
Kendisi gayriresmi guinness gv250 yakit rekorunun sahibidir. Benim motorumun bana gore eksileri sisy bar ve koruma demiridir, onlari da eger seneye satilmaz da kullanacak olursam bir sekilde halletmeyi dusunuyorum. Onun disinda gayet memnunum, eskisehir festivalinde istanbuldan ridvan dahil birkac arkadasla karsilastik, biraz sohbet etme imkani bulduk, gercekten bu paralara alinabilecek daha mantikli motor oldugunu sanmiyorum, boyle de pazarlama taktigi yapayim birazcik