Arkadaşlar 2006 model gv250 alsam sıkıntı yaşarmıyım motor temiz olduktan sonra?? Bursadan bana bu konuda yardım edebilecek arkaşlar varmı??
Benim ki 2006 model, motorla alakalı en ufak bir sıkıntım bile olmadı, ekstra olarak sadece debriyaj teli koptu o kadar, o da herkesin başına gelebilecek birşey, sonuçta 23000 km dir gayet yoğun çalışıyordu Mondial den sonra Gv ye geçip de uzun yol da yapınca gördüm ki, 3-5 fazla verip, eski de olsa en azından temiz bir japon ya da olmadı bizimkiler gibi kore almak çok daha mantıklı. Çin mallarını kötülemiyorum kesinlikle ama arada ciddi bir kalite farkı var.
Sonuç olarak bir ustaya gösterin ve ustadan o.k. alırsanız gönül rahatlığıyla binenilirsiniz, şüpheniz olmasın.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Hiçbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ankara'da olsan benim motoru verirdim. Hayırlı olsun. Güle güle bin.
---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:03 ----------
Bülent hayırlı olsun sende benim gibi motorunu satıyormuşsun. Rakip mi olduk şimdi
Eyvallah abi, yaw fiyatlarına bakarsan rakip olmadığımızı anlarsın Aslında burdan daha yazmadım, bizim ankara topiğinde bile koymadım daha linki, 2 gün oldu ilana koyalı, binmeye devam ediyorum zaten, şimdiden koyayım dedim satılığa, motorsuz kalmak zor olacak ama, satılırsa işte kredi falan çekip üzerine koyup daha büyük birşeyler düşünüyorum. F650 GS olur, fazer olur, er6n-f olur diye düşünüyorum ama henüz ortada birşey yok Bakalım önümüzdeki sezon açılana kadar inşallah alıcaz bişeyler. Kafa çok karışık, ne alacağımı bile bilmiyorum daha
Sen ne düşünüyorsun seninkinin yerine acaba? Enduro mu, touring mi, cruiser mi? İnşallah kısa zamanda satar da istediğimizi alırız. Artık yeni motorlarla karşılaşırız inşallah çayyolunda
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yok mu başka akşam buluşmaya gelen? Şimdilik 6-7 kişiyiz, 11'i geçemeyecez mi?
Gelmeyi çok istiyorum ama mesaideyim :(
Benim KARACAYI biliyorsun Bülent. Çok keyifli ama insan değişiklik arıyor bir süre sonra. Sanırım 1-2 Yıllığına DL650 alacağım. Duruma göre yıl arta bilir. Sonrasında tekrar cruiser olur herhalde. Dragstar da yakışır...
Çok isterdim siteden birnin motorunu almayı ama daha bütçeyi tam oturdamadim osaglam senin motorun ilanı hangisi
Arkadaslar başka bir aksam katılayım size maalesef kiramadigim bir misafirim gelecek oldu aniden kusura bakmayınız..
Selamlar Herkese,
Ben de bir kaç gün sonra aranıza katılacağım eğer bir sorun olmazsa. ilk motorum olduğu için çok heyecanlıyım. Eğer bana her hangi bir konuda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden.
Kendimi tanıtmak gerekirse; Adım Taylan. İstanbul-Kalamış da oturuyorum. yıllardır araba kullanıp motorculara, ah bir gün ben de yapsam ya derdim. o gün geldi çattı. Özel bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. IT ile ilgili sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bu aşamada ilk olarak sizlere şunu soruyorum. Motorumu 0 aldığım için üzerinde herhangi bir aksesuar yok bildiğiniz gibi. İlk olarak neleri almam lazım, bir kaç arkadaşım kesinlikle güvenlik barı alman lazım dedi ama sahibinden.com dışında bulabileceğim bir yer var mı? var ise nerede ve ne kadardır. başka hangi aksesuarlar elzem olarak hemen alınması lazım, hangisi daha sonra da alınabilir bunlar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir de son olarak; ilk motorum olacağı için ve araba kullanırken kask, mont v.b. kullanmadığım için bunları da almam lazım. bunlar içinde önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum.
Hepinize kazasız, belasız, mutlu ve huzur dolu günler dilerim.
Aramıza hoş geldin.
Önem sırasına göre eğitim aldığını var sayarak;
1. Kask
2. Mont
3. Eldiven
4. Dizlik/bellik koruma vs.
5. Ayakkabı
6. Bot
7. Pantolon
8. Motor Koruma Demiri
9. Yok ise Karter koruma (opsiyonel)
10. Sissy Bar (opsiyonel) ( Yolcu taşıma düşünülüyorsa )
11. Heybe (opsiyonel)
12.
13....
Ucu açık....
Taylan motorun hayırlı olsun kazasiz belasiz inşallah..Ben de yeni aldım ve ilk motorum,o heyecanı paylaşıyorum açıkcasıyazılan aksesuarlara benim de ihtiyacım var ve kendi istegime göre yaptırabileceğim(koruma demiri ve sissy bar)bir yerler bakıyorum bulursam paylaşırım.Bunlarin dısında da hemen güzel bir bez ayarla,o nikelajlari sürekli silmek isteyeceksin bence
hyosungsource sitesinden birleşip tek kargo fiyatına alabilirsiniz sanırım.
@Taylang, hoşgeldin, motorun da şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin inşallah.
Tamamen zevk meselesi tabi ama ben hyosungsource'daki koruma demirini hiç beğenmiyorum. Sahibinden.com'daki koruma demiri yapan elemanların fiyat politikaları da hepimizin malumu. Adamlar resmen bize yolunacak kaz muamelesi yapıyor. Şahsen bu elemanları ciddi biçimde boykot etme taraftarıyım. Hani benim zaten oradan alma gibi bir durumum yok ama en azından İstanbuldaki arkadaşlar bu konuda duyarlı olmalı bence.
mesut hayırlısı olsun,motorun ilanı olsaydı bakardık,nesi var nesi yok ona göre yorum yapardık ancak 5750 tl istediğine göre aksesuarlı bir motor olsa gerek..
olgaç abi hayırlısı olsun,umarım düzgün Karacaya iyi bakacak birine gider motor...Karacayı ve seni otobüse bindirdikten sonra arkanızdan bakakalışımı hala dün gibi hatırlarım...Karacasız geçen ilk 15 gün eksikliğini çok hissettim hatta bir ara sattığıma bile pişman olmuştum keşke satmasaydım dediğimi hatırlıyorum..hayırlısı olsun tekrar..umarım gönlündeki motora tez zamanda kavuşursun..dragstar hava soğutmalı diye hatırlıyorum..bence shadow daha güzel duruyor..tabi zevk meselesi..
hüseyin çok fazla sis farı gibi elektrik çeken aksesuarın yoksa 9 amper yeter de artar bile..hatta normal bir sis farını bile sağlıklı bir şekilde besler..boşuna masraf yapma derim ben de..
mesut olgaç abi driftle takas yapmaz,çünkü hacim büyütmeyi planlıyor...ancak ben sana ciddi anlamda Karacayı tavsiye ederim.hayırlısı olsun..
levent yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle..
temiz ve bakımlı bir motor ise hiçbir sıkıntı yaşamazsın hatta 2005 model de bile hiçbir sıkıntı yaşamazsın,tabi bahsettiğim gibi bakımları eksiksiz ve zamanında yapılmışsa..
taylan aramıza hoşgeldin..yeni motorun hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız kullanman dileğiyle..motora elzem olarak koruma demiri alman gerek.ayrıca uzun yol yapacaksan ön cam da almanın faydası olacaktır.(bazı arkadaşlarımız ön camı gereksiz olarak görebilir,ancak gv250 ile uzun yollar yapmış biri olarak diyebilirim ki inan faydasını görürsün) sonra zevk meselesi ancak uzun geniş peg alman seni sürüş esnasında rahatlatacaktır.(bkz. olgaç abinin ilanı)..uzun yola çıkacaksan çanta almanı tavsiye ederim..ayrıca sissybar önemli.hem aksesuar olarak hoş durur hem de artçılı yolculuklarda artçın rahat eder...zevklere bağlı olarak daha bu sayılacaklar artar ancak ben çok uzatmayacağım..nette gv250 resimlerine bakarak ilham alabilirsin.
gelelim sana..
bir kere kaskın (çakma olmayacak),korumalı bir montun,pantolon olmasa bile (aslında uzun yolda şiddetle tavsiye ederim) dizliğin, korumalı bir eldivenin olsun...sonrasında istersen korumalı bir bot yada ayakkabı,bellik,vs. ekleyebilirsin listene...kask olarak ben dahil sanırım çoğu arkadaşımız çeneden açılır kask kullanıyorlar.koruma olarak hafif bir zaafiyeti olsa da özellik olarak faydalı diye düşünüyorum..senin sevkine kalmış bişi..mont olarak 4 mevsim montlar da var yazlık-kışlık olarak ayrı ayrı alabileceğin montlar da var..yine sana kalmış..dizlik olarak mafsallı bir dizlik almanı tavsiye ederim,dizinin hareket etmesine engel teşkil etmez,rahat hareket edersin..internetten araştır kendine göre bişiler bulursun..ancak ucuz yollu bir ekipman düzmemeye çalış zira başına inşallah gelmez ama bir kaza esnasında ortaya çıkıyor korumalarının seni gerçekten koruyup korumadığı..şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar..kafana takılan her türlü konuyu çekinmeden paylaşabilirsin..elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Evet ya, ben de o şekilde düşünüyorum. Bir de zaten 6A olan biraz yetersiz gibiydi çünkü akünün son demlerinde far açıkken çok kısa mesafelerde bile sıkıntı oluyordu, şarjı yetersiz geliyordu. Şimdi Rıdvan'ın "nasıl sis farı yapılır" çalışmasından sonra benim de yapasım var. 9A almak en mantıklısı olacak. HAZE 9A kuru akü'de karar kıldım gibi. İzmir'de 80 liraya buldum. Haftasonu gittiğimde alırım artık. Fuarı da kapanmadan bir göreyim en azından
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)